Genital Herpes Rahatsızlığı olan var mı? (Herpes,Uçuk HSV)

inan bak konustuk konustuk cıkmıs resmen ufacık bir tane ağlamak istiyorum. supresif tedavi yapıyorum lysine+vitamin+zinc tablet alıyorum bol bol c vitamini alıyorum bu nedir resmen düsününce cıkıyor cook ilginc yaa epsom tuzlu banyoya oturucam gidip biraz hızlı sonucluyor o. ya bi de sigarayı bırakabilsem belki hiç olmayacak ama ah sigara ahhhhhh

Macun. Aldın mı

Ben sana ılk yazdıgımda dedım ya
1. Sebebı korku
2. Sebebı vıtamın
Maccun yersen cıkmaz korkma artık bence

Macun. Aldın mı

Ben sana ılk yazdıgımda dedım ya
1. Sebebı korku
2. Sebebı vıtamın
Maccun yersen cıkmaz korkma artık bence

Macun aldım hergün 3 kasık yiyorum öğünlerden sonra bakalım nasıl olacak? Su bacak arkasında agrı hissiyle bazen klitoristeki hasassiyet hisside geciverse cok sevinicem :) ben barısıgımda herpesle sevgilime bulasmasından cok korkuyorum o korkuyu yenmem lazım resmen psikolojim bozuldu ya bulasırsa diye. o bulassın neolcak desede bünyesi kuvvetsiz ve alkol seven birisi oyuzden benden daha sık tekrar edeceğini dusunuyorum..

O zaman ona vıtamın ıteleeeeeee

hel-in sende de bacak ağrısı falan oluyormu cok merak ediyorum benimki resmen azalmıyor herseyi yaptım yurtdısında konustugum insanlarına hepsinde oluyor neredeyse birüsü sey önerdiler ama pek ise yaramadı sanki tek sorunum bu aktif bi lezyonum yok fakat bacagın arkasında batma ve yanma hissi bide anuse yakın hafif acıma hissi sinirlerimi cok bozuyor. Zamanla azalır diyorlar ama hiç bir azalma yok resmen asikolvirden valtrex'e gecmeyi dusunuyorum

Merhabalar. bendede aynı sorun var doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum fakat bir haftadır bacağımın arkası anüse yakın yerler çok ağrıyo, ve sızlıyo bu belirtiler sizlerdede varmı arkadaşlar. ve ne yapılabilir.

malesef bende de oluyor yaptgım arastırmalara göre post herpetic noroloji diye bir hastalık var turkiyedeki doktorlar bunun sadece zonadan oldugunu söylüyor fakat yurtdısında milyonlarca insanda PHN oluyormus ve kalıcı hasar bile bıraktıgı oluyormus. B12 vitamini önerdiler bana yurtdısında bakalım biraz hafifletti gibi sanada öneririm

herpesucuk.wordpress.com güzel bilgiler var ucukla ilgili arkadaslar hergün güncelleniyor.

merhabalar. bu virusu ben de 2011 kasimda kaptim. ilk atagim beni mahvetti resmen. kabarciklar, agri, yanma, batma mahvetti. isin garip tarafi 4 tane uzman doktor tanimadi herpesi :) 4 ay sonra tekrar cikinca baska bir uzmana gittim, anlattim soyle soyle sikayetim var tekrarladi herpesten supheleniyorum. bakti evet bu herpes dedi, basimdan asagi bir kaynar su dokuldu. neyse ama bununla yasamayi ogreniriz, herkesin yok mu bir derdi. bunun 5 ay sonrasinda 10 gunluk bir atak mahvettti. 5 ay sonrasinda ise amerikada mastirda iken bir hemsireyle bu konuyu konustum. kan testi neden yapmadin dedi. .doktor onermedi dedim. yapalim da hangi tip herpes oldugunu ogren dedi. test yaptik herpes 2 pozitif geldi. mahvoldum. tip 2 en inatci ve saldirgan olani. daha sonra bir detayli aramaya giristim ki ne ogreneyim: ister genital bolgede herpesiniz aktif olsun ister pasif, her zaman bulastiriciliginiz devam ediyor! zaten kapanlarin cogu partnerlerinde acik yara ve belirti yokken kapmis. yani bu hastaligi kaptiysaniz isiniz zor. yeni bir hastalik kapmaya da daha acik hale getiriyor sizi. aids hastalarinin %80inde bu herpes de varmis zaten..BIR BASKA HASTALIK DA BIRINDEN KAPMANIZ AN MESELESI. ben bundan once molluscum diye caresi olan basit bir hastalik aldim, kendimi iyi egitmedim, sonra ayni partnerimden bu herpes belasini aldim. bu cinsel hastaliklarin birkac tanesi genelde bir arada ayni kiside gorulur.

ne edicez buna karsi hic bilmiyorum. kim bizi bu igrenc ultra bulasici, bebekler icin oldurucu, menenjit tehlikesi bulunan, caresi olmayan, bir ise yaramayan ama esek yuku kadar para tutan ilaclari olan, omur boyu yara agri ve ates icinde birakan hastalikla bizi kabul eder? bir arkadas ben bu hastaliga yakalanmadan once demis ki: sevdiginiz yakin oldugunuz insanlari tedbirler konusunda uyarin diye. keske beni de bir uyaran olsaymis. benim hayatimi gocerten bu hastaliga belki o zaman yakalanmazdim.

simdi 6 aydir dinmeyen bir atagim var ve surekli sinir hasari yaratmis. uzerine oturamiyorum, yatamiyorum, hicbir sinir ilaci kar etmiyor. post-herpetik nevralji diye bir hastaliga cevirmis halde. amerikada post-herpetik nevralji agrisini yillarca cekmeye dayanamayip intihar eden bir hayli insan duymustum.

ben bir lisans ve bir yuksek lisans diplomasina sahibim. ama bu diploma yigininin arasinda afedersiniz kicimizin sagligi kadar temel birsey ogretilmemis bize. bu hastaliga yakalanana kadar ben bu hastaligin adini bile duymamistim, bir kisi bile uyarmamisti. insanligin belasi, cozumu olmayan ve salgin halinde boyle bir hastaligin nasil caresi olmaz? ben zannediyordum ki bu tur hastaliklar ancak uyusturucu bagimlilarinda veya fahiselerde olur, beyaz yakali vatandaslarda ne gezsin. nasil bu kadar salak olabildim? bunlar bulasici hastaliklarsa ve birer zincirse nasil marjinal kalabilsin ki? bunu neden akil edemedim hic?

Size sesleniyorum tip camiasi, hayatimiz madem bu kadar ince iplige bagliydi ve bu tur seylere madem her gun sahit oluyordunuz, neden topluma bu ciddi meselelerin alarmini vermediniz hic? bu hastalardan sonra ben yakalandim, benden sonra da eminim surekli baskalari yakalandi. bu vurdumduymazlik niye? insanlarin hayati bu kadar mi bedava?

BU HASTALIGA YAKALANMIS INSANLAR: SEVDIKLERINIZI BU HESPESIN HER YONU HAKKINDA UYARMAYI LUTFEN IHMAL ETMEYINIZ. BU ACIYI NE OLUR BU DERDE HENUZ SAHIP OLMAYAN BIR BASKASI YASAMASIN. VE CINSEL HASTALIKLARIN BIR GRIP NEZLE KADAR YAYGIN OLDUGUNU, SADECE INSANLARIN BUNLARI ULU ORTA KONUSMADIGINI, AMA BUNUN BU HASTALIKLARIN INSANLARIN CANINI YAKMAKTA OLDUGU GERCEGINI ORTADAN KALDIRMADIGINI, BUNDAN DAHA TEHLIKELI OLANLARINA YAKALANMANIN BLE HIC ZOR OLMADIGINI, KENDINIZI DIGER CINSEL HASTALIKLAR VE TEDBIRLER KONUSUNDA NOKTAYA VIRGULE KADAR EGITMENIZ GEREKTIGINI AKLINIZDAN CIKARMAYIN.

Merhaba arkadaşlar; bu sitede hastalıkla ilgili yazılanları okudum ve çok korkmuştum. Evet zor bir hastalık üstelik benim hiç cinsel ilişkim olmadan kaptım. Birçok insan genital siğil ve genital uçuktan şikayetçi aslında günümüzde sanıldığı kadar az değil... Dudaktaki uçuk nasılsa bu uçukta genitalde çıkan uçuk ve aynı bulaşıcılığı kapsıyor ataklar 10 günde geçiyor. Bunda hayatımızı karartacak bir durum yok birçok insan habersiz bir şekilde geçirip hayatına devam ediyor. Çünkü kendiliğinden de geçiyor ataklar her zaman değil senede 4 defa oluyor. Doktorum hiç korkmamı söyledi. Hayati tehlikesi yok, sadece 10 günlük bir acısı var çocuğa, cinselliğe engel bir durum yok... Kısacası öyle korkunç bir hastalık değil üstelik baskılayıcı ilaçları da var. Birçok ciddi hastalığın yanında bunu düşünüp kendimize dert aramayalım. İçimizi rahat tutalım :) Allah şifalar versin.

hel_in merhaba. netten araştırdım "evevit" mi "elevit" mi kullandığın vitamin? eğer bu yenilerde kullandığın bişey varsa paylaşabilirmisin lütfen?

Merhabalar :) Bundan bir yıl evvel bana da genital herpes teşhisi kondu. Kaptığım kişi ile ayrıldık ve 1 yıldır hiç atak yasamadım ya da o kadar hafif geçti ki ne lezyon ne belirti oldu. Bahsettiğiniz sitenin adı ne acaba? Yeni bir ilişkim var ve birlikte olmadan bu durumu açıklamam gerek elbette. 4-5 farklı doktora gittim ama hiç yardımcı olmadılar. Virüsün aktif olup olmadığını testlerle takip etmemiz mümkün müdür? Supresif tedavi bulaşma riskini azaltıyor mı?

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun evliliğe çocuk sahibi olmaya engelmi yalvarırım intiharın eşiğindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…