Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzeltmeyi yapacak olan doktoruma cok soru sordum bıkmadan yanıtladı,ayrıntısıyla nasıl düzeltme yapacağını anlattı.örnekler göstererek açıkladı.en ince ayrıntısına kadar konuştuk doktorumla çözüm için..plastik cerrah...muayenehanesinde değil hastanede yapacak..pazartesi günü kan testlerimi yaptıktan sonra genel anesteziyle uyutarak yapacak...bu kadar hassas ve dikkatli davranması iyi birşeyopuyorumnanaktan.sende doktoruna sor ne kadar küçültme yapılcak dudaklara,yani işte en ince noktasına kadar aklındaki tüm soruları sor doktoruna..çünkü yapıpta bölgemi mahveden doktor benim iç dudaklarımı tamamen keşmiş...biraz kücültülüp içeri dikilmesi gerekiyomuş aslında...sarkan kısım düzeltlecek diye umarken iç dudaklarımı tamamen almış..iç dudak diye bişey yok bende..tamamen alınmasıda hiç iyi değil...belli oranda alınıp dikilmesi gerekmiş aslında....pazartesiyi korkarak bekliyorum tekrar ameliyat..inşallah düzelirim:ecrin_bebek:..of of of....işin bir kötü tarafıda ailemden tüm cevremden gizli yaşıyorum bütün bunları....paylasacak anlatacak destek olacak kimse yok....kendi etrafıma anlatamam zaten...mafoldumben
Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malum umarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....
merhaba bende Senin gibi mahvoldum diye düşünüyorum. Benimki estetik değil yanlış operasyon ve şimdi estetik cerrah arıyorum. Senin durumun şimdi nasıl. Figen hocayı araştırıyorum nasıl acaba. Bana durumun hakkında bilgi verebilir misin şimdi düzelme var mi