- 8 Mayıs 2013
- 24
- 1
-
- Konu Sahibi SonSavasci
Oncelikle benim iyilesmemi istiyor o. Destek cikiyor sonucta ondan dolayi da olabilir, niye neden diye arastirmayip destek olma durumundayiz. Buarada son 4 gundur adet gordum biras da ondan iyilesmesi gecikti galiba bugun 10.gundeyim tabletin, doktor 10 gun maksimum al demisti, ama halen hafif sislik var orda. Gecmezse toplam bir aya cikar tablet almayi demisti belki 2 hafta daha icerim boyle... Tabi kremi de aksattim hasta oldugum icin, bilemiyorum halen devam etsem mi 2 kez dedigin gibi. Supresif e gecme hemen dediler bana. Bian evvel istanbula gelicem bir hafta falan icinde, ozaaman doktora soracagim tam olarak napsam diye... Ama neyseki ates ve halsizlik kalmadi pek.. Dun ilkdefa disarida gezebildim oh.....:) saglikli olmak cokkkk onemli!! Degerini bilelim
buarada valtrex mideme dokundu, birakmak istiorum veya en azindan gunde 1 e gecis yapayum diorum. suanda ama tam emin de degilim ama yani lezyon yok gozukuyor sadece , yakininda etrafinda yakin bir noktada az bir kirmizzi sislik var, bu bitis asamasi mi demek ...
buarada valtrex mideme dokundu, birakmak istiorum veya en azindan gunde 1 e gecis yapayum diorum. suanda ama tam emin de degilim ama yani lezyon yok gozukuyor sadece , yakininda etrafinda yakin bir noktada az bir kirmizzi sislik var, bu bitis asamasi mi demek ...
canim saol cevabin icin...valtrex midene dokunduysa asiklovir yada famwir deneyebilirsin canım. Her ilaçın biliyorsun insan üzerine etkisi farklı. Famwir biraz daha kuvvetli bir ilaç diğerlerine nazaran.
Eşinin destek olmasına çok sevindim önemli olan kimden veya neden olduğu değil bu durumu aşacağınız. Kırmızılık varsa daha tam iyileşmemiştir. Biraz daha ilişkiden sakın reglinde tampon kullan bundan sonra daha sağlıklı tampon kullanımı bu tarz hastalıklarda. Kremini sürmeye devam et canım.
çok faydası olacaktır emin ol. Vitamin almaya başla olurmu. birde bacak ağrın veya poponda yanma oluyormu? bunlar geçti mi
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun
Benim bir arkadaşım Herpes oldu.
O SağlıklıPed diye bir şey kullandı. Bir haftada kendine geldi. Yurtdışına gönderiyorlar mı bilmiyorum. İstersen bir mail at sor.
Saglikli ped i hic duymadim , merak ettim simdi nasil birsey acaba?
canim saol cevabin icin...
Suandaki durum soyle; Valtrexi gunde 1 e indirdim ama halen mideme kotu (buarada valtrex derken valacyclovir icerigi olani aliyorum.) famvir daha agir oldugu icin denemedim simdiye kadar. ve suanda adet gormem bitti, simdi daha cabuk gecer diye dusunuyorum, tampon olayi da hic sevmedigim bisi, o konu gercekten sinir bozucu
kremi surmeye devam etcem biraz daha, az bir kirmizilik var, onun disinda aci ve kas agrisi yok, sadece dun birden bire cok halsiz uyandim, hatta eyvah dedim yine mi ateslenecegim,,, ama sonra gecti bugun iyiyim, yalniz immunsistemim dustu ve aft cikti, onun icin de ayrica doktordan ilac aldim.... vitamin c ve b aliyorum ekstradan, Sen Lysine ekstra tablet aliyormusun? bende ibs ( b agirsak sendromu var ve protein eksikligi cikti kan tahlilimde, sanirim lysine ekstra almam bir sure iyi gelebilir) ama lysine maddesini hergun almak bobreklere de agir gelebiliyormus.
Bir de internette bu dynamiclear diye bisi buldum, senin gonderdigin sayfalardan.. o nasil bisi denedin mi?
canım internette gördüğün hersey saçmalık herpesin kesin çözümü malesef bulunmadı. Dynamiclear ise sadece üzerine sıkıldıgında daha hızlı iyileşmeyi sağlayan bir sprey.
Doğal olarakta yapabilirsin iyileşmeni mesela 4/3 su, 4/1 soda bir sise icinde calkala ve onunla yıkan. yada küvetin varsa epsom tuzu al. bir bardak kuvetine dök iyice dağıt içinde yarım saat otur. hemen kurutuyor bunlar.
Famwir güçlü fakat içerik faklı famyclovir (peniklovire dönüşüyor) belki bu madde midene kötü gelmez oyüzden dedim. İçerikler etkiler aynı olsada ilaç etkileşimleri farklı unutmabazen geç yazıyorum ama hergün bakmaya calısıorum senin için sevgilerimle.
Tampon bende sevmezdim ama inanılmaz rahat ve temiz birşey doğru kullanıyorsan. Son reglimi full tamponla geçirdim süperdi. Ev arkadasım Alman ve Doktor kendisi pedden daha sağlıklı olduğunu cunku eskisi gibi değil yapıları falan değiştiğini söyledi. Kesinlikle kullanmayı öğren ve tampona geç
buarada soda toz soda olucak yada elma sirkesi
Canim cok saol tekrardan bilgi icin, yani valacyclovir gunde tek olarak midemi cok yormuyor ama zaten asiri halsizlik falan derken, demir eksikligi cikti bende baya dun. O da halsiz birakiyor tabi. Ondan dolayi biran evvel iste istanbula gelip iyi bir dahiliyeci ve demir yuk,emesi yapilcak bana...
Yabuarada dynami clear in tamamen gecirmedigine eminim ama kezyonu cabuk gecirir diye baktim zaten. bu kucuk sivrisinek isirigi gibi olan kirmizi sey kaldi gitmek istemiyor:), gunde 5 kez krem surdum yoruldum acaba bu kalcak mi boyle... sonucta 3.hafta bitmek uzere . Nedemek bu anlayamadim.
Buarada sanslisin ev arkadasin almAn ve doktor:) sen de mi yurtdisindasin yoksa? Benim de alman cok arkadasim var buarada.
Ahhh bir soru daha lysine aliyormusun vitamin ek olarak?
Canim lysine aliyordum ama biraktim pahali geldi. Onun yerine yediklerime dikkat ediyorum. Vitamin b12 aliyorum,omega3 ve coenzyme q10 aliyorum. Birde cinko tablet ama her gun almiyorum genelde bi his oldugunda falan aliyorum yada hasta gibiysem. Yok ben turkiyedeyim ev arkadasim staj icin dokuz eylul uniye geldi oyle tanistik. :) o kucuk kirmizilik gibii dedigim sey belki baska birsey olabilir ya eminde olamiyorum ama sen yinede kremi surmeye devam et bosuna para verme dynamicleara :) dedigim sodali suyu yada sirkeli suyu dene. Bulabilirsen virgin coconut oil - hindistan cevizi yagi al. Genitaline ve kuyruk sokumuna sur her banyodan sonra. Cunku inanilmaz bir antiviral ozelligi var o yagin TR de 30 Tl yurtdisinda daha ucuzdur yemeklere bile koyuyolar cunku
Lysine ben gunde simdilik 500 mg aliyorum ve kreme de devam, bir de iste demir eksikligi cikti az almaya basladim ama asil istanbulda bakcaklar demir icin... Buarada coconut oil a bakacam, cok tesekkur tekrardan guzel bilgiler icin, alman arkadasin icin de schöne grüsse:) omega 3 ebakiyim ben de... Ya ben de dudagimdaki ucuk da cok inatci, halen nokta nokta duruyor hemen hapsuruyayim hafif yanma oluo ondan bakiyorum bu dynamiclear e falan
yok canım dynamiclear falan işe yaramıyor inan :) bir sürü insanın forumda yazdığı şeyleri okuduktan sonra hayatta para vermem ona
sabret genital herpes 2 için 2017-2020 aşı tarihi belirlendi. yaz bak google GEN003 Dr.Bloom herpes vaccineOku bak allah hepsine güç versin sağlık versinde insanlık için şu aşıyı bulsunlar herpes aşısı bulunursa efsane parada kazanırlar hele amerikada inanılmaz yaygın
Grcekten asi cok iyi, ama tabi sadece lezyonlarin cikmasini onleyecekmis. Ama asilar acaba ne kadar guvenli olacak? Ben hpv asisini olunca alerji gibi tepki gosterdi, devam edemedim asiya... Yani ondan iyice arastirilmali olmadan once. Neyse ciksin da bir:)
Buarada teebaumöl buldum.. Bunu sen direk mi suruyorsun
insallah atak olmay her gun 1 tane aliorum valacycloviri halentea tree oilmi buldun :) evet ben direk sürüyorum lezyon varsa yakıyor efsane ama antiviral özelliği olduğu için baya azaltıyor kasıntıyı acıyı vs...
Dün medhelp sitesinden bir doktorla konustum Grace adında Asiklovir kremin lezyonlar üzerinde hiç bir etkisi olmadıgını sadece semptomlar baslaaycagı hissedildiği takdirde kullanılırsa ise yarayacagını olusmus lezyon üzerinde ise yaramadıgını bilimsel olarak kabul etmişler. Öyle dedi yani :)
epsom tuzu baya hızlı rahatlatıyor bak onuda deneyebilirsin diğer atağında!!
insallah atak olmay her gun 1 tane aliorum valacycloviri halen
buarada teebaumöl surdum yakti , lezyon olmasa da deriyi yakio mu acaba, cunku 4 hafta oldu halen lezyon mu var yani anlayamadim...
yok yok yakıyor hafif keskin bir kokusu var zaten dikkat ettiysen lezyonlar yok herhangi bir his varmı? yanma batma karıncalanma vs.. ? eğer varsa ona prodrome deniliyor ataktan sonra oluşabiliyor korkma sakın
Gecyazdim kusura bakma, aslinda 3 gun ustuste uykusuz gecirdim ve lezyonun oldugu yer kizardi ve daha sisti. Ondna son 5 gun gunde 2 kez aldim simdi iyi yine gunde teke indirdim. Ama cok az kucuk sislik orda hep 1 aydir
Doktora gitcem haftaya
o şişlikte acı sızlama herhangi birşey varmı? Canım sen dermatologa git kadın dogumcular pek anlamıyor onlar daha çok uterus vs konusunda bilgili.
dermatologa gittikten sonra benide bilgilendir haberlerini bekliyorum.
Türkiyede olanlardan haberiniz varmı canım buarada?
Canim gec yazdim cunku Turkiyeye geldim busirada ve olaylar baya mesgul etti beni, zaten taksime fln gidenler cokmvar etrafumda...ben de daha dermatologa gidemedim, birara once kadin doktorouna gitcwm sonra dermatolog
Sen naptin nasilsin?