mavşkedi929,,,doktorunu çok iyi araştır,bu konuyla ilgili uzmanlığı nedir tecrübesi nedir iyice detaylara inmeden karar verme doktor seciminde.kime yaptırcanı bilmiyorum ama bu çok hassas bir konu.ben arastırıp sormadan acele karar verip labioplasti oldum 1 ay evvel.malesef doktor seçimimde hata etmişim berbat etti.düşünsene giden o kadar para,hayal kırıklığı cok güzel olcak derken ortaya çıkan sonuç..başka bir doktorla görüştüm mahvetmiş dedi.geri dönüşümü allahtan var dedi pazartesi günü öğlen tekrardan operasyona giriyorum..benim ruh halimi düşün işte,ne kötü birşey..giden o kadar paramamı yanayım yoksa şu görüntüyemi..hatalı yapılan labioplastimin düzeltilmesi icin tekrar operasyon pazartesi öğlen...tekrar para tekrar sil baştan gibi...operasyonsonrası ağrı acı bünyeden bünyeye kesinikle değişir..mesela ben 2 gün acıdan resmen ağladım,ben cok ağrı acı cektim ameliyattan sonra..ama dedim ya kişiden kişiye değişir kimi arkadaşlar hiç acı agrı duymamışlar tamamen bünye meselesi...cesaretini kaybetme tek dikkat etmen gereken şey doktor seçimi...labioplasti yaptıracak arkadşlara doktor secimine dikkat edip araştısınlar diye yazdım bunları..kimsenin benim durumuma düşmesini istemem çünkü..bu konuda uzman tecrübeli olduğuna inandığın doktora yaptırırsan eminim sonucuda çok güzel olur..