Genital Estetik...Hangi Doktor?

Sevgili EU3,
Ikinci ameliyatin nasil gecti? doktorunun ismini ogrenebilir miyim?

Merhaba, ben 21 yaşındayım. Böyle bir sorunum olduğunu 5 yıl önce farkettim. Öncesinde yoktu ya da farkedemeyecek kadar bilinçsizdim, bilemiyorum. :) Normal olamamak kötü. Utanç, umutsuzluk ve öfke duyuyorsunuz. Anneme bile anlatmadığım bir sırrım bu benim. Dış dudak sarkması diye tabir edilen şey... Estetikle düzeltilebileceğini ise çok yeni farkettim. Ve ne yalan söyleyeyim benim için yaşam sevinci oldu. Çünkü sadece yaşayanlar anlar, bu denli bir özgüven eksikliği insanı çok yoruyor. Evliliğe henüz çok uzağım ve cinsellik de düşünmüyorum ama bu beni yine de strese sokuyor. Çünkü kimse bilmemeli bunu yaptıracağımı. Önyargı ile karşılanmaktan korkuyorum. Yani bu beni çok yıpratır. Hassas olduğum konulardan biri. Tartışamayacağım bir konu. Bu nedenle yalnız gidip ameliyat olacağım ve dolayısıyla para gerekiyor. Para biriktirip bu işi bir günde halledeceğim. Elbette iyi bir doktorda yaptıracağım. Bu nedenle lütfen memnun kaldığınız doktorları paylaşırsanız bu benim için anlatılamaz bir iyilik demektir. :) Aşağı yukarı bir fiyat daedinmeliyim kafamda. Acelem yok ama düğün arifesine de bırakmak istemem. Tabi evlenebilirsem, henüz koca adayı yok. Olmasın da zaten, tek istediğim normal hissetmek. Sağlığımı da kötü etkiliyor.

Sevgili EU3 doktorun adı ne benimde aynı oldu gerizekalı adam kökten kazımış çektim çileye acıyamı yanım ortya çıkan sonucamı

arkadaşım,durumun nasıl düzeldinmi bende tekrar ikinci operasyonu malesef olmak zorundayım

Merhaba,
Labioplasti konusunda kesinlikle Dr.Yeşim Yerçok'u tavsiye ederim.
Ben olmadım fakat kendisi benim jinekoloğumdur,muaynehanesine tanıştığım hastalarından bu operasyonu geçirenlerden biliyorum.
İnsanı inanılmaz rahatlatan,güven veren başka bir jinekolog daha tanımadım.
En azından gidip bir fikrini alın derim.
Şimdiden geçmiş olsun.

Mrb herkese, ben labioplasti olali tam 1sene oldu. Cok zor karar verdim cok korktum ama okdr rahatsiz oluyordumki arastirip oldum sonunda.Ankarada oldum bu arada sorulariniz warsa yanitlayim arkadaslar cnku kendime soz vermistim olunCa forumda paylasicam die

Ben bilgi almak istiyorum memnun kaldın mı fiyatları nasıl kaç günde normal haline döndü bilgi verebilirmisin ?

Ben bilgi almak istiyorum memnun kaldın mı fiyatları nasıl kaç günde normal haline döndü bilgi verebilirmisin ?

Arkadaslar ameliyat acisi sizisi aslinda kisiden kisiye degissede tamamen rahatlamaniz. Bir hafta suruyor. Sakin ha bu sizi suanki benim yasadigim rahatliktan alikoymasin iyiki yaptirmisim diyorum suan kendi kendime. Herkesede tavsiye ederim. Hic kendinize sikinti yapmaya degmez. Ben bakirkoyde oldum.1200tl lokal anestezi ile, sanirim genel anestezide 2200tl.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla utanmasam resim koyucam hahahaha

Peki sadece iç dudak küçültme ameliyatı mı oldun ? Yoksa klitoris küçültme dış dudak düzeltme renk açma da yapıldı mı ? Ve bakırköyde hangi doktordu ? Keşke resim atabilsen çok korkuyorum o kadar para verip istediğim sonucu alamam diye.

Benimki sadece iç dudak kücültmeydi. Bildigim kadarı ile klitoris kucultme diye bir sey yok sadece klitoris etrafindaki "hood" denilen fazla doku gerekli gorulurse aliniyor, aynı erkek sunneti gibi yani. Renk acma islemine ihtiyacim var evet fakat yaptirmadim.onuda baska bir zaman dusunuyorum cunku burcu hanim gerekli aletin sparisini vermis fakat eline henuz ulasmamis. Doktorum burcu kardaş. Bakirkoyde hemen carouselden cikinca tam karsida kaliyor.

cok gecmıs olsun oncelıkle suan durumunuz nasıl ank hangı dr amelıyat oldugunuzu ogrenebılırmıyım ben de olmak ıstıyorm dr arastırıyorum bı de fıyatını yazabılırmısınız

cok gecmıs olsun oncelıkle suan durumunuz nasıl ank hangı dr amelıyat oldugunuzu ogrenebılırmıyım ben de olmak ıstıyorm dr arastırıyorum bı de fıyatını yazabılırmısınız
canım benim ben istanbul da doktor erhan beye ameliyatımı (erhan karaalp) oldum. cok memnunum 4 ay gecti ne agrı ne sızı.şiddetle tavsiye ederim. fiyatları da cok uygun

bu konuda en iyisi KORKUT ARSLAN SISLI de muayenehanesı var ben bebeklerımı kaybettıgımde kurtaj ıcın gıttım yurtdısından vajınal estetık ıcın gelenler bıle vardı ıkı yılda uc kez amelıyata(kurtaj) ondan fazla kez de genel muayeneye gıttım her gıttıgıdme amelıyatları yogundu ve herkes cok memnun.Yukarda arkadasın bahsettıgı carouselın karsısında BURCU KARDAS ISIMLI doktor da Korkut beyın esı olur..karı koca jınekologlar yani

Merhaba,
Ameliyati oldunuz mu acaba , bende en kisa zamanda labioplasti olmayi dusunuyorum fakat hangi doktora olmaliyim bilemiyorum.
Forumda aylin karanlikin ismi cok gectigi icin, kendisi ile gecen ay gorustum 4000tl fiyat Verdi' ne yazikki benim icin yuksek bir fiyat,eger guvenilir bir dr bulursaniz lutfen bizimle paylasin

mrb malesef henuz olmadım amelıyatı ıns en kısa zamanda :) ben ank gozde hanımla konusmustum 1.300 demıstı yalnız yılbasına kadar bu fıyat sonra tekrar yukselıcek dıye soylemıstı eger sıze uygunsa bı gorusun derım ben esımı ıkna edemedım yoksa hıc dusunmeden gıdıcektım

Ankara gozde hanim demistiniz ayrintli bilgi verirmisiniz ankarada nerde adi soyadi nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…