Verrutolde aynısı zaten
Doğrudur ben bunu kullandimVerrutolde aynısı zaten
Durum aynı canımKizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir herhangi bir ilerleme gerileme mevcut mu acaba
aynı beyaa.Ne ileri ne geriKizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir herhangi bir ilerleme gerileme mevcut mu acaba
Evet çıkabiliyormuş duydum bende . Vallahi canım tek çare yaktırmak sanırım yaktırmak lazerle ya da koterle.... Bu illet çok kötü bir şey piskoloji bırakmadıYa benim klitorisimde çıkmış bir tane. Bu normal mi acaba yani klitoriste çıkabiliyor mu. Tedavisi nasıl oluyor acaba klitoriste olana bilgisi olan var mı
Evet ara ara oluyor yakaşıntınız hala devam ediyormu kızlarr
Bunu ben de merak ediyorum ya. Yakın zamanda doktora gidecek varsa eğer bunu sorabilir mi. Benim 21 Kasımda randevum, bir de aşımı normalde 19 kasımda olacağım ancak 4-5 gün önce olsam bir zararı olur mu sizce?kızlar hpv nin bittiğini nasıl anlarız.Siğil kalsada, hpv bitmiş olurmu
Eczaneyle filan görüş onlar sağlıklı bir bilgi verirler canım ben bilemiyorum ama bir kaç gün için bir sorun olmaz herhaldeBunu ben de merak ediyorum ya. Yakın zamanda doktora gidecek varsa eğer bunu sorabilir mi. Benim 21 Kasımda randevum, bir de aşımı normalde 19 kasımda olacağım ancak 4-5 gün önce olsam bir zararı olur mu sizce?
hayır siğil varsa bıtmez ancak 6 ay hıc bı sekılde sıgıl cıkmaz ıse bolge temız ıse yok dıyebılırız o da yıne ızlenme altında kalınmalı sıgıl var ıse dıger yerlere bulas oluyor yok edılmesı lazımkızlar hpv nin bittiğini nasıl anlarız.Siğil kalsada, hpv bitmiş olurmu
Anladım canım bence gene propolis sür . Bendede iç dudaklarda var ufak ufak onları bitiremiyorum .birde makatta bir iki yeni çıkan oluyor
Merhaba vajina ic dudaklara propolis sürüp pamukla bastirsak olur mu proplis sürdüğünüz yerler sağlam deri mi üst kısımlar mi yanlış mı anlıyorum lutfen bilgilendirirmjzinjzEvet dudak içlerinde küçük küçük geçiyor sonra bir daha çıkıyor pamuk koyuyorum bazen kuru kalsın diye ama çok nemli ya ha bire çoğalıyorlar
evet farketmıyor propolıs cok saglıklı ama hızlı bı cozum degıl uzun sure kullanımda etkısını gösteriyorMerhaba vajina ic dudaklara propolis sürüp pamukla bastirsak olur mu proplis sürdüğünüz yerler sağlam deri mi üst kısımlar mi yanlış mı anlıyorum lutfen bilgilendirirmjzinjz
Merhaba ,evet yapabilirsin kullan dediğin şekilde ben sıvıyorum resmen sonrada pamukla kapatıyorum,faydasını göreceksin ama sabırla kullanMerhaba vajina ic dudaklara propolis sürüp pamukla bastirsak olur mu proplis sürdüğünüz yerler sağlam deri mi üst kısımlar mi yanlış mı anlıyorum lutfen bilgilendirirmjzinjz