• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital estetik operasyonum

konu genital estetik olunca anlarsiniz sandim pardon bikini bolgesi labioplasti ameliyati hakkinda yorumlar yapilmis ustte de zaten

ic dudaklar duzelti fakat sislikten midir nedir o bolge ayrik duruyo demek istedim

klitoris için böyle bir ameliyat his kaybı yaratmıyor mu? Çok riskli değil mi? Gerçeten büyük cesaret ben hayatta yaptramazdım sanırım. geçmiş olsun.

ameliyat olalı bayağı olmuş :) sorulara bakamadım. ben yağ enjektesini ve klitoris ameliyatımı aynı anda oldum. bence en mantıklısıda bu tekrar tekrar bu süreç çekilmez çünkü:)
ameliyat sonucumdan memnunum. iç dudaklarım tamamen içeride. klitoris üst kısmından çizgi gibi belli oluyor sadece. artık çamaşırlarımda hiçbir potluk yok en rahatlatıcı şey bu. kot vs giydiğimde hiçbir şekilde can acıması yaşamıyorum.
hissizlik değil tam aksine daha hassas çünkü klitorisimin üzerini örten deri fazlalıklarım yok. tabi ki tamamen açıkta değil ondan bahsetmiyorum zaten. ve zaten klitorise doğrudan bir müdahale edilmediği için his kaybı gibi bir şey söz konusu değil.
doktor yağ enjektesini erimesini hesap ederek yapıyor. çünkü enjekte edilen yağ tamamen kalmıyor. bir kısmı eriyor. hatta yedek olarak 10 ml kadar fazladan alıyor ve hastanede tutuyor tüpte, daha sonra siz isterseniz tekrar enjekte etmek için. ben böyle bir şeye gerek duymadım şuana kadar.
tecrübelerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ucuz diye doktora gitmeyin. ben böyle bir hata yaptım çünkü ve 2. ameliyatımı olmak zorunda kaldım. bana daha da pahalıya mal oldu. üstelik yaşanılan hayal kırıklığı, süreç anlatılamaz. lütfen güvendiğiniz hatta yaptığı işleri görebileceğiniz doktora gidin. umarım herkesin istediği gibi olur ve bu sıkıntıdan kurtulursunuz :KK25:

Operasyonumu oldum. Yağ enjeksiyonu yapıldı, klitorisin üzerindeki deri fazlalığı alındı ve birazda gerdirildi. İlk gün yürümek oturmak kalkmak gerçekten zor fakat 2. Güne ciddi oranda düzelmiş oluyorsunuz. Hala şişliklerim var tabi. Dikişlerim de mevcut. Bakmaya cesaretimde pek yok :) o yüzden olumlu olumsuz bir şey söyliyemeyeceğim şu an. Sorusu olan arkadaşları yanıtlayabilirim

Kime ameliyat olduğunu söyleyebilir misin rica etsem. Çok araştırıyorum muayeneye de gittim, klitorisdeki deri fazlalılığını alamayız dedi güvendiğim bir doktor. Memnun kaldıysan lütfen doktor ismi verebilir misin buradan yada özelden de mesaj atabilirsin.

kızlar ben yarın öğleden sonra inşallah ameliyata girmiş olacağım. ben daha önce iç dudakları küçültme ameliyatı olmuştum bir başka doktora fakat sorunum bitmedi. kesimi de çok kötü yaptı maalesef iz kaldı vs. tekrar olmak için 1.5 yıl kadar bekledim ve yeniden doktor araştırdım. bu sefer umarım ki her şey yolunda gider. doktorumla telefonda görüşebildik sadece çünkü aynı şehirde değiliz, istanbulda. yarın yüz yüze görüşüp sonra ameliyata gireceğim inşallah. ameliyat sonrasında sizinle detayları paylaşırım. benim için dua edin lütfen :KK17:
elvina canım tekrar düzelttirme ameliyatını kime oldun söylermisin memnun kaldın mı?

Back
X