- 27 Şubat 2017
- 24
- -4
- 30
-
- Konu Sahibi Bayan Yengec
Gormeyım dıye Korkudan sayfayı kaydırıp yorum okudum sızın yoruma denk geldimGenital bölgenizi mi attınız gerçekten, eksik kalan bir buydu inanamıyorum
Farkındaysanız sadece yara olan kısmı attım siz ordan bakınca vajina mı görüyorsunuz? Eleştirecekseniz yorum yapmayın!Genital bölgenizi mi attınız gerçekten, eksik kalan bir buydu inanamıyorum
Ay bakmayın yaa atmış gerçektenGormeyım dıye Korkudan sayfayı kaydırıp yorum okudum sızın yoruma denk geldim
Vajınası mı var gercekten
Şaka gbı
Bı ara akıntılarını atıyorlardı Allah kahretmesın
Tamamini atin buyrun.Farkındaysanız sadece yara olan kısmı attım siz ordan bakınca vajina mı görüyorsunuz? Eleştirecekseniz yorum yapmayın!
Cok kibarsınİyi niyetli olabilirsin ama bence böyle fotoğraf atmamalisin
Eleştiriye gelemeyecekseniz konu açmayın!Farkındaysanız sadece yara olan kısmı attım siz ordan bakınca vajina mı görüyorsunuz? Eleştirecekseniz yorum yapmayın!
Maşallah cevabınız da var! Doktora gidin doktora!Farkındaysanız sadece yara olan kısmı attım siz ordan bakınca vajina mı görüyorsunuz? Eleştirecekseniz yorum yapmayın!
Böyle şey için tartışıp ceza yemek istemiyorumCok kibarsın
Vajina atmışsınız vajina görüyoruz. Aman bizene ya sizin için problem yoksaFarkındaysanız sadece yara olan kısmı attım siz ordan bakınca vajina mı görüyorsunuz? Eleştirecekseniz yorum yapmayın!
Gormeyım dıye Korkudan sayfayı kaydırıp yorum okudum sızın yoruma denk geldim
Vajınası mı var gercekten
Şaka gbı
Bı ara akıntılarını atıyorlardı Allah kahretmesın
Gerçekten kadın kadının en büyük düşmanı şuraya vajina koymuş gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz yardımcı olmayacaksınız bir sürü konu varEleştiriye gelemeyecekseniz konu açmayın!
Asla bakmadımBöyle şey için tartışıp ceza yemek istemiyorumsağ üst köşedeki kısmıda çözemedim
Tabi bir numaralı hasmın biziz ne sandınGerçekten kadın kadının en büyük düşmanı şuraya vajina koymuş gibi saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz yardımcı olmayacaksınız bir sürü konu var
Daha önce geçirmişsiniz tekrar etmiş olabilir doktora gidin mutlaka.Merhaba kızlar genital bölgemde resimdeki gibi şeyler çıktı ne olduğu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?(Resimdeki kılları almaya korktum patlar yayılır diye eleştirecekseniz yorum yapmazsanız sevinirim) Daha önce genital siğillerim vardı kendiliğinden geçti bir kaç tanesi istemsizce koptu epilasyonla smear vermiştim negatif çıktı bundan 4 yıl önce bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirimEki Görüntüle 3479902