Valla ben sağlam deriyede sürüyorum heryere sıvıyorum pamukla kapatıyorumMerhaba vajina ic dudaklara propolis sürüp pamukla bastirsak olur mu proplis sürdüğünüz yerler sağlam deri mi üst kısımlar mi yanlış mı anlıyorum lutfen bilgilendirirmjzinjz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben sağlam deriyede sürüyorum heryere sıvıyorum pamukla kapatıyorumMerhaba vajina ic dudaklara propolis sürüp pamukla bastirsak olur mu proplis sürdüğünüz yerler sağlam deri mi üst kısımlar mi yanlış mı anlıyorum lutfen bilgilendirirmjzinjz
Burada ic dudak diye bahsettiginiz kisim dis dudaklarin ic tarafi mi yoksa tuysuz hassas olan bolge mi. Karistirdigim icin soruyorum daMerhaba ,evet yapabilirsin kullan dediğin şekilde ben sıvıyorum resmen sonrada pamukla kapatıyorum,faydasını göreceksin ama sabırla kullan
agrı yapıyormu siğilinizevet farketmıyor propolıs cok saglıklı ama hızlı bı cozum degıl uzun sure kullanımda etkısını gösteriyor
Benim bahsettiğim yer dış dudakların iç kısımları. Ama iç yerinede sürebilirsinizBurada ic dudak diye bahsettiginiz kisim dis dudaklarin ic tarafi mi yoksa tuysuz hassas olan bolge mi. Karistirdigim icin soruyorum da
Hayıragrı yapıyormu siğiliniz
Büyüme yokda çoğalma oluyorSiğilleriniz büyüyormu peki sabitmi
doktora gorundun mu sen sıgılmı degılmı dıyeBende büyümede yok dagılmada yok anlamadım
Peki bu şekilde siğiller kayboluyor mu yoksa yeni siğil oluşması mi önleniyor mesajinjz jcin cok yesekkur ederim ne kadar süre yapmam gerekiyorMerhaba ,evet yapabilirsin kullan dediğin şekilde ben sıvıyorum resmen sonrada pamukla kapatıyorum,faydasını göreceksin ama sabırla kullan
Rica ederim ne demek... Yani şöyle ben siğilin üstüne damlatıyorum ve pamukla kapatıyorum günn içinde sürekli tekrar ediyorum özellikle yatmadan önce yapmak da çok faydalı oluyor. Siğiller kaybolana dek yapın. Yeni çıkacak siğile etkisi oluyormu bilmiyorum ama çıkmış siğile uygulayın faydasını görürsünüz inşallahPeki bu şekilde siğiller kayboluyor mu yoksa yeni siğil oluşması mi önleniyor mesajinjz jcin cok yesekkur ederim ne kadar süre yapmam gerekiyor
Tamamdir kesinlikle uygulayacağım. Bir de sizden üst kısımlarda yanj tüylü bölgede var mi siğil bende sadece vajina en ic dudaklarda var 3 taneRica ederim ne demek... Yani şöyle ben siğilin üstüne damlatıyorum ve pamukla kapatıyorum günn içinde sürekli tekrar ediyorum özellikle yatmadan önce yapmak da çok faydalı oluyor. Siğiller kaybolana dek yapın. Yeni çıkacak siğile etkisi oluyormu bilmiyorum ama çıkmış siğile uygulayın faydasını görürsünüz inşallah
Benim dudaklarda var,kasik bolgesinde de var. Ancak o ust tarafta cikmadi hamdolsunTamamdir kesinlikle uygulayacağım. Bir de sizden üst kısımlarda yanj tüylü bölgede var mi siğil bende sadece vajina en ic dudaklarda var 3 tane
Ben eldivenle alıyorumTras makinesini nasil kullanacagimi hic bilmiyorum videosu vs var midir makas denedim ama hic beceremedim cok sıkıntı cekiyorum tuy konusunda
Siz bakireydiniz demi tiplendirme testine girdiniz mi kesin siğil diyor mu doktorlarBenim dudaklarda var,kasik bolgesinde de var. Ancak o ust tarafta cikmadi hamdolsun
Doktor siğil değil diyor biyopsi sonucunda scuamoz papilloma diye bir şey çıktı doktor siğil olsa kondilom yazardi diyor ısrarla tiplendirmeye gireceğim bu belirsizlikr daha kotu etkiliyor beniRica ederim ne demek... Yani şöyle ben siğilin üstüne damlatıyorum ve pamukla kapatıyorum günn içinde sürekli tekrar ediyorum özellikle yatmadan önce yapmak da çok faydalı oluyor. Siğiller kaybolana dek yapın. Yeni çıkacak siğile etkisi oluyormu bilmiyorum ama çıkmış siğile uygulayın faydasını görürsünüz inşallah
Bende dış dudaklarda ve makattaydılar .kesinlikle uygulayın propolisiTamamdir kesinlikle uygulayacağım. Bir de sizden üst kısımlarda yanj tüylü bölgede var mi siğil bende sadece vajina en ic dudaklarda var 3 tane
Nasıl uygulayacagız. Eğriçayırın probolisi var bendeBende dış dudaklarda ve makattaydılar .kesinlikle uygulayın propolisi
Canım yazdım ya gün içinde gece uyumadan önce sürüp pamukla kapatın. Fark etmiyor markasıN
Nasıl uygulayacagız. Eğriçayırın probolisi var bende