• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Estetik...Hangi Doktor?

belki1gun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
263
48
323
İzmir
Arkadaşlar, vajen estetiği ile ilgili olan yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum. Bu konuda sayfalarca konuştuk. Yorum yaptık, bunlara ara ara ben de katıldım, fakat fark ettim ki doktor ismi konusunda amelyat olmayı düşünen arkadaşların (ben de dahil) kafası karman çorman. Herhangi bir doktora yaptırıp, başarısız sonuç alarak öncekinden daha mutsuz olanlar da var yine herhangi bir doktora yaptırıp ve az bir ücret ödeyerek güzel bir görünüme sahip olduklarını söyleyenler de. Bazılarımız da çok ünlü hekimlere gittikleri halde ve onca para saydıkları halde hiç de güzel sonuçlar alamadıklarını dillendirmişler. Bu başlıkta hangi şehirlerde, hangi doktorlar bu konuda ünlenmiş onu konuşsak? Bu amelyatı yaptırmış olan arkadaşlar kendi doktorlarıyla yaşadıkları deneyimleri anlatsalar. Bazı arkadaşlar doktorun "Ben yanlış falan keserim, sen çiz ne kadar istiyorsan keseyim." dediklerini bile söylediler! Yani böyle bir facia kimse yaşasın istemeyiz. :utangac:
Evet arkadaşlar, başta büyük şehirler olmak üzere hangi doktorlar iyi hangileri başarısız sonuçlar almış yanıtlarınızı bekliyorum. (bekliyoruz.)

Sevgiyle a.s.

tatlım ben de ameliyat olmaya aday biri olarak tecrübenin bu operasyon için ilk tercih sebebi olması gerektiğini düşünüyorum .. ben doktorumda karar kıldım ..bu topiği sdc ameliyat olanlar için mi açtın sdc bilmiyorum ama inş. bu topik bi fikir edinmemize veya fikrimizde sabitlenmemizde yararlı olur uff çok uzun cümleler kurdum hep :çok üzgünüm:

canım, herkes bildiklerini paylaşabilir :) yani neden bir sakınca olsun ki? :) Umarım amelyatın ÇOOOKK iyi geçer ve süper haberlerle bize geri dönersin. amelyatını kime olacaksın? Ve de amelyatı olacağın doktoru neden seçtin mesela. Bu kıstaslar önemli karar vermemizde :) Sonuçta ne kadar küçük bir opresyon da olsa bıçak altına yatıyor insan.

evet şeker bıçak altına yatcaz dimi :( hatta neşter mi diolar senağlama wala ben deniz hanımda karar kıldım..estetisyen ..onda huzur buldum :) huzur ve tecrübe .. .operasyon sırasındaki kendi ruh halimin snrasını etkileyeceğini düşünüyorum erkek doktora kapalı diilim ama ne bilim deniz hanımı sıcak ve yakın buldum kendime :1hug:

zaten bence ENNN önemlisi o! doktora güvendiysen yani sana güven verdiyse bitmiştir o iş. bakalım ben de figen özgür'ü düşünmekteyim malum maliyet açısından biraz darda olduğumuz için :) temmuzda olacağım ama ben :( neyse, güzel haberlerini bekliyoruz :) bu arada ben de estetisyenlerin yapmasını daha doğru buluyorum. :)

ben de temmuz inş.. memnun kalmamızı ümit ediyorum..aslında kimbilir belki bu biraz da şans işi... ama işimiz şansa kalmasın ya da şansımız yaver gitsin noolur hihoyyyt

Arkadaşlar ben 1 sene önce oldum. Zaten çıkıntılı olan pubis bölgem hamilelikle beraber daha da belirginleşti. Ayrıca doğum yırtığım olduğunda vajina toparlama gerekiyordu. Ben plastik cerrahı pubis estetiğini kadın doğumcular yapmadığı için tercih ettim, hazır yatmışken önümdeki tomruktan da kurtulayım dedim. Bayan cerrah araştırdım çünkü bir erkeğe muayene olmaya utanırım. Aylin hanıma bayan plastik cerrah ile google'dan girerek ulaştım, randevu aldım. Tamamen tesadüfen yani. Ancak insanı o kadar rahatlatan bir havası vardı ki teslim oldum hemen. Ameliyatıma gelince pubisime lipoşaksın yaptı, vajina toparlama yaptı. Şu andaki görüntüsünden çok memnunum. Geçen yaz rahatça bikini, mayo giydim valla. Neyse çok konuştum.Hadi öptüm kızlar.

Arkadaşlar, doktorun bayan olmasının önemi yok diyordum en başta. Muayene ve karar aşamasında birçok arkadaşımın ufaktan fikri değişmeye başladı. Sonuçta mutlaka bayan cerrah olmasına karar verdim. Çünkü bu iş ameliyatla bitmiyor. Kafanıza bisürü soru takılıyor ve soramıyorsunuz, boşver diyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim. Burunda yüzde önemi yok ama, cerrahın bayan olmasının beni bu kadar rahatlacağını ve motive edeceğini hiç düşünmemiştim valla...

Son düzenleme:
Ya ben bu foruma takılmadan önce hiç bööle şeyler düşünmemiştim ya bu iç dudaklarım çok gözüme batmaya başladı. Ya coşturmayın beni kızlar ya daha yeni ameliyattan çıktım ben

arkadaşlar sanırım hepimiz bayan cerrah konusunda hem fikiriz şuana kadar bende dr cinsiyetinin bu kadar önemli olduğunu algılıyamamıştım.eee kadının halinden en iyi kadınlar anlar diyoruz sanırım ..)).fakat eğer erkekler (eş ve partnerler ) için ise bu zahmet erkek bir doktor gözüyle değerlendirilp yine erkek eliyle şekillendirilmesi de bence önemli ,sonuçta o bölgenin erkekler üzerinde ne tür bir etki bıraktığını ve yine bu uzvumuzun farklı biçimlerinin hem estetik hemde ilişki bazında travma öncesi ve sonrası farklarını ( doğum yada başka etkenler ) ve bunun ilişkiye ne kadar yansıdığını yine erkekler biliyor tabii.olaya psikilojik olarak yaklaşmak elbette önemli ama yani bir kadın olarak kendini rahat ifade etmek hayatii önem taşıyor ama birde anlattığım açıdan bakarsak erkek bir doktora da rahat ça açılabilir kii doğum yapmış bayanlar eğer jinekolokları erkek ise bu nu daha iyi anlarlar.ayrıca arkadaşlar doktor seçimi konusunda daha açıklayıcı olursak daha faydalı olucak.mesela ben ankara da iyi bir dr arıyorum bir kaç temasım oldu ama tecrubelirinizi aktarmanız benim için çok önemli ..))

arkadaşlar sanırım hepimiz bayan cerrah konusunda hem fikiriz şuana kadar bende dr cinsiyetinin bu kadar önemli olduğunu algılıyamamıştım.eee kadının halinden en iyi kadınlar anlar diyoruz sanırım ..)).fakat eğer erkekler (eş ve partnerler ) için ise bu zahmet erkek bir doktor gözüyle değerlendirilp yine erkek eliyle şekillendirilmesi de bence önemli ,sonuçta o bölgenin erkekler üzerinde ne tür bir etki bıraktığını ve yine bu uzvumuzun farklı biçimlerinin hem estetik hemde ilişki bazında travma öncesi ve sonrası farklarını ( doğum yada başka etkenler ) ve bunun ilişkiye ne kadar yansıdığını yine erkekler biliyor tabii.olaya psikilojik olarak yaklaşmak elbette önemli ama yani bir kadın olarak kendini rahat ifade etmek hayatii önem taşıyor ama birde anlattığım açıdan bakarsak erkek bir doktora da rahat ça açılabilir kii doğum yapmış bayanlar eğer jinekolokları erkek ise bu nu daha iyi anlarlar.ayrıca arkadaşlar doktor seçimi konusunda daha açıklayıcı olursak daha faydalı olucak.mesela ben ankara da iyi bir dr arıyorum bir kaç temasım oldu ama tecrubelirinizi aktarmanız benim için çok önemli ..))

Merhaba pelif; şimdi düşünüyorum da bu dediklerine pek katılamadım ya. Ben ameliyatımı kendim için yaptırdım, karşımdaki için değil. Erkeklerin estetiği nasıl o bölgenin diye baktıklarını hiç zannetmiyorum. Ayrıca travmaları, ilişkiye yansıdığını erkek bilir gibi bişey de yok, orgazm olup olmadığını da kadın bilir. Walla ben o kadar yırtık biri olarak bile bayan doktora açılırken dahi ter döktüm yahu. Tabii herkes kendi bilir, sen erkek doktorla da rahat ediyosan seçebilirsin, bu senin en doğal hakkın

Merhaba pelif; şimdi düşünüyorum da bu dediklerine pek katılamadım ya. Ben ameliyatımı kendim için yaptırdım, karşımdaki için değil. Erkeklerin estetiği nasıl o bölgenin diye baktıklarını hiç zannetmiyorum. Ayrıca travmaları, ilişkiye yansıdığını erkek bilir gibi bişey de yok, orgazm olup olmadığını da kadın bilir. Walla ben o kadar yırtık biri olarak bile bayan doktora açılırken dahi ter döktüm yahu. Tabii herkes kendi bilir, sen erkek doktorla da rahat ediyosan seçebilirsin, bu senin en doğal hakkın[/QUOTEy
sevgili arkadaşım sanırım bekar bir bayansınız bu durumda herşey yanlızca benim için diyebilirsin.fakat evli bir kadınla bekar bir kadının cinsel yaşamı oldukça farklıdır.herşeyden önce doğum yapmamışsınız ve bu nedenle bir deformasyon yaşamadınız.bu nedenlerden ötürü cinsel yaşamı kabusa dönen nice tanıdıklarım var bunun sebebi eşlerinin yeterli uyarıyı alamamalarıdır.cinsel zevk karşılıklıdır kadının zevk duyması erkeğinki ile doğru orantılıdır.dolayısıla arzu edilmediğini hisseden bir kadın hayır aslında ben tam kıvamınaydım diyerek tek başına mutluluk oyunu oynayamaz.kadınlar çok patolojik olmadığı sürece bu sıkıntıyı pek anlayamazlar hatta doğum öncesinde dar olan bir kadın doğum sonrası gevşemeden sonra rahatlayabilir.fakat dediğim gibi eşinizin zevk alması sizin zevk almanızı sağlar üstelik bu ülk gerçeklerinide düşünecek olursak bir çok kadın tek eşli ve yanlızca kendim için yapıyorum yada yapmıyorum demek evlilik müessesesi için sarsıcı olur..

Hayır Pelifciğim evliydim 1 yıl önceye kadar, bir kızım var, normal doğurdum. Tabii ki iki taraflı bir iştir bu, her iki tarafın zevk alması gerekir ona ben de katılıyorum da, çok iğrenç olmadıkça bölge anatomisinin erkekleri ilgilendirmediğini söyledim. Vajina geniş mi dar mı ? benim eşimin umrun da değildi walla, ben orgazm olamıyordum, ona bişey olmadıydı . O yüzden ben kendim için yaptırdım dedim, karşı taraf umrumda değil demek istemedim

seni anlıyorum tatlikygı duyuyorum fikirlerine ,elbette her erkek ve her ilişki farklıdır bunlar oldukça öznel olaylardır.yanlız medya görsel yayınlar ve tabiki yaşam tarmızın hızla değişmesi erkekleri kadın estetiği ile daha fazla ilgilenmeye zorluyor.yani söylediklerine bir kadın olarak katılıyorum erkekler genel anlamda zayıf insalar (cinsel dürtüleri kontrol etmek açısından) durum böyle olunca elbetteki çok iğrenç olmadığı sürece bölgenin estetiği ile alakalı değiller fakat bu demek değildir ki onlar güzel ve çekiciyi bilmiyorlar ayrım yapmıyorlar ,YAPAMIYORLAR .sorun da burada zaten .çünkü bir çok erkek bastırılmış duygularla yaşıyorlar.en iyisini mutlaka önce kendim için istemeliyim ve tabiki sorumlu olduğum eşim için..)))neyse bu kadar kritik yeter sanırım .bu arada yaptırdığın operasyon nasıl geçti sonuçları olumlumu ?

arkadaşlar doktor seciminde dikkatli olun ani karar vermeyin.bu operasyonla ilgili problem varsa eğer hicbir doktor yapmam demiyor.ömenli olan bu konudaki başarısı ve uzmanlığı....doktorun güleryüzlü ilgili olması bu operasyonu cok iyi yapacağını göstermez..araştırın görüştüğünüz doktora daha önceden yaptıranların fikirleri görüşleri son derece önemli..benim fikrim plastik cerrahların yapmasından yana..sadece fazla kısımların giderilmesi değil önemli olan....estetik görüntüsüde önemli,,,artık sizin kendi fikriniz ama sectiğiniz doktor plastik cerrahta olsa jinekologta olsa hangisinde kararkıldıysanız çok araştırın....

seni anlıyorum tatlikygı duyuyorum fikirlerine ,elbette her erkek ve her ilişki farklıdır bunlar oldukça öznel olaylardır.yanlız medya görsel yayınlar ve tabiki yaşam tarmızın hızla değişmesi erkekleri kadın estetiği ile daha fazla ilgilenmeye zorluyor.yani söylediklerine bir kadın olarak katılıyorum erkekler genel anlamda zayıf insalar (cinsel dürtüleri kontrol etmek açısından) durum böyle olunca elbetteki çok iğrenç olmadığı sürece bölgenin estetiği ile alakalı değiller fakat bu demek değildir ki onlar güzel ve çekiciyi bilmiyorlar ayrım yapmıyorlar ,YAPAMIYORLAR .sorun da burada zaten .çünkü bir çok erkek bastırılmış duygularla yaşıyorlar.en iyisini mutlaka önce kendim için istemeliyim ve tabiki sorumlu olduğum eşim için..)))neyse bu kadar kritik yeter sanırım .bu arada yaptırdığın operasyon nasıl geçti sonuçları olumlumu ?

Walla ben çok memnunum şekerim ya. Hele bu forumlarda bu kadar olumsuz şey okuduktan sonra kendimi çok şanslı hissediyorum. İyiki Aylin hanımı bulmuşum valla. senin op. ne zaman??

Walla ben çok memnunum şekerim ya. Hele bu forumlarda bu kadar olumsuz şey okuduktan sonra kendimi çok şanslı hissediyorum. İyiki Aylin hanımı bulmuşum valla. senin op. ne zaman??

Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malum :utangac:umarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....

Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malum :utangac:umarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....

Hayırlısı olsun canım, şimdiden geçmiş olsun , kadın doğumcu galiba bu bey di mi? Umarım estetik konuda da uzmandır. Gelişmeleri takip ederiz artık

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu iç dudaklar dan ben de şikayetçiyim çocukluk ve gençlik kabusum şimdi karar verdim haftaya cuma ameliyat olcam ama nedense kafam çok karışık ya kötü olursa zaten bu konu da çok hassasım senağlama

Kısmetse 6 haziran da düşünüyorum ankara da dr S.Eserdağ gerçekleştirecek.çok heyecanlıyım ilk defa estetik kaygılarla bıçak altına yatıcam.hoş sadece estetik değil tabi sağlıklı bir birliktelik için malum :utangac:umarım senin kadar farkedilir bir memnuniyet yaşarım.sonrasında düşüncelerimi aktarıcam elbette....[/
slm pelif bende aynı dr gidicem cuma günü senden birgün önce olcam bende çok heyecanlıyım

Back