• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgeyi kuafor de aldiranlar

Evet ben birde Ağdamı yanımda götürüyorum inşallah bebişten sonra lazere gideceğim insanı enayi yerine koyuyorlar
lazer zararlı olduğu için ne koltuk altına ne de bikini bölgesine düşünmüyorum ama bacaklarıma yaptırcam bu sene..çok bişey yok da işte temiz olsun..kışın ağda yapması sıkıntı yapıyor bana :D

lazer zararlı olduğu için ne koltuk altına ne de bikini bölgesine düşünmüyorum ama bacaklarıma yaptırcam bu sene..çok bişey yok da işte temiz olsun..kışın ağda yapması sıkıntı yapıyor bana :KK70:
Benim koltuk altım karardı ağda yüzünden Canım genital bölgemde öyle malesef :KK12:artık istemiyorum ağdayı En Büyük KKsende aynı sıkıntı yok Canım sadece bacak bölgene yaptırman iyi olur

Benim koltuk altım karardı ağda yüzünden Canım genital bölgemde öyle malesef :KK12:artık istemiyorum ağdayı En Büyük KKsende aynı sıkıntı yok Canım sadece bacak bölgene yaptırman iyi olur
hıımm o zaman dikkat et ve iyice araştır..her yer iyi olmuyor

Ben 7 sylk hamileym son 3 yıldır genital bölgeyi jiletle aliyordum.ama şimdi göbekten orayı göremiyorum bile
Bi arkadaşım var güzellik salonunda çalışıyor ondan rica ettim eve gelip yapıyo
Ilkinde çok acımıştı :(( ama ikincisini 1 ay sonraya yaptrdım afedersiniz ne o kötü jilet kokusi ne kaşıntı hiçbişey yoktu ikinciye çıkanlar zaten ince ve seyrekti.

Hamile oldugumdan lazere gidemiyorum ama ağdadanda memnunum bundan sonra jilete asla dönmem heralde
Telden girdiğim için yazım hatam oluyo sanirim kusura bakmayın
Kuaför bana 80 tl dedi ama ben komple vücut 25 tl ye aldiriyorum

Hamile oldugumdan lazere gidemiyorum ama ağdadanda memnunum bundan sonra jilete asla dönmem heralde
Telden girdiğim için yazım hatam oluyo sanirim kusura bakmayın
Kuaför bana 80 tl dedi ama ben komple vücut 25 tl ye aldiriyorum
Yuhhh 80 mi cok mus be

Hadi bakalım gazan mübarek olsun :halay:
Canim dun gittim kuafore yanim da agda degil de cubugu goturdum simdi kullanilan filan verirler yapamam ben sedye gibi bisey vardi dedim ustunu degistiriyomusunuz dedim her agdadan sonra degistiririz dedi rahatladim uzandim oraya bi utanma basti beni gorcen:KK70:kadin dedi utanma biz kac kisiye yapiyoruz filan dedi rahatlatmak ocin heralde konu filan acti cok sık killarin var dedi jiletten sonra nornal tabi ilk once orta boyutta kagitlarla yapiyodu canim dan can gitti resmen durdurdum kadin dedi hemen yapiyim ki cabucak bitsin ilk sefer acir dedi sonra alisirsin dedi yazarken bile utaniyorum ama en cok dudak yumusak kismi alirken acidi korktum deri yirtilcak diye islem benim durdurup konusmamla kadina cemkirmem le 20 dk ka surdu :KK53: eve gidince pudra sur dedi kizarikligi alir dedi eve geldim yanma filan oldu bir sey de surmedim ama ertesi gun yani bugun jiletle aldigim da ertesi gun gine puruzlu oluyodu ama simdi puruzsuz degdi ya yaptirdigima diyorum cidden cok rahatladim iyiki yaptirmisim valla siz gaz vermesydiniz zor olurdu:KK15:

Canim dun gittim kuafore yanim da agda degil de cubugu goturdum simdi kullanilan filan verirler yapamam ben sedye gibi bisey vardi dedim ustunu degistiriyomusunuz dedim her agdadan sonra degistiririz dedi rahatladim uzandim oraya bi utanma basti beni gorcen:KK70:kadin dedi utanma biz kac kisiye yapiyoruz filan dedi rahatlatmak ocin heralde konu filan acti cok sık killarin var dedi jiletten sonra nornal tabi ilk once orta boyutta kagitlarla yapiyodu canim dan can gitti resmen durdurdum kadin dedi hemen yapiyim ki cabucak bitsin ilk sefer acir dedi sonra alisirsin dedi yazarken bile utaniyorum ama en cok dudak yumusak kismi alirken acidi korktum deri yirtilcak diye islem benim durdurup konusmamla kadina cemkirmem le 20 dk ka surdu :KK53: eve gidince pudra sur dedi kizarikligi alir dedi eve geldim yanma filan oldu bir sey de surmedim ama ertesi gun yani bugun jiletle aldigim da ertesi gun gine puruzlu oluyodu ama simdi puruzsuz degdi ya yaptirdigima diyorum cidden cok rahatladim iyiki yaptirmisim valla siz gaz vermesydiniz zor olurdu:KK15:
Süpersin canım bak be güzel pamuk gibi olmuş :KK70::KK70:harikasın

Back