- Konu Sahibi November 22
-
esra senin adına sevindim.
ama yüzünün kolundan önce bittiği içn şanslısın çünkü herkes yüzü bitirememiş heralde.
Birde Ankara'daki epilasyonculardan tavsiye verebilecek var mı?
Kızlar henüz 3 yada 4 seans lazer yaptırdım ama vakti gelmesine rağmen canım çok yandığı için gitmekten çekiniyorum.Seansına 90 tl veriyorum ben hem koltukaltı hem bikini bölgesi yaptırıyorum.Koltuk altı dayanılmayacak kadar ağrılı olmuyor ama genital bölge mahfediyor beni...Ağrının olmaması yada daha az olması için kullandığınız ve etkili gördüğünüz bir krem vs... varmı ?
kızlar bugün bir jinekoloğa gittim, adet düzensizliğim vardı, kendisine 3 defa genital lazer yaptırdığımı söyledim. Ben genital lazeri önermiyorum dedi, üçgen kısmı belki olabilir, ama alt kısımlara yaptırma dedi, ordan çok fazla sinir geçiyor, lazer epilasyon yaptırıp da menapozunda nasıl bir etki olduğuna dair yapılmış bir araştırma yok dedi, ayrıca koltuk altını da lazerle önermedi, bacaklarına yaptırabilirsin sadece dedi. Size de haber veriyim dedim, benim de kafam karıştı, genital lazer yapanlar da doktor, napıcaz?
Benim estetisyenim asla jilet sürme çıktıkça gel dedi bende öyle yaptım ve bitti gibi bir şey.
Ufacık çıkanlar oldu mu gidiyorum üzerinden geçiyor lazerle.
Ben çok mutluyum vallahi hep tertemiz
estetisyeninin adını ve telini özel msj gönderir misin? birde hangi cihaz kullandığını yazarsan sevinirim:)tşkkrlr
cnm benim gittiğim yer istanbul cennette grisa güzellik salonu. zaten tek estetisyen var. mutlaka öneririm çok şekerdir ayça :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?