mavşkedi929,,,doktorunu çok iyi araştır,bu konuyla ilgili uzmanlığı nedir tecrübesi nedir iyice detaylara inmeden karar verme doktor seciminde.kime yaptırcanı bilmiyorum ama bu çok hassas bir konu.ben arastırıp sormadan acele karar verip labioplasti oldum 1 ay evvel.malesef doktor seçimimde hata etmişim berbat etti.düşünsene giden o kadar para,hayal kırıklığı cok güzel olcak derken ortaya çıkan sonuç..başka bir doktorla görüştüm mahvetmiş dedi.geri dönüşümü allahtan var dedi pazartesi günü öğlen tekrardan operasyona giriyorum..benim ruh halimi düşün işte,ne kötü birşey..giden o kadar paramamı yanayım yoksa şu görüntüyemi..hatalı yapılan labioplastimin düzeltilmesi icin tekrar operasyon pazartesi öğlen...tekrar para tekrar sil baştan gibi...operasyonsonrası ağrı acı bünyeden bünyeye kesinikle değişir..mesela ben 2 gün acıdan resmen ağladım,ben cok ağrı acı cektim ameliyattan sonra..ama dedim ya kişiden kişiye değişir kimi arkadaşlar hiç acı agrı duymamışlar tamamen bünye meselesi...cesaretini kaybetme tek dikkat etmen gereken şey doktor seçimi...labioplasti yaptıracak arkadşlara doktor secimine dikkat edip araştısınlar diye yazdım bunları..kimsenin benim durumuma düşmesini istemem çünkü..bu konuda uzman tecrübeli olduğuna inandığın doktora yaptırırsan eminim sonucuda çok güzel olur..
arkadaşım,durumun nasıl düzeldinmi bende tekrar ikinci operasyonu malesef olmak zorundayım
Mrb herkese, ben labioplasti olali tam 1sene oldu. Cok zor karar verdim cok korktum ama okdr rahatsiz oluyordumki arastirip oldum sonunda.Ankarada oldum bu arada sorulariniz warsa yanitlayim arkadaslar cnku kendime soz vermistim olunCa forumda paylasicam die
Ben bilgi almak istiyorum memnun kaldın mı fiyatları nasıl kaç günde normal haline döndü bilgi verebilirmisin ?
Arkadaslar ameliyat acisi sizisi aslinda kisiden kisiye degissede tamamen rahatlamaniz. Bir hafta suruyor. Sakin ha bu sizi suanki benim yasadigim rahatliktan alikoymasin iyiki yaptirmisim diyorum suan kendi kendime. Herkesede tavsiye ederim. Hic kendinize sikinti yapmaya degmez. Ben bakirkoyde oldum.1200tl lokal anestezi ile, sanirim genel anestezide 2200tl.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki sadece iç dudak küçültme ameliyatı mı oldun ? Yoksa klitoris küçültme dış dudak düzeltme renk açma da yapıldı mı ? Ve bakırköyde hangi doktordu ? Keşke resim atabilsen çok korkuyorum o kadar para verip istediğim sonucu alamam diye.
Mrb herkese, ben labioplasti olali tam 1sene oldu. Cok zor karar verdim cok korktum ama okdr rahatsiz oluyordumki arastirip oldum sonunda.Ankarada oldum bu arada sorulariniz warsa yanitlayim arkadaslar cnku kendime soz vermistim olunCa forumda paylasicam die
canım benim ben istanbul da doktor erhan beye ameliyatımı (erhan karaalp) oldum. cok memnunum 4 ay gecti ne agrı ne sızı.şiddetle tavsiye ederim. fiyatları da cok uyguncok gecmıs olsun oncelıkle suan durumunuz nasıl ank hangı dr amelıyat oldugunuzu ogrenebılırmıyım ben de olmak ıstıyorm dr arastırıyorum bı de fıyatını yazabılırmısınız
Merhaba,cok gecmıs olsun oncelıkle suan durumunuz nasıl ank hangı dr amelıyat oldugunuzu ogrenebılırmıyım ben de olmak ıstıyorm dr arastırıyorum bı de fıyatını yazabılırmısınız
mrb malesef henuz olmadım amelıyatı ıns en kısa zamanda :) ben ank gozde hanımla konusmustum 1.300 demıstı yalnız yılbasına kadar bu fıyat sonra tekrar yukselıcek dıye soylemıstı eger sıze uygunsa bı gorusun derım ben esımı ıkna edemedım yoksa hıc dusunmeden gıdıcektımMerhaba,
Ameliyati oldunuz mu acaba , bende en kisa zamanda labioplasti olmayi dusunuyorum fakat hangi doktora olmaliyim bilemiyorum.
Forumda aylin karanlikin ismi cok gectigi icin, kendisi ile gecen ay gorustum 4000tl fiyat Verdi' ne yazikki benim icin yuksek bir fiyat,eger guvenilir bir dr bulursaniz lutfen bizimle paylasin
Elisss bende aynı durumdaym lutfen ne yaptiniz hangi doktora oldunuz 2.operasyonu paylaşalımSevgili EU3 ne yapabiliyorlarmış peki etmi ekliyecekler tamamen alınan yere lütfen yazarmsn bende aynı durumdayım
Ankara gozde hanim demistiniz ayrintli bilgi verirmisiniz ankarada nerde adi soyadi nedir ?mrb malesef henuz olmadım amelıyatı ıns en kısa zamanda :) ben ank gozde hanımla konusmustum 1.300 demıstı yalnız yılbasına kadar bu fıyat sonra tekrar yukselıcek dıye soylemıstı eger sıze uygunsa bı gorusun derım ben esımı ıkna edemedım yoksa hıc dusunmeden gıdıcektım
Arkadaşlar ben 1 sene önce oldum. Zaten çıkıntılı olan pubis bölgem hamilelikle beraber daha da belirginleşti. Ayrıca doğum yırtığım olduğunda vajina toparlama gerekiyordu. Ben plastik cerrahı pubis estetiğini kadın doğumcular yapmadığı için tercih ettim, hazır yatmışken önümdeki tomruktan da kurtulayım dedim. Bayan cerrah araştırdım çünkü bir erkeğe muayene olmaya utanırım. Aylin hanıma bayan plastik cerrah ile google'dan girerek ulaştım, randevu aldım. Tamamen tesadüfen yani. Ancak insanı o kadar rahatlatan bir havası vardı ki teslim oldum hemen. Ameliyatıma gelince pubisime lipoşaksın yaptı, vajina toparlama yaptı. Şu andaki görüntüsünden çok memnunum. Geçen yaz rahatça bikini, mayo giydim valla. Neyse çok konuştum.Hadi öptüm kızlar.
MAVıKEDı929 dün tekrar oldum ameliyat...birgece hastanede kaldım ben çünkü ikinci düzeltme olduğu için sorun yaşamayayım diye doktorum eve göndermedi..eve yeni geldim..çok az hafif ağrılarım var oda nrmal..daha önce yapan doktorum iç dudakları tamamen kesince klitoris küçük penis gibi duruyodu..klitorisimi gererek içeri dikti..şuan çok şiş..kocaman duruyo ödemlerden ama şu hali bile güzel şimdi..şişliklerim indikce şekli belli olacak..buz tedavisi acıyıda ödemide azaltıyor...daha birinci günü ama yinede iyi..doktorum süper...önceki ve sonraki görüntüm doktorumda var..klitoristeki fazla deriyi gerek varsa küçültüyolar gerek yoksa gererek dikiyorlar..cesaretini kaybetme inan doğru yerdeysen emin ellerdeysen acısı bile az olur..ben işte ilk yapıldığında inanılmaz acı yaşamıştım,ama ikinci ve zor bir operasyondan çıkmama rağmen acım yok denecek kadar az..demekki profesyonel ellerdeymişim...benim doktorum durumuma çok üzülüp yaptı..çünkü hatalı yapılan yerleri tekrar düzeltmek çok daha zordur dedi..kesilip dikilen yerleri tekrar onarmanın zorluğundan bahsetti..elimden gelenin en iyisini yapacagım dedi ve yaptı sevgili doktorum...dün o kadar kötüydüki pskoljim doktorum hastane ortamında yaptı..bütün kan tahlillerimi yaptı odamda istirahat ettirdi,moral verdi.daha sonra sakinleştirici yapıp götürdüler,ameliyathanede oldum...demekki işin ehli doktor olunca hersey düzeliyormuş..okuyan herkeze ibret olsun benim düştüğüm duruma düşmesinler diye bu kadar ayrıntılı yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?