Yok cikmadi bende.Sizde hamileyken sigil cikti mi? Bagisiklik hamilelikte cok dustugu icin eger size de bu hastalik bulasmissa hamilelikte sigil cikma ihtimali yuksek cunku.
Insaallah size ve bebeginize gecmemistir o zaman diyeyim. Elbette net konusamam, sadece gecmemistir diye temenni ediyorum sadece. En kisa zamanda bir doktora gorunun ve bebegin durumunu da anlatin, ne yapmak gerek ya da nasil takip etmek gerek filan. Maalesef olan olmus umarim bebeginiz ve siz cok saglikli olursunuz.Yok cikmadi bende.
Umarim oyledir . Gidecegim test yaptiracagim en yakin zamanda. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinInsaallah size ve bebeginize gecmemistir o zaman diyeyim. Elbette net konusamam, sadece gecmemistir diye temenni ediyorum sadece. En kisa zamanda bir doktora gorunun ve bebegin durumunu da anlatin, ne yapmak gerek ya da nasil takip etmek gerek filan. Maalesef olan olmus umarim bebeginiz ve siz cok saglikli olursunuz.
Ne cevap verdi ? Ya da verebildi mi ?Evet acik acik sordum kimden gecmis olabilir bekarken geneleve eskorta falan gittin mi diye. Evet dedi. Midem bulaniyor cok sogudum. Bana dokunsun istemiyorum bir daha. Ben mi abartiyorum bilmiyorum.
Gecmisimde ben bir seyler yasamis olsam evlenir miydin benimle dedim hayir dedi. Beni hak ettigini mi dusunuyordun erkeksin ya her halti ye ama eline erkek eli degmemis kizla evlen dedim...
Konusma tartismaya dönunce igrenc bir cevap verdi ; "sevgilim olanla da yattim olmayanla da" son cumle icin sorduysaniz. Evet dedi. Haklariymis gibi. Erkekler her seyi yapabilir ama kadin yapamazmis.Ne cevap verdi ? Ya da verebildi mi ?
Konusma tartismaya dönunce igrenc bir cevap verdi ; "sevgilim olanla da yattim olmayanla da"
Sen onu bunu boşver hpv dna testi yaptır.Kotuye giden bir evliligim var. Bir suru sorun yasiyoruz bununla ilgili bi konu acmistim zaten. Bu konu da yasadigimiz sorunlardan biriyle ilgili;HPV
3 yillik evliyiz. Bebegim var.
Esimde genital sigil cikti yaktirdi. Evlenmeden once de oldugunu yine yaktirma islemi yaptigini soyledi. Ama evlenmeden once bana bundan bahsetmemisti. Beni aldattigini dusunmuyorum oncelikle. Virus vucutta uzun sure yasiyor bagisiklik dustugu zaman sigil olarak kendini gosteriyormus. Evlenmeden once bulasti belli ki. Bu durum beni ondan cok soguttu.Benim ilk iliski yasadigim erkek kendisi. Aklima benden once yasadigi iliskiler geliyor. Gecmisini kurcalamadim cok sormadim. Bir yanim gecmis gecmistir senden sonrasi onemli diyor bir yanim da kimlerle iliski yasadi ,para karsiligi igrenc iliskilerde bulundu da mi virusu kapti diye dusunmeden edemiyor. Bana bunu soylememesi de cabasi. Onemli bir sey oldugunu bilmiyordum, doktor onemsemedi uyarmadi falan diyor. Bebegimi normal yolla dogurdum. Dogum esnasinda da bebege gecme ihtimali oluyormus. Bunun icin de cok uzgun. Bilseydim soylemez miydim diyor.
Buyuk ihtimal bana da bulasti gorunurde bir sey yok ama..
Gecmis gecmistir diye dusunemiyorum malesef. Gunde bilmem kac tane erkekle yatan bir kadinla yatmis. İgrenc geliyor. Dusundukce midem bulaniyor. Verecegim testi. Saglik ocaginda yapiliyor mu ?muhtemelen kendiside bu konuda pek bişey bilmediği için size söyleme gereksinimi duymamıştır. sizden öncesi öncede kalır ama kafa yapısı erkek yapsın kadın yapmasın mantığı iğrenç. devlet hastanesi hpv testi yapıyor gidin direk hpv testi istiyorum deyin smearde mutlaka yaptırın. bende pozitif çıktı ama düşük riskli bi tipi dr um 6 ayda bir smear ile takip ederiz dedi kolposkopi falan gerekli görmedi ama doğum sezaryen olacak büyük ihtimalle
canınızı sıkmayın bebeğinize odaklanın aşınızı olun kontrollerinizi aksatmayın bebeğiniz eğer kız ise belli bir yaştan sonra onunda aşılarını mutlaka yaptırın
geçmiş geçmiştir diye düşünemiyorsanız boşanırsınız başka türlü evlilik gitmezGecmis gecmistir diye dusunemiyorum malesef. Gunde bilmem kac tane erkekle yatan bir kadinla yatmis. İgrenc geliyor. Dusundukce midem bulaniyor. Verecegim testi. Saglik ocaginda yapiliyor mu ?