8 senedir nasıl bir tedavi uyguluyorsun bununla ilgili önerebileceğin iyi bir doktor varmı? Turkiyede bu konuda cok bilgili değiller bide kan testi nerede yaptırılıyor biln varmı yurtdısında kiminle konustuysam kan testi yaptırmadn karar vermek istemiyorum bende arasıra cıkıyor gibi oluyor cıkmıyor regli donemimde batma hissi oluyor ama olmuyor yani cok ilginc kan testi yaptırmak istiyorum.!Ben de genital herpes hastasıyım 8 senedir ve hiç ummadığım birinden kaptım. 8 senedir hayatım karardı. Bunu insanın birine söylemesi de çok zor ve yıpratıcı.
Genital herpes sahibi bir eş de bulmak imkansiz gibi. Herkes ya gizliyor ya da sonradan mecburen ortaya çıktığında nasıl açıklayacak diye kara kara düşünüyor. Bunun vicdan azabı bile insanı her dakika mutsuz etmeye yeter
Arkadaşlar, piyasada güvenilir ilaç firmalarına ait bağışıklık sistemini güçlendiren besin destekleri var, bunlardan biri imuneks kapsul 10 mg. 40 kapsul formu var bir de bi ara kanser gibi ağır hastalıklarla mücadele için daha yüksek mg. içeren bi formu daha olacaktı.Bu tip beslenme destekleri, ace plus selenyum adındaki vitamin bu iş için idealdir.Bunlar bağışıklık sistemini güçlendirerek bu hastalıkların semptomlarını baskılar,BU İKİ ÜRÜN BİR ARADA KULLANMAK DAHA ETKİLİ OLACAKTIR.Normal biri bireyde önerilen 10mg. için 1-2 kapsül ama sizlerin durumunda bağışıklığın biraz daha zayıf olması nedeniyle daha fazla alabilirsiniz imuneksi, yan etkisi yoktu bu ürünün, ekmek mayasının hücre duvarındaki bir madde olan beta-glukandan elde ediliyor.8 senedir nasıl bir tedavi uyguluyorsun bununla ilgili önerebileceğin iyi bir doktor varmı? Turkiyede bu konuda cok bilgili değiller bide kan testi nerede yaptırılıyor biln varmı yurtdısında kiminle konustuysam kan testi yaptırmadn karar vermek istemiyorum bende arasıra cıkıyor gibi oluyor cıkmıyor regli donemimde batma hissi oluyor ama olmuyor yani cok ilginc kan testi yaptırmak istiyorum.!
arkadaşlar testler bir çok sağlık kuruluşunda yapılıyor. Hsv tip 1 ve tip 2 için igg ve igm değerlerine baktırmalısınız öyle çok pahalı değil.şüphesi olanlar ilk bulaşmadan 20 gün sonra ve 3 ay sonra baktırarak emin olabilirler.igm 2haftada, igg 2-3 ayda yükseliyor ve ölçülebiliyor .4 testi bu aralıklarla yaptırıp yükselis incelenebilir.Tip 1 ağızda yaparken Tip 2 genital bölgede yapıyor.Tip 1 in genitalde de yapabileceği söyleniyor.Tip 1den olabilen genital herpesin daha az nüks edip (yılda 1) daha hafif geçtiği söyleniyor..Tip 2 ise yılda 4 ve daha fazla atak yapabiliyor.İgm bazen yanlış pozitiflik verebilir deniyor...
Merhaba Arkadaslar
Bende bu duruma yakın olarak yurtdısında bir destek grubuna üye oldum. Cok güzel bilgiler ve cok deneyimli insanlar var. Ayrıca antiviral ilacları düzenli olarak süpresif alırsanız esinize bulasma riski cok azalıyor. Kadından erkege gecis zor. Eğer ortada bariz bi atak yoksa ve supresif terapi alıyorsanız ve birde latex prezervatif kullanıyorsanız 1 sene icerisinde bulasma riski%1 olyuyormus bu siteyi sizinle paylasabilirim. Online chat'ide var cok süper ben her aksam girip muhabbet ediyorum. Ayrıca hemen basım sıkıstıgında merak ettiğim bir sey oldugunda da genis bilgilerinden rahatlıkla bulambiliyorum. bitane atak gecirdim ozamandan beri asiklovir 400mg x 2 alıyorum. zinc tablet ve multivitamin ve lysine alıyorum günde 1 kez. sigarayı bırakmadım daha :) ama cok azalttım. Alkolüde pek azalttm saece haftasonları. Hayatınıza devam edin bu sizi degistiren bir durum değil sadece virutik bi durum milyonlarca insan ne zor hastalıklarla ugrasıyor. İnan bunun caresi olmasa bile cıkma ve bulasma riskini azaltmak sizin elinizde. Yenide bir iliskim ve cok destekleyici biri kendisi bunun öldürücü bir durum olmadıgını ve sadecve bir deri hastalıgı oldugunu söyledi. lütfen icinizi rahat tutun mesajlarınızı bekliyorum
Arkadaslar sorunuz olursa cwaplarım ben mesajımı begenın sorulara cwp wermeye calısırım
Ben sıze soyle soylıyımmmmmm
Herpes bulasıcı dogru ama sunu unutmayın. Eger tekrar cıkmasını ıstemıyorsanız oncelıkle gunluk c vıtamını Muhakkak bu portakal suyu muz elma olur ama sart yemenız ıcmenız
Daha sonra muhakak her zaman cantada bı ucuk kremı Surun hemen. Fark edıldıgınde
Ben bu konuda artık uzman oldumu dusunuyorm bu kesınlıkle dırenc dusunce oluyor emınımmmmmmmm
Aktardan dırencı yuksek tutan bır macun alınmnnnmmmm 20. 25 tl bakınnnn onu tuketınnnnn cıkmıyorrr cıkmıyorrrr cıkmıyorrrrrrrrrrrrr
Yapay vıtamınde cınko olabılır ben evevıt kullanıyorum 7 tl aldım yada apıkobal 5 tl
Arkadaslar sorunuz olursa cwaplarım ben mesajımı begenın sorulara cwp wermeye calısırım
Ben sıze soyle soylıyımmmmmm
Herpes bulasıcı dogru ama sunu unutmayın. Eger tekrar cıkmasını ıstemıyorsanız oncelıkle gunluk c vıtamını Muhakkak bu portakal suyu muz elma olur ama sart yemenız ıcmenız
Daha sonra muhakak her zaman cantada bı ucuk kremı Surun hemen. Fark edıldıgınde
Ben bu konuda artık uzman oldumu dusunuyorm bu kesınlıkle dırenc dusunce oluyor emınımmmmmmmm
Aktardan dırencı yuksek tutan bır macun alınmnnnmmmm 20. 25 tl bakınnnn onu tuketınnnnn cıkmıyorrr cıkmıyorrrr cıkmıyorrrrrrrrrrrrr
Yapay vıtamınde cınko olabılır ben evevıt kullanıyorum 7 tl aldım yada apıkobal 5 tl
Merhaba :) Seninki GSHV2 mi GSHV1 mi cunku biliyorsun oral herpes genitalede bulasabiliyor ve oral herpes ise semptomların cok hafif cıkma sayısı baya dusuk oluyor :) Antiviral ilac kullanıyormusun peki? Bunun dısında neler yapıyorsun. İliskinde korunuyormusun? Cunku ben hic bir belirti yokken bulastırma olayınında riskini almaktan korkuyorumbunun dısında kendimle virsüle barısıgım ama benim yuzumden bunu birinin yasamaması icin elimden geleni yaparımm
Bende hem genıtal herpes hem genıtal sıgıl vardı zaten bana ılacı doktorum elındekı numuneyı verdı
Doktorum Gunluk portakal suyu ıcmemı taze onerdı
2009 dan berı her gun mandalına portakal muz kesın bıde macun yıyorum 40 tane sıgıl vardı dusun
Aktardan macun alıyorum her gun bır kasık yıyorum
Ilıskıde korunuyorum tabekı ewlı dılm uzun suredır bırlıte oldum bırı var dı
Bu vurus ıcın evevıt vıtamın al 7.5 tl mı ne duzenlı kullanırsan cıkmaz
Doktorum cunku onmlı olan senın hasta olmaman dedı
Hımm bende asiviral krem ile asiklovir tablet kullanıyorum. Virosil'i de duymustum ama doktorda yazmadı bana onu. Bende hergün meyve yiyorum. Düzenli multivitamin ve çinko tabletleride kullanıyorum. Bakalım asagıdaki o his geçsin tek isteğim bu :) sende senede nekadar tekrar ediyor. Siğilde baya zormuş duydugum kadarıyla simdilik bende tek herpes var umarım böylede kalır. Cok fazla herpesli olmasına rağmen bunun farkında olmamıs olmaları bu sekilde hızlı yayılmasına sebeb oluyor. Ben korunmasızda iliski yasıyorum sevgilimle arasıra ama ona bulasmadı daha.! Supresif terapi baya ise yarıyormus. websitesi adı verilmiyor sanırım burda ayrıca sana mesajda atamıyorum yeni üye oldugum icin :) ama cok güzel bir websitesiyle tanıstım hsv ve hpv lilerin toplandıgı biyer türklerde var hatta :) önermek cok isterim.
sevgiler herpester arkadasım
Canım benım bende 2008 yılından berı hıc tekrarlamsınaaaa ızın vermıyorummmmmmmm
Bır kere dısarda agda yaptırmıyorum
Aktardan 15 20 tl dırencı yuksek tutan macun aldım yılldr onu kullanıyorum
Bıde ezanede evevıt vıtamın gunluk
Bırde portakal mandalın yıyorum her gun duzenlı 10 tane
Doktorum kendıne ıyı bakarsan cıkmaz dedı. Cıkmadı
Macunun cok etkısı var almanı onerırım aktardan Eki Görüntüle 590602 bak mesela gecen ay kullandıgım macun buydu
Icınde 15 tane ennnnn az bıtkı olan vede corek otu yutuyorm. Sanırım doktorum yanlıs hatırlamıosam hamılelıkte dırencın duser onada bakarız dedı
Duzenlı hastanede kadınlar yılda bır smaer aldırıosa ben 6 ayda bır aldırıyorum
süpersin is cıkısında bu macunlardan alacagım :) bende cıkmasını istemiyorum aklıma gelince cıkıyor resmen cok hayin :) sen nasıl kaptın ya ben hiç ummadıgım birinden kaptım hatta bakir bile diyebilirim cok ilginc nereden kaptıysa :) sivilce sanıyordu ben git bi doktora diye zorladım ucuk cıktı cok üzücü eğitimsizlik bu konuyla ilgili4 senedir hiç cıkmaması süper
bisey hastada olmuyorsundurbenim hafif bogazım agrıdımı baslıyor batma hissi hemen vitamin yüklemesi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?