Benim bulunduğum şehirde hiçbir devlet hastanesi kabul etmedi hem yapamayız dediler hemde kızlık zarımdan dolayı , gitmediğim doktor kalmadı şehrimde en sonunda eczacım İzmir'de Ömer südekanı söyledi , smear testi gibi Bi kaç test yapıldı 1 ay içinde çıkıyor sonuçları ve o sıra da yakma işlemine de başladı . İlk işlem de ben kontrol ediyor sandım ama uyandığım da 8 saat geçmişti kızlık zarımda bozulup iç kısmına bakılıp ordan da yakılmıştı şimdi sayı hatırlamıyorum da 100 ü geçikti ve yanık çok var diye bırakmıştı Bi kısmını , ilk narkozun etkisinden anlamadım tabi ki ama iki gün sonra sürekli su toplayıp patlıyordu idrarım yakıyordu su bile yakıyordu aslında sürekli yanık kremleri sürüp gazlı bez koyuyordum . Eşimden bulaşmıştı o Zaman sevgiliydik tabiki onda 3 tane vardı özel bir hastane de lazerle yaktırdı o da . Onunki çok kolay oldu bizler gibi değiller malum. Biraz sancılı bir dönem stres üzüntü sıkıntı herşey arttırıyor bunu , bir dönem cin 2 e yükselmişti smear sonucum ben kurtulamıcam kesin dedim her kontrole gittiğim de uyandığım da saatler geçiyordu bakmışken olanları yakıp gönderiyordu . Pahalı bir işlem oldu bu yüzden de her seferin de Bi 600 civarı tutuyordu testleri de özel merkeze göndermişlerdi o da 750 tutmuştu o zaman. Birde bende hpv var dediğinde herkes bir garip bakıyordu tabi doktorlar kendimi kötü hissettiriyorlardı iyi bir doktor bulursun inşallah