- 24 Mayıs 2012
- 139
- 4
- 66
Dırencı yuksek tutan macun dersen sana bır cok ornek goosterırı zaten. Ya bıde havuza fılan 4 senedır gormıyorum
Agdacıya gıtmıyorum lazere basladım bu ay
Ben erkek arkadasımdan kaptım ama dıyer dıs ortamda cok musaıt
Wc fılan olursa evım harıc ayakta. Yapıyorum Oturmuyorum kesınlıkle
Baslasına aıt bır cop bıle kullanmıyorum
Valla bende sıvılce sandım bı andan 5 tane olunca hemen doktora gıttın ılestım ıste bu macunlar sayesınde
Yerken suyunu hazırla yanında. :)))))))))
Bıde macun kullandıgımdan berı son dort yılda belkı kıs boyu bır kere hasta oldum bu tıp dırencı yuksek tutan macunlar hasta etmıyor masallah:)))
Yemekten sonra sabah aksam yıceksın
inan bak konustuk konustuk cıkmıs resmen ufacık bir taneağlamak istiyorum. supresif tedavi yapıyorum lysine+vitamin+zinc tablet alıyorum bol bol c vitamini alıyorum bu nedir resmen düsününce cıkıyor cook ilginc yaa epsom tuzlu banyoya oturucam gidip biraz hızlı sonucluyor o. ya bi de sigarayı bırakabilsem belki hiç olmayacak ama ah sigara ahhhhhh
Macun. Aldın mı
Ben sana ılk yazdıgımda dedım ya
1. Sebebı korku
2. Sebebı vıtamın
Maccun yersen cıkmaz korkma artık bence
Macun aldım hergün 3 kasık yiyorum öğünlerden sonra bakalım nasıl olacak? Su bacak arkasında agrı hissiyle bazen klitoristeki hasassiyet hisside geciverse cok sevinicem :) ben barısıgımda herpesle sevgilime bulasmasından cok korkuyorum o korkuyu yenmem lazım resmen psikolojim bozuldu ya bulasırsa diye. o bulassın neolcak desede bünyesi kuvvetsiz ve alkol seven birisi oyuzden benden daha sık tekrar edeceğini dusunuyorum..
hel-in sende de bacak ağrısı falan oluyormu cok merak ediyorum benimki resmen azalmıyor herseyi yaptım yurtdısında konustugum insanlarına hepsinde oluyor neredeyse birüsü sey önerdiler ama pek ise yaramadı sankitek sorunum bu aktif bi lezyonum yok fakat bacagın arkasında batma ve yanma hissi bide anuse yakın hafif acıma hissi sinirlerimi cok bozuyor. Zamanla azalır diyorlar ama hiç bir azalma yok resmen asikolvirden valtrex'e gecmeyi dusunuyorum
Arkadaslar sorunuz olursa cwaplarım ben mesajımı begenın sorulara cwp wermeye calısırım
Ben sıze soyle soylıyımmmmmm
Herpes bulasıcı dogru ama sunu unutmayın. Eger tekrar cıkmasını ıstemıyorsanız oncelıkle gunluk c vıtamını Muhakkak bu portakal suyu muz elma olur ama sart yemenız ıcmenız
Daha sonra muhakak her zaman cantada bı ucuk kremı Surun hemen. Fark edıldıgınde
Ben bu konuda artık uzman oldumu dusunuyorm bu kesınlıkle dırenc dusunce oluyor emınımmmmmmmm
Aktardan dırencı yuksek tutan bır macun alınmnnnmmmm 20. 25 tl bakınnnn onu tuketınnnnn cıkmıyorrr cıkmıyorrrr cıkmıyorrrrrrrrrrrrr
Yapay vıtamınde cınko olabılır ben evevıt kullanıyorum 7 tl aldım yada apıkobal 5 tl
Merhabalar :) Bundan bir yıl evvel bana da genital herpes teşhisi kondu. Kaptığım kişi ile ayrıldık ve 1 yıldır hiç atak yasamadım ya da o kadar hafif geçti ki ne lezyon ne belirti oldu. Bahsettiğiniz sitenin adı ne acaba? Yeni bir ilişkim var ve birlikte olmadan bu durumu açıklamam gerek elbette. 4-5 farklı doktora gittim ama hiç yardımcı olmadılar. Virüsün aktif olup olmadığını testlerle takip etmemiz mümkün müdür? Supresif tedavi bulaşma riskini azaltıyor mı?Merhaba Arkadaslar
Bende bu duruma yakın olarak yurtdısında bir destek grubuna üye oldum. Cok güzel bilgiler ve cok deneyimli insanlar var. Ayrıca antiviral ilacları düzenli olarak süpresif alırsanız esinize bulasma riski cok azalıyor. Kadından erkege gecis zor. Eğer ortada bariz bi atak yoksa ve supresif terapi alıyorsanız ve birde latex prezervatif kullanıyorsanız 1 sene icerisinde bulasma riski%1 olyuyormus bu siteyi sizinle paylasabilirim. Online chat'ide var cok süper ben her aksam girip muhabbet ediyorum. Ayrıca hemen basım sıkıstıgında merak ettiğim bir sey oldugunda da genis bilgilerinden rahatlıkla bulambiliyorum. bitane atak gecirdim ozamandan beri asiklovir 400mg x 2 alıyorum. zinc tablet ve multivitamin ve lysine alıyorum günde 1 kez. sigarayı bırakmadım daha :) ama cok azalttım. Alkolüde pek azalttm saece haftasonları. Hayatınıza devam edin bu sizi degistiren bir durum değil sadece virutik bi durum milyonlarca insan ne zor hastalıklarla ugrasıyor. İnan bunun caresi olmasa bile cıkma ve bulasma riskini azaltmak sizin elinizde. Yenide bir iliskim ve cok destekleyici biri kendisi bunun öldürücü bir durum olmadıgını ve sadecve bir deri hastalıgı oldugunu söyledi. lütfen icinizi rahat tutun mesajlarınızı bekliyorum
ay niye engel olsun canim engel degil okusana biraz inyernetten.dur panik uapma hemenArkadaşlar ne olur yardımcı olun evliliğe çocuk sahibi olmaya engelmi yalvarırım intiharın eşiğindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?