sibelalam
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 31 Ocak 2014
- 15
- 0
- 34
selam kızlar mehmet özkan doğal tedavi uzmanından çok ümitsiz alıp kullandım ama gerçekten bu ilaç mükemmel bir şeymiş 15 gün bile olmadı tam 13 günde Simir testi yaptırdım hpv yok olmuş doktorum bile şaşırdı tavsiye ederim mehmet özkan beyin telefonu 05436256535 görüşmek isteyenlere iyi günler dilerimmm.
kızlar gelişmeleri yazmak istedim siğiller büyükler küçüldü küçükler yok oldu çok az kaldı onlarda geçince yazarım bir arkadaşımız doğal çözüm arıyor zaten bu doğal bir kür içeriği de yazıyordu ama o kağıdı attım bulamadım içeriğini de yazmak istedim ama içeriği bildiğimiz bitkiler olsa da bu hazırlanmış ilaç öyle çay gibi yapılan bir şey değil sanırım maddi açıdan sıkıntılı bir durum olsa da yani sonuçta bu hastalık geçmesi mükemmel bir şey uyanıklık yapayım derken boş yere zarar görmeyin derim öğrendiğime göre 14 yıldır kullanılmış denenmiş bir ilaç son iki yıldır çok kullanılmış sadece 5 veya 6 kişi bana faydası olmadı demiş ücreti iade edilmiş bunu sayfasın dada yazıyordu biz buradaki yazılara güvenip aldık çok teşekkür ederiz tavsiye edenlere ve o ilacı bulup yapan mehmet özkan beye umarım tekrar çıkmaz gelişmeleri yazarım yine