Arkadaşlar, vajen estetiği ile ilgili olan yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum. Bu konuda sayfalarca konuştuk. Yorum yaptık, bunlara ara ara ben de katıldım, fakat fark ettim ki doktor ismi konusunda amelyat olmayı düşünen arkadaşların (ben de dahil) kafası karman çorman. Herhangi bir doktora yaptırıp, başarısız sonuç alarak öncekinden daha mutsuz olanlar da var yine herhangi bir doktora yaptırıp ve az bir ücret ödeyerek güzel bir görünüme sahip olduklarını söyleyenler de. Bazılarımız da çok ünlü hekimlere gittikleri halde ve onca para saydıkları halde hiç de güzel sonuçlar alamadıklarını dillendirmişler. Bu başlıkta hangi şehirlerde, hangi doktorlar bu konuda ünlenmiş onu konuşsak? Bu amelyatı yaptırmış olan arkadaşlar kendi doktorlarıyla yaşadıkları deneyimleri anlatsalar. Bazı arkadaşlar doktorun "Ben yanlış falan keserim, sen çiz ne kadar istiyorsan keseyim." dediklerini bile söylediler! Yani böyle bir facia kimse yaşasın istemeyiz.
Evet arkadaşlar, başta büyük şehirler olmak üzere hangi doktorlar iyi hangileri başarısız sonuçlar almış yanıtlarınızı bekliyorum. (bekliyoruz.)
Sevgiyle a.s.
Evet arkadaşlar, başta büyük şehirler olmak üzere hangi doktorlar iyi hangileri başarısız sonuçlar almış yanıtlarınızı bekliyorum. (bekliyoruz.)
Sevgiyle a.s.