- 15 Ocak 2021
- 261
- 376
- 24
- Konu Sahibi hpvlibigirl
Bir de kafaya göre ilaç kullanmaya yöneltmek asla istemem ilaç sınıfı olmadıgı uzerinde yazdıgı için rahatlıkla söyleyebilirim ki doktorum bana imuneks yazdı ben plus kullanıyorum artı balık yagı aldım kapsül omega günlük ihtiyac karsılar en azından bişi destekler diye dusundum bir de umkaimun aldım onu bi kez içtim toz bişi suyla karıştırıyorsunuz arada böyle atıyorum ondan arada dedigim ayda bir filan... 15 tane var içindr zaten.. Alma sebebim içindr cok fazla bagısıklık arttırıcı var... birde ekinezya filan var, ekinezya cayı hpvde cok önemliymiş etkiliymiş dr içine propolis damlatarak içiyordum ben ama... 10 gundrn fazla kullanılmaması gereken bi çaymıs... bendr genelde hafta da bi iki ekinezya çayı hafta da 3 4 yeşilcay ( bu hpvye özel degil bagısıklık arttırıypr diye) içiyordum... içindr ekinezya cinko selenyum filan var diye aldım beslenerek cinko ve selenyum alamadıgımı fark ettim ki ikisi de bagısıklıkta çok önemliymiş pahalı mı derseniz evet pahalı cunku kutuda yazana göre kullanırsak 5 gün gidiypr ve 90 tl... ayda 540 tl yapar saçmalık ama haftada bir ataanız 15 hafta gider selenyum cinko alınmış olur... tavsiye ederim yani... bir de eczacım demişti bagısıklık arttırıcı kullanırken hep aynı ilacı ya da takviyeyi kullanmayın mesrla hep imuneks plus içmeyin derdim imunol varmıs mesrla yani farklı farklı hep bagısıklık sistemi sasırtın hem de emsrla bu ay onu kullanırsın içinfr d vitamini de vardır baska bi ay baska bişi kullanırsın içinde c vitaminş vardır öteki ay beta glukan almıd olursun öteki ay çinko almıs olursun içinde en geç 2 ayda bi degiştir demişti o yuzdrn arada sadırtma amaclı kullanabilirsiniz beta glukan 10 gun alıp 11 gün o dedgim tozu yaparsınız vucut da sasırır hem kapsül olarak dinlenmiş olur karacigeriniz vb...Canim bisi sormak istiorm ben time heaht ahcc kullaniorm sen hangisini kulllaniosn suan 3 firma var shell die bir firmada iyimis galiba kafam karıştı benim hangisi fayda sağlar acaba