Kotuye giden bir evliligim var. Bir suru sorun yasiyoruz bununla ilgili bi konu acmistim zaten. Bu konu da yasadigimiz sorunlardan biriyle ilgili;HPV
3 yillik evliyiz. Bebegim var.
Esimde genital sigil cikti yaktirdi. Evlenmeden once de oldugunu yine yaktirma islemi yaptigini soyledi. Ama evlenmeden once bana bundan bahsetmemisti. Beni aldattigini dusunmuyorum oncelikle. Virus vucutta uzun sure yasiyor bagisiklik dustugu zaman sigil olarak kendini gosteriyormus. Evlenmeden once bulasti belli ki. Bu durum beni ondan cok soguttu.Benim ilk iliski yasadigim erkek kendisi. Aklima benden once yasadigi iliskiler geliyor. Gecmisini kurcalamadim cok sormadim. Bir yanim gecmis gecmistir senden sonrasi onemli diyor bir yanim da kimlerle iliski yasadi ,para karsiligi igrenc iliskilerde bulundu da mi virusu kapti diye dusunmeden edemiyor. Bana bunu soylememesi de cabasi. Onemli bir sey oldugunu bilmiyordum, doktor onemsemedi uyarmadi falan diyor. Bebegimi normal yolla dogurdum. Dogum esnasinda da bebege gecme ihtimali oluyormus. Bunun icin de cok uzgun. Bilseydim soylemez miydim diyor.
Buyuk ihtimal bana da bulasti gorunurde bir sey yok ama..