• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Estetik...Hangi Doktor?

Kızlar şimdiden geçmiş olsun ben atlattım şükür bugün 5. günüm, yani artık süpperimmmm. Pantolon biraz rahatsız ediyor, etek ya da elbise giyin. benden öneri. Hadi hayırlı ameliyatlar şimdiden.

ayfergin geçmiş olsun canım biraz bilgi verirmisin ameliyatla ilgili, lokal olacağı için sanki bana acıyacakmış gibi geliyor ve çok korkuyorum :a015: ayrıca ameliyat sonrası çok ağrı oluyormu??

mavşkedi929,,,doktorunu çok iyi araştır,bu konuyla ilgili uzmanlığı nedir tecrübesi nedir iyice detaylara inmeden karar verme doktor seciminde.kime yaptırcanı bilmiyorum ama bu çok hassas bir konu.ben arastırıp sormadan acele karar verip labioplasti oldum 1 ay evvel.malesef doktor seçimimde hata etmişim berbat etti.düşünsene giden o kadar para,hayal kırıklığı cok güzel olcak derken ortaya çıkan sonuç..başka bir doktorla görüştüm mahvetmiş dedi.geri dönüşümü allahtan var dedi pazartesi günü öğlen tekrardan operasyona giriyorum..benim ruh halimi düşün işte,ne kötü birşey..giden o kadar paramamı yanayım yoksa şu görüntüyemi..hatalı yapılan labioplastimin düzeltilmesi icin tekrar operasyon pazartesi öğlen...tekrar para tekrar sil baştan gibi...operasyonsonrası ağrı acı bünyeden bünyeye kesinikle değişir..mesela ben 2 gün acıdan resmen ağladım,ben cok ağrı acı cektim ameliyattan sonra..ama dedim ya kişiden kişiye değişir kimi arkadaşlar hiç acı agrı duymamışlar tamamen bünye meselesi...cesaretini kaybetme tek dikkat etmen gereken şey doktor seçimi...labioplasti yaptıracak arkadşlara doktor secimine dikkat edip araştısınlar diye yazdım bunları..kimsenin benim durumuma düşmesini istemem çünkü..bu konuda uzman tecrübeli olduğuna inandığın doktora yaptırırsan eminim sonucuda çok güzel olur..

düzeltmeyi yapacak olan doktoruma cok soru sordum bıkmadan yanıtladı,ayrıntısıyla nasıl düzeltme yapacağını anlattı.örnekler göstererek açıkladı.en ince ayrıntısına kadar konuştuk doktorumla çözüm için..plastik cerrah...muayenehanesinde değil hastanede yapacak..pazartesi günü kan testlerimi yaptıktan sonra genel anesteziyle uyutarak yapacak...bu kadar hassas ve dikkatli davranması iyi birşeyopuyorumnanaktan.sende doktoruna sor ne kadar küçültme yapılcak dudaklara,yani işte en ince noktasına kadar aklındaki tüm soruları sor doktoruna..çünkü yapıpta bölgemi mahveden doktor benim iç dudaklarımı tamamen keşmiş...biraz kücültülüp içeri dikilmesi gerekiyomuş aslında...sarkan kısım düzeltlecek diye umarken iç dudaklarımı tamamen almış..iç dudak diye bişey yok bende..tamamen alınmasıda hiç iyi değil...belli oranda alınıp dikilmesi gerekmiş aslında....pazartesiyi korkarak bekliyorum tekrar ameliyat..inşallah düzelirim:ecrin_bebek:..of of of....işin bir kötü tarafıda ailemden tüm cevremden gizli yaşıyorum bütün bunları....paylasacak anlatacak destek olacak kimse yok....kendi etrafıma anlatamam zaten...mafoldumben

çok üzüldüm sana canım yaa inan şuan yanında olup senle konuşmayı çok isterdim üzülme canım umarım istediğin sonucu elde edersin benim dr süleymen eserdağ kendisini çok samimi ve güvenilir buldum. zaten kendiside fazla alınmasından yana değil doğal olanı yapıcak hepsini almıcak geçen perşembe görüşmeye gittim konuştuk herşeyi sordum kafamdakileri bana çok güvenilir geldi..umarım istediğim gibi olur.cuma günüde ameliyat olcam ben normalde acıya dayanıklıyımdır ama geçmişte çok fazla fiziksel rahatsızlık geçirdiim için hassasım bu konuda ama ne yalan söleyim içimde korku ve kararsızlık var..

MAVıKEDı929 doktoruna gerçekten güveniyosan tecrübeli olduğuna inanıyosan hiç korkma...acı değişkendir insan vücudunda...cesaretli ol.....doktoruna güveniyosan eğer herşey mükemmel olcak diye düşün......seni gerceken rahatsız ediyosa eger güçlü ol yaptır....yeterki doktorunun tecrübesinden emin ol...ben operasyon sonrası inanılmaz ağrı acı yasadım diye herkezde böyle olmaz bir istisnayım belkide.....kendimle ilgili gelişmeleri operasyon sonrası yazarım....kararsızlığın korkun ne inan seni aydınlatırım....benim düştüğüm hatalara düşme...cok cok iyi araştır...şans ve sağlık senden yana olsun....

senin doktorundada kendi yaptığı labioplasti operasyonunun resimleri mutlaka vardır göstermesini iste...önceki ve sonraki resimlerini yani.....kendi yaptıklarından örnekler gösterebilir...sadece iç dudakmı seninki...yani klitorisede müdahele varmı?

evt canım bana 2 adet yaptığı operasyonlardan gösterdi ii görünüyor benim hem iç dudaklar hemde klitoris üstündeki katlar klitoris deyince aslında ben pek anlamıyorum ama üsteki derilere müdehale ediyorlar sanırım?? öyle olunca zormu oluyor acaba ben anlamıyorum yaa ama yaptırmak istiyorum çok rahatsız oluyorum :bbo:sen oldun mu 2. ameliyatı ?

MAVıKEDı929 dün tekrar oldum ameliyat...birgece hastanede kaldım ben çünkü ikinci düzeltme olduğu için sorun yaşamayayım diye doktorum eve göndermedi..eve yeni geldim..çok az hafif ağrılarım var oda nrmal..daha önce yapan doktorum iç dudakları tamamen kesince klitoris küçük penis gibi duruyodu..klitorisimi gererek içeri dikti..şuan çok şiş..kocaman duruyo ödemlerden ama şu hali bile güzel şimdi..şişliklerim indikce şekli belli olacak..buz tedavisi acıyıda ödemide azaltıyor...daha birinci günü ama yinede iyi..doktorum süper...önceki ve sonraki görüntüm doktorumda var..klitoristeki fazla deriyi gerek varsa küçültüyolar gerek yoksa gererek dikiyorlar..cesaretini kaybetme inan doğru yerdeysen emin ellerdeysen acısı bile az olur..ben işte ilk yapıldığında inanılmaz acı yaşamıştım,ama ikinci ve zor bir operasyondan çıkmama rağmen acım yok denecek kadar az..demekki profesyonel ellerdeymişim...benim doktorum durumuma çok üzülüp yaptı..çünkü hatalı yapılan yerleri tekrar düzeltmek çok daha zordur dedi..kesilip dikilen yerleri tekrar onarmanın zorluğundan bahsetti..elimden gelenin en iyisini yapacagım dedi ve yaptı sevgili doktorum...dün o kadar kötüydüki pskoljim doktorum hastane ortamında yaptı..bütün kan tahlillerimi yaptı odamda istirahat ettirdi,moral verdi.daha sonra sakinleştirici yapıp götürdüler,ameliyathanede oldum...demekki işin ehli doktor olunca hersey düzeliyormuş..okuyan herkeze ibret olsun benim düştüğüm duruma düşmesinler diye bu kadar ayrıntılı yazdım...

geçmiş olsun canım hadi atlattın gözün aydın..darısı benim başıma acaba hastane ortamında olmak daha mı ii olur çünkü benimki klinikte olcak :uhm: ama ben dr ma çok güveniyorum neyse canım tekrardan geçmiş olsun..iyileştikten sonra detaylı konuşuruz kib

sagol..çoğunlukla klinikte yapılıyormuş biliyorum...benim doktorumun kendi kararıydı gerekli kan tahlillerini yapmadan olmaz dedi...sonra anestezi doktoru odama gelip operasyon öncesi sorular sordu.odamdan ameliyathaneye kadar bile yürütmediler sedyeye yatırıp götürdüler,,başta bu kadar ilgi alaka büyük moral oldu..doktoruna güveniyosan mesele yok.sagolsun canım doktorum bana çok moral verdi ve sürekli arayıp durumumu soruyor ,hiiiiç ağrım yokalkisalkisalkis birde şu tombişliği gidince süper olacakhihoyyyt ameliyat olunca bana sende durumunu bildir yanlız olmadığını bil..çoğu bayanların ortak sorunu aslında..iyi haberlerini bekliyorum...opuyorumnanaktan

labioplasti adı altında bana kasaplık yapıp iç dudaklarımı tamamen alan o doktora biraz iyileşeyim gideceğim söyleyecek bir çift lafım var ve onca param gitti haram ediyorum..pskolojimi yerle bir etti....iç dudaklarımı niye kökünden kazıdı anlamıyorum,organ mafyasıydı galiba:kızgın: iç dudaklarımı başkasına takmak içinmi tamamen aldı acaba:kızgın: saçmalıyorum aklıma neler geliyor ya offfff....ama ahdım var mutlaka gidip göstereceğim öyle yapılmaz böyle yapılır diye..onun yüzünden o kadar bunalıma girdimki allaha havale ediyorum....

Tatlım boşver ya geçmişi sil kafandan gitsen noolcak , daha çok sinirin bozulacak. Dua etki Aylin hanım düzeltti de kurtuldun depresyondan

ya bende labioplasti olmak istiyorum lütfen bana doktor tavsiyesinde bulunun he kafadan bi ses çıkıyo çok kararsızım lütfen cvp bekliyorum yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar labioplasti oldum ankarada bugün 3. günüm şimdi şiş bi drumda şiş olduğu içinde henüz bi fark olup olmadığını anlayamadım. şişi inip dikiş ipleride kayboldukduktan sonra ne olduğunu anlayacam herhal.çünkü şu an baktığımda hiçbi fark yok gibi görünüyo iyileşsinde asıl sonucu yazrım yine

Selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Bende de aynı dert var. İnternetten araştırdım hep aynı doktorların ismi çıkıyor. Ben de Yeşim Yerçok'u gördüm hatta ona kendi sitesinden soru yazdım bakalım ne cevap yazıcak. Benim evime en yakın olan Yeşim Hanım heralde ondan mıdır bilmiyorum ilk onu düşündüm ama hakkında bilgim de yok doğrusu. Yeşim Hanım'la ilgili bilgi verecek olan yada Yeşim Hanım'a ameliyat olan var mı aranızda. Tecrübelerinize ihtiyacım var yakında nişanlanıcam da acele etmeliyim. Lütfen cevap bekliyorum teşekkürler..

düzeltmeyi yapacak olan doktoruma cok soru sordum bıkmadan yanıtladı,ayrıntısıyla nasıl düzeltme yapacağını anlattı.örnekler göstererek açıkladı.en ince ayrıntısına kadar konuştuk doktorumla çözüm için..plastik cerrah...muayenehanesinde değil hastanede yapacak..pazartesi günü kan testlerimi yaptıktan sonra genel anesteziyle uyutarak yapacak...bu kadar hassas ve dikkatli davranması iyi birşeyopuyorumnanaktan.sende doktoruna sor ne kadar küçültme yapılcak dudaklara,yani işte en ince noktasına kadar aklındaki tüm soruları sor doktoruna..çünkü yapıpta bölgemi mahveden doktor benim iç dudaklarımı tamamen keşmiş...biraz kücültülüp içeri dikilmesi gerekiyomuş aslında...sarkan kısım düzeltlecek diye umarken iç dudaklarımı tamamen almış..iç dudak diye bişey yok bende..tamamen alınmasıda hiç iyi değil...belli oranda alınıp dikilmesi gerekmiş aslında....pazartesiyi korkarak bekliyorum tekrar ameliyat..inşallah düzelirim:ecrin_bebek:..of of of....işin bir kötü tarafıda ailemden tüm cevremden gizli yaşıyorum bütün bunları....paylasacak anlatacak destek olacak kimse yok....kendi etrafıma anlatamam zaten...mafoldumben

merhaba bende Senin gibi mahvoldum diye düşünüyorum. Benimki estetik değil yanlış operasyon ve şimdi estetik cerrah arıyorum. Senin durumun şimdi nasıl. Figen hocayı araştırıyorum nasıl acaba. Bana durumun hakkında bilgi verebilir misin şimdi düzelme var mi

Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malum :utangac:umarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....

sevgili arkadaşım bende daraltma yaptırdım,sonuç kötü süleyman beyle tlf görüştüm düzeltiriz dedi.ama onuda tanımıyorum.sen memnunmusun lütfen yaz benim için önemli.

merhaba bende Senin gibi mahvoldum diye düşünüyorum. Benimki estetik değil yanlış operasyon ve şimdi estetik cerrah arıyorum. Senin durumun şimdi nasıl. Figen hocayı araştırıyorum nasıl acaba. Bana durumun hakkında bilgi verebilir misin şimdi düzelme var mi

arkadaşım,durumun nasıl düzeldinmi bende tekrar ikinci operasyonu malesef olmak zorundayım

Back