Genital herpes(uçuk)gebelikte coktehlıkelı vajinalbölgede,hamile hanımlar dikkat.

2.dogumumu da yaptım yine normal doğum oldu:) sezeryan olur sanıyordum çünkü cok atak gecirdim ama şansıma doğum haftasında çıkmadı. Ilaç kullanmadım kendiliğinden geçmesini bekledim hep. Korkulacak birşey yok sevgiler..

merhaba arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim bendede çıktı fakat benimki bikini çizgisinde sulu kaşıntılı bişey önce önemsemedim geçti daha sonra diğer tarafımda çıktı bu sefer geçmedi bende suyun içine limon sıkıp o bölgeyi bi kaç kez yıkadım ve geçti limonlu su çok iyi geliyor...deneyin derim

Doktoro gittin mi? Limonlu suyu bende denemiştim gerçekten işe yarıyo,sarımsakta çok iyi geliyo..bugün bebeğimin kalp atışlarınıda dinledik çok şükür hersey yolunda

doktora gittim ama açıkçası onu sormayı unuttum...maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bende duydum bebeğimin kalbini çok şükür ayrıca artık ellerini filanda oynatmaya başlamış o kadar tuhaf oldumki görünce çok güzel bi duyguymuş allah isteyen herkese o duyguyu nasip etsin inşallah..

Arkadaslar ben bir kaç gün öncesinde bebegimi kaybettim. 8 haftalik gibi kalbi durmus 10 haftalıkken aldılar. Daha doğrusu o zaman haberim oldu. Kürtaj esnasında dr rahim ağzında çok büyük bir yara görmüş. Daha öncesinden de enfeksiyon kapmisttim. smear yaptırmıştım hsv virüsü sanırım bende de var. Dr kesin olmamakla birlikte bebegin ölümüne bunun sebep olabileceğini söylüyor. Ilk defa gebe kalıp ilk defa bu rahatsızlığı geçirenlere tavsiyem aman ihmal etmeyin gerekli tedbirleri alın.

Mrb siz virusu havludan kaptiginiza emin misiniz esnizden bulasmis olabilir mi? Eşinize bulasmadi mi evlilerde herpes iliski anlaminda sıkıntı yasatiyor mu

Bende 26.haftadayim kaşıntı yok önce kıl dönmesi zannettim ama kabarcık şeklinde olduğunu gördüm salı günü Dr gitcem bununla ilgili çok korkuyorum.ilk evlendiğimde olmuştu asiviral kullandım geçti şimdi tekrarladı tabi doktordan izinsiz ilaç kullanmak istemiyorum ne önerirsiniz?

Masallah saglikla kucaginiza alirsiniz ins
Ibternette gormustum normal dogum yapmak isteyen anneler gebeligin son aylarinda antiviral ilac kullanip lezyon yoksa normal dogum yapabilecegini siz normal dogum mu yapacaksiniz sezaryen mi ? Ilk ciktigi ne kadar zaman onceydi bu 2. cikisi yazmissiniz,esinizde lezyonlar var mi ?hamilelikte bagisiklik dustugu icin cikiyordur dr unuza danisin o bolgeye uygulayacaginiz krem bebeginize hic zarar vermez korkmayin.

amin inşallah ilk bebek olduğu için insan biraz tedirgin oluyor ister istemez.ben normal doğum istiyorum tabi doktorum belirleyecek.eylülde evlendim ekimde çıktı en son reglimi 4 kasımda gördüm benim vulvanın üstünde çıktı ilişki konusunda sorun yaşamadık hatta kıl dönmesi sandık ama baktım iltihap akıyor doktora gidince asiviral krem verdi sürdüm 5 günde geçti.Şimdi yine çıkınca tedirgin oldum.yarın doktora gitcem tekrar göstercem.eşimde bişey yok ama erkeklerde gizli olabiliyormuş.bakalım yarın doktora gidince yazıcam tedavisini çok korkuyorum.32 yaşında evlendim hamilelik troidi çıktı ona üzülürken şeker yüklemesi yaptılar sonuç 144 çıktı kritik yani yarın şeker yüklemesini 100gr yapıcaklar yarın bol bol dua edin olur mu ALLAH sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin canim tedirgin olma hic hamileyken seker yukselmesi cok oluyor cevremde de var dua edecegim senin icin bol bol

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebeislerimizi. Gittim doktora asiviral krem sür dedi sabah akşam dua edin insallah

Teşekkür ederim canım Allahtan geçti şimdi iyileşti 3 gün antiviral krem kullandım doktorum kullan dedi

merhaba, çocuk yapmayı planladığınız dönemlerde , boş geçmemeniz gereken dönemlerde ilişki yaşamadınız. doğru anlıyorum değil mi?

merhaba,
ovulasyon döneminde belirtiler varsa ve tekrarlayan ataksa yinede bebek yapmaktan kaçınmak mı gerekiyor?
çok tşkler.

Merhaba, yararlı bilgiler için çok tşkler. ovulasyon dönemlerinizde virüs aktifken ilişki yaşadığınız oldu mu hiç?

Merhabalar,

yukarıda da tek tek sordum ama genel olarak buradan da soracağım. Pardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

salı günü son ilaçlarımı içtim şükür kurtuldum dedim, dün farklı biyerde tekrarladı. ve dün ovulasyon döneminde oldugum için ve eşim bilmediği için ilişkiden kaçamadım. tek şansım eşime bulaştırmayacağım garip biyerde çıkması oldu. bildiğiniz giib ovulasyon zamanlarını gün aşırı değerlendirmek gerekiyor. yarın birliktelik yaşamamız gerekiyor. ve ben eşime hayır olmaz diyemeyeceğim malum. yaşayacağımız birliktelikten olduki gebe kaldım. bebege bir zararı olur mu? ovulasyon döneminde eşiyle ilişkiye girmeye devam eden , gebe kalan ve bebeğini kucağın alan var mı? şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba cok uzun zaman geçmiş ama umarım görürsünüz bende aynı durumdayım normal dogum nasıl oldu cok tedirginim

Doktorunuz kimdi acaba doğum esnasında test yapıldımı size kandan vs sadece lezyon varmı yokmu diye bakılıp öylemi normal dogum yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…