Genital sigil hpv

Canim bisi sormak istiorm ben time heaht ahcc kullaniorm sen hangisini kulllaniosn suan 3 firma var shell die bir firmada iyimis galiba kafam karıştı benim:KK43: hangisi fayda sağlar acaba
Bir de kafaya göre ilaç kullanmaya yöneltmek asla istemem ilaç sınıfı olmadıgı uzerinde yazdıgı için rahatlıkla söyleyebilirim ki doktorum bana imuneks yazdı ben plus kullanıyorum artı balık yagı aldım kapsül omega günlük ihtiyac karsılar en azından bişi destekler diye dusundum bir de umkaimun aldım onu bi kez içtim toz bişi suyla karıştırıyorsunuz arada böyle atıyorum ondan arada dedigim ayda bir filan... 15 tane var içindr zaten.. Alma sebebim içindr cok fazla bagısıklık arttırıcı var... birde ekinezya filan var, ekinezya cayı hpvde cok önemliymiş etkiliymiş dr içine propolis damlatarak içiyordum ben ama... 10 gundrn fazla kullanılmaması gereken bi çaymıs... bendr genelde hafta da bi iki ekinezya çayı hafta da 3 4 yeşilcay ( bu hpvye özel degil bagısıklık arttırıypr diye) içiyordum... içindr ekinezya cinko selenyum filan var diye aldım beslenerek cinko ve selenyum alamadıgımı fark ettim ki ikisi de bagısıklıkta çok önemliymiş pahalı mı derseniz evet pahalı cunku kutuda yazana göre kullanırsak 5 gün gidiypr ve 90 tl... ayda 540 tl yapar saçmalık ama haftada bir ataanız 15 hafta gider selenyum cinko alınmış olur... tavsiye ederim yani... bir de eczacım demişti bagısıklık arttırıcı kullanırken hep aynı ilacı ya da takviyeyi kullanmayın mesrla hep imuneks plus içmeyin derdim imunol varmıs mesrla yani farklı farklı hep bagısıklık sistemi sasırtın hem de emsrla bu ay onu kullanırsın içinfr d vitamini de vardır baska bi ay baska bişi kullanırsın içinde c vitaminş vardır öteki ay beta glukan almıd olursun öteki ay çinko almıs olursun içinde en geç 2 ayda bi degiştir demişti o yuzdrn arada sadırtma amaclı kullanabilirsiniz beta glukan 10 gun alıp 11 gün o dedgim tozu yaparsınız vucut da sasırır hem kapsül olarak dinlenmiş olur karacigeriniz vb...

Bana doktorum abay pharmanın kapsülğnğ al dedi 3 doz alıyorum recete de yazan oydu firmanın önerdigş de o... 15 gün diyor 340 tl... doktorum al bunu mutlaka cunku cok yüz güldüren bişey bu dedi... şasesi de var ama saesi 500 kusur lira baya pahalı doktorum da fark etmez hangisini bulursan demişti kapsülünü kullanıyorum...
Anladim canim cok teşekkür ederim

Arkadaslar bana bi hafta evvel hpv tip 18 tanisi konuldu... sigillerimi 2 hafta sonra yaktirmai planliyorum serviksimde de var, ahcc kullanmaya basladim dun.. doktorum bagisikligini cok yuksek tut dedi.. hpv yi vucuttan atabilmis arkadaslarim ne gibi seyler tukettiniz yardimci olabilir misiniz yasim 21, simdiden herkese tesekkur ederim
Merhaba, bana bugün tip 16-18 tanısı kondu. Parça alınacak neler yapmam gerekiyor bilgilendirebilir misiniz ?

Merhaba, bana bugün tip 16-18 tanısı kondu. Parça alınacak neler yapmam gerekiyor bilgilendirebilir misiniz ?
Merhabalar, ben de tip 18 pozitiifm. Öncelikle panik olmamalıyız yüksek riskli gruplardayız ve bu kanseriz demek degil... ben biraz kendi adıma böyle bi tepki vermiştim... Siğil olusumu varsa yaktırmak ve dondurmak cok önemli... onun dısında smear testinizin sonucu da yapılacak işlemler için önemli eger vermediysrniz mutlaka bi smear test verin... doktorunuz size bagısıklık artttırıcı yazar mı bilmiyorum ama bagısıklık arttırıcı takviyeye bu süreç de ihtiyac duyulacak.. smear verdiniz mi acaba? Ya da siğil olusumu var mı?

Merhabalar, ben de tip 18 pozitiifm. Öncelikle panik olmamalıyız yüksek riskli gruplardayız ve bu kanseriz demek degil... ben biraz kendi adıma böyle bi tepki vermiştim... Siğil olusumu varsa yaktırmak ve dondurmak cok önemli... onun dısında smear testinizin sonucu da yapılacak işlemler için önemli eger vermediysrniz mutlaka bi smear test verin... doktorunuz size bagısıklık artttırıcı yazar mı bilmiyorum ama bagısıklık arttırıcı takviyeye bu süreç de ihtiyac duyulacak.. smear verdiniz mi acaba? Ya da siğil olusumu var mı?
37553B29-8315-4E17-8A88-886CDF367157.jpeg

Ben bu testi 2019 yılında yaptırdım sonra gidip alma imkanım olmadı. Bugün tekrar gittim ve kadın doğum doktoru beni onkolojiye yönlendirdi. Onkoloji doktoru testin tekrarlanmasını istedi ve sonucuna göre parça alınacağını söyledi negatif gelme ihtimali var dedi ama bence yok çünkü yıllardır vajinamda bu siğiller mevcut (2019dan çok öncesinde vardı ).

Eki Görüntüle 2818016
Ben bu testi 2019 yılında yaptırdım sonra gidip alma imkanım olmadı. Bugün tekrar gittim ve kadın doğum doktoru beni onkolojiye yönlendirdi. Onkoloji doktoru testin tekrarlanmasını istedi ve sonucuna göre parça alınacağını söyledi negatif gelme ihtimali var dedi ama bence yok çünkü yıllardır vajinamda bu siğiller mevcut (2019dan çok öncesinde vardı
Tekrar merhaba, 2019 smear trstiniz temiz gelmiş... yani kanser öncü lezyon yok ancak tip 16 ve 18 kanser yüksek riskli tipi vucudunuzda değişimler meydana gelebilir bunun için testi tekrarlamakta fayda var...

Siğiller yaktırılmalı cunku virüsün büyük cogunlugu siğillerin içinde eger yaktırıp dondurtursanız büyük bi kısmından kurtulursunuz...

senelerdir olması zaten kötü bişi su acıdan kötü bişi bu virüs vucuttan atılamayan bi virüs olsa okey ama vucuttan atılabilen vürüsken vucudunuzu terk etmemesi kötü yoksa bakın hala kansersiniz gibi bişi söz konusu degil... sadece tp 16 ve 18 tedavi gerektiriyor ve tedavisi yapılmıs bi hpv virüsü 1-3 yıl içinde vucudu tamamen terk eder... tedavide siğillerin yakımını kapsıyor.. mutlka siğill olusumu varsa mudahale edilmeli...

Size tavsiyem imuneks plus gibi bi bagısıklık arttırıcı ama asıl önerdiğim ahcc kapsül ya da sase form olucaktır.. bu ikisi dr ilaç sınıfı degil takviye edici besin diye geçiyor benim doktorum sayesinde haberm oldu acıkcası ahccden... kendi doktorunuza da mutlaka danısın cunku otoimmun bi rahatsızlığınız varsa kullanılması sakıncalı...

Onun dısında bunun ilacı yok sadece bagısıklık yüksek tutarak ve duzenli smear test vererek takibi yapılmalı ve siğiller düzenli bi sekilde yakılmalı ( tekrarlamazsa tek seferde tabiiki yetwrli olucaktır)

Eki Görüntüle 2818016
Ben bu testi 2019 yılında yaptırdım sonra gidip alma imkanım olmadı. Bugün tekrar gittim ve kadın doğum doktoru beni onkolojiye yönlendirdi. Onkoloji doktoru testin tekrarlanmasını istedi ve sonucuna göre parça alınacağını söyledi negatif gelme ihtimali var dedi ama bence yok çünkü yıllardır vajinamda bu siğiller mevcut (2019dan çok öncesinde vardı ).
Bir de nacizane tavsiyem hpv kontrolunuzu ve tedavinizi özel bi hastane ya da klinikt egerçekleştimeniz orada gerçekten cok daha sıkı bi takip yapılıyorken özellikle siğil yakma dondurma devlette pek saglıklı olmuyor forumda da bunu yazan bi kaç kişi görmüştüm

Suan yeni çıktım işlemden:KK43:( canim cok acıdı yıkama boya işlemi yapıldı oncesinde yanma hissi vs ardindan aglama geldi bana:KK43: 3 yerden Parça aldılar umarım sonucum iyi gelir 1 hafta sonra beli olacakmış
Cok geçmiş olsun 🙁 insallah tertemiz çıkar ondan sonra sadrce bagısıklık kasarsınız

İnşallah tatlım benim çok teşekkür ederim 10 gün sonra çıkacak sonuç ins güzel haber alırım
Cok mutsuzum gün gece siğillerimin tekrarladığını fark ettim ama aldırıcak maddi gücüm yok :KK43: ama aldırmak da zorundayım iyi biliyorum tekrarlamayınca belki bi umut negatifimdir sanmıstım ama değilmişim gerçi tip 18 de 1 yıldan öncr mümkün degil denmişti ama ben cidden cook umut etmiştim şimdi rn basa dönmüşüm gibi hissediyorum. Nisan sonu veya Mayıs basında smear vermem lazımdı zaten rutin sizce o zamanı beklesem mi yoksa hemen gitsem mi bu sefer aileme soylemek zorundayım canım cok sıkkın cokk... yazsam kafa şişirir yazmazsam ben şişerim 🙁 cok üzüldüm...

Kızlar birşey soracağım hpv olup siğil çıkmayan oluyor mu ? Bende cin1 vardı ama siğil yoktu ve 1 sene içerisinde kendiliğinden geçti sonra smear temiz çıktı.Kendimi takip ediyorum şuan.Umarım iyileşirsiniz

Suan yeni çıktım işlemden:KK43:( canim cok acıdı yıkama boya işlemi yapıldı oncesinde yanma hissi vs ardindan aglama geldi bana:KK43: 3 yerden Parça aldılar umarım sonucum iyi gelir 1 hafta sonra beli olacakmış
Anestezi ile kolposkopi yapılıyor biliyorum. Doktorundan anestezi istemedin mi. Şahsen dayanamıyorum böyle şeylere bende..

Kızlar birşey soracağım hpv olup siğil çıkmayan oluyor mu ? Bende cin1 vardı ama siğil yoktu ve 1 sene içerisinde kendiliğinden geçti sonra smear temiz çıktı.Kendimi takip ediyorum şuan.Umarım iyileşirsiniz
Evet oluyor genelde tip 6 ve 11 siğil yapıyor 16 ve 18 siğil yapmazmıs mesela yüksek riskliler sanırım siğil yapmıyor dusuk risklileri siğil yapıyor ama rn cok siğil yapan 6 ve 11... umarım iyileşiriz artık o kadar yoruldum ki mental olarak...

Anestezi ile kolposkopi yapılıyor biliyorum. Doktorundan anestezi istemedin mi. Şahsen dayanamıyorum böyle şeylere bende..
Doktorum kantlanabllrsn dedi yapmak istemedim kolposkopi için anestezi bazı yerleri gostermeyebliyormus sadece lokal yaptı parça alırken hala sonuç çıkmadı merakla bekliorm:KK43: parça alma işleminden önce yapılan boyama işlemi olsn vs cok canim yandi gerçekten insanın başına ilk defa gelince bide tek olunca endişesi daha çok artıyor cok iyi hissetmiyorum kendimi

Doktorum kantlanabllrsn dedi yapmak istemedim kolposkopi için anestezi bazı yerleri gostermeyebliyormus sadece lokal yaptı parça alırken hala sonuç çıkmadı merakla bekliorm:KK43: parça alma işleminden önce yapılan boyama işlemi olsn vs cok canim yandi gerçekten insanın başına ilk defa gelince bide tek olunca endişesi daha çok artıyor cok iyi hissetmiyorum kendimi
İşin aslı yine de anestezi isterim , zaten psikolojik olarak yıpratıcı süreç bide acısı ve bu işlemler dahada yorucu oluyor, kaç dakikalık işlem bilmiyorum ama 5 dk olsa bile anestezi ile hatırlamamış olurum..

X