arkadaşlar sanırım hepimiz bayan cerrah konusunda hem fikiriz şuana kadar bende dr cinsiyetinin bu kadar önemli olduğunu algılıyamamıştım.eee kadının halinden en iyi kadınlar anlar diyoruz sanırım ..)).fakat eğer erkekler (eş ve partnerler ) için ise bu zahmet erkek bir doktor gözüyle değerlendirilp yine erkek eliyle şekillendirilmesi de bence önemli ,sonuçta o bölgenin erkekler üzerinde ne tür bir etki bıraktığını ve yine bu uzvumuzun farklı biçimlerinin hem estetik hemde ilişki bazında travma öncesi ve sonrası farklarını ( doğum yada başka etkenler ) ve bunun ilişkiye ne kadar yansıdığını yine erkekler biliyor tabii.olaya psikilojik olarak yaklaşmak elbette önemli ama yani bir kadın olarak kendini rahat ifade etmek hayatii önem taşıyor ama birde anlattığım açıdan bakarsak erkek bir doktora da rahat ça açılabilir kii doğum yapmış bayanlar eğer jinekolokları erkek ise bu nu daha iyi anlarlar.ayrıca arkadaşlar doktor seçimi konusunda daha açıklayıcı olursak daha faydalı olucak.mesela ben ankara da iyi bir dr arıyorum bir kaç temasım oldu ama tecrubelirinizi aktarmanız benim için çok önemli ..))
Merhaba pelif; şimdi düşünüyorum da bu dediklerine pek katılamadım ya. Ben ameliyatımı kendim için yaptırdım, karşımdaki için değil. Erkeklerin estetiği nasıl o bölgenin diye baktıklarını hiç zannetmiyorum. Ayrıca travmaları, ilişkiye yansıdığını erkek bilir gibi bişey de yok, orgazm olup olmadığını da kadın bilir. Walla ben o kadar yırtık biri olarak bile bayan doktora açılırken dahi ter döktüm yahu. Tabii herkes kendi bilir, sen erkek doktorla da rahat ediyosan seçebilirsin, bu senin en doğal hakkın[/QUOTEy
sevgili arkadaşım sanırım bekar bir bayansınız bu durumda herşey yanlızca benim için diyebilirsin.fakat evli bir kadınla bekar bir kadının cinsel yaşamı oldukça farklıdır.herşeyden önce doğum yapmamışsınız ve bu nedenle bir deformasyon yaşamadınız.bu nedenlerden ötürü cinsel yaşamı kabusa dönen nice tanıdıklarım var bunun sebebi eşlerinin yeterli uyarıyı alamamalarıdır.cinsel zevk karşılıklıdır kadının zevk duyması erkeğinki ile doğru orantılıdır.dolayısıla arzu edilmediğini hisseden bir kadın hayır aslında ben tam kıvamınaydım diyerek tek başına mutluluk oyunu oynayamaz.kadınlar çok patolojik olmadığı sürece bu sıkıntıyı pek anlayamazlar hatta doğum öncesinde dar olan bir kadın doğum sonrası gevşemeden sonra rahatlayabilir.fakat dediğim gibi eşinizin zevk alması sizin zevk almanızı sağlar üstelik bu ülk gerçeklerinide düşünecek olursak bir çok kadın tek eşli ve yanlızca kendim için yapıyorum yada yapmıyorum demek evlilik müessesesi için sarsıcı olur..
seni anlıyorum tatlikygı duyuyorum fikirlerine ,elbette her erkek ve her ilişki farklıdır bunlar oldukça öznel olaylardır.yanlız medya görsel yayınlar ve tabiki yaşam tarmızın hızla değişmesi erkekleri kadın estetiği ile daha fazla ilgilenmeye zorluyor.yani söylediklerine bir kadın olarak katılıyorum erkekler genel anlamda zayıf insalar (cinsel dürtüleri kontrol etmek açısından) durum böyle olunca elbetteki çok iğrenç olmadığı sürece bölgenin estetiği ile alakalı değiller fakat bu demek değildir ki onlar güzel ve çekiciyi bilmiyorlar ayrım yapmıyorlar ,YAPAMIYORLAR .sorun da burada zaten .çünkü bir çok erkek bastırılmış duygularla yaşıyorlar.en iyisini mutlaka önce kendim için istemeliyim ve tabiki sorumlu olduğum eşim için..)))neyse bu kadar kritik yeter sanırım .bu arada yaptırdığın operasyon nasıl geçti sonuçları olumlumu ?
Walla ben çok memnunum şekerim ya. Hele bu forumlarda bu kadar olumsuz şey okuduktan sonra kendimi çok şanslı hissediyorum. İyiki Aylin hanımı bulmuşum valla. senin op. ne zaman??
Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malumumarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....
Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malumumarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....[/
slm pelif bende aynı dr gidicem cuma günü senden birgün önce olcam bende çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?