Tabi canim acisiyla tatlisiyla her seyi anlatirimRica ederim yaptırınca buraya yazmayı unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canim acisiyla tatlisiyla her seyi anlatirimRica ederim yaptırınca buraya yazmayı unutma
Tabi canim acisiyla tatlisiyla her seyi anlatirim
Ayy bunuda ilk defa duydumEmla krem var onu tavsiye ederim acıyı azaltıyor Canım
lazer zararlı olduğu için ne koltuk altına ne de bikini bölgesine düşünmüyorum ama bacaklarıma yaptırcam bu sene..çok bişey yok da işte temiz olsun..kışın ağda yapması sıkıntı yapıyor banaEvet ben birde Ağdamı yanımda götürüyorum inşallah bebişten sonra lazere gideceğim insanı enayi yerine koyuyorlar
Benim koltuk altım karardı ağda yüzünden Canım genital bölgemde öyle malesef artık istemiyorum ağdayı sende aynı sıkıntı yok Canım sadece bacak bölgene yaptırman iyi olurlazer zararlı olduğu için ne koltuk altına ne de bikini bölgesine düşünmüyorum ama bacaklarıma yaptırcam bu sene..çok bişey yok da işte temiz olsun..kışın ağda yapması sıkıntı yapıyor bana
hıımm o zaman dikkat et ve iyice araştır..her yer iyi olmuyorBenim koltuk altım karardı ağda yüzünden Canım genital bölgemde öyle malesef artık istemiyorum ağdayı sende aynı sıkıntı yok Canım sadece bacak bölgene yaptırman iyi olur
Hastanede yaptırıcam Canım daha önce ağzım yandı bu konuda sağlığımdan oluyordumhıımm o zaman dikkat et ve iyice araştır..her yer iyi olmuyor
bazen bunun için sırf erkek olsaydım keşke diyorumHastanede yaptırıcam Canım daha önce ağzım yandı bu konuda sağlığımdan oluyordum
Arkadasim carsamba gunune randevu aldi ozaman gidicez canimcesareti topladim sayilir:)
Yuhhh 80 mi cok mus beHamile oldugumdan lazere gidemiyorum ama ağdadanda memnunum bundan sonra jilete asla dönmem heralde
Telden girdiğim için yazım hatam oluyo sanirim kusura bakmayın
Kuaför bana 80 tl dedi ama ben komple vücut 25 tl ye aldiriyorum
Aynen çok dedi ama arkadaş sağ olsun tüm vücut uygun a alıyorYuhhh 80 mi cok mus be
Hadi bakalım gazan mübarek olsunArkadasim carsamba gunune randevu aldi ozaman gidicez canimcesareti topladim sayilir:)
Sagol canimHadi bakalım gazan mübarek olsun
Canim dun gittim kuafore yanim da agda degil de cubugu goturdum simdi kullanilan filan verirler yapamam ben sedye gibi bisey vardi dedim ustunu degistiriyomusunuz dedim her agdadan sonra degistiririz dedi rahatladim uzandim oraya bi utanma basti beni gorcenkadin dedi utanma biz kac kisiye yapiyoruz filan dedi rahatlatmak ocin heralde konu filan acti cok sık killarin var dedi jiletten sonra nornal tabi ilk once orta boyutta kagitlarla yapiyodu canim dan can gitti resmen durdurdum kadin dedi hemen yapiyim ki cabucak bitsin ilk sefer acir dedi sonra alisirsin dedi yazarken bile utaniyorum ama en cok dudak yumusak kismi alirken acidi korktum deri yirtilcak diye islem benim durdurup konusmamla kadina cemkirmem le 20 dk ka surdu eve gidince pudra sur dedi kizarikligi alir dedi eve geldim yanma filan oldu bir sey de surmedim ama ertesi gun yani bugun jiletle aldigim da ertesi gun gine puruzlu oluyodu ama simdi puruzsuz degdi ya yaptirdigima diyorum cidden cok rahatladim iyiki yaptirmisim valla siz gaz vermesydiniz zor olurduHadi bakalım gazan mübarek olsun
Süpersin canım bak be güzel pamuk gibi olmuş harikasınCanim dun gittim kuafore yanim da agda degil de cubugu goturdum simdi kullanilan filan verirler yapamam ben sedye gibi bisey vardi dedim ustunu degistiriyomusunuz dedim her agdadan sonra degistiririz dedi rahatladim uzandim oraya bi utanma basti beni gorcenkadin dedi utanma biz kac kisiye yapiyoruz filan dedi rahatlatmak ocin heralde konu filan acti cok sık killarin var dedi jiletten sonra nornal tabi ilk once orta boyutta kagitlarla yapiyodu canim dan can gitti resmen durdurdum kadin dedi hemen yapiyim ki cabucak bitsin ilk sefer acir dedi sonra alisirsin dedi yazarken bile utaniyorum ama en cok dudak yumusak kismi alirken acidi korktum deri yirtilcak diye islem benim durdurup konusmamla kadina cemkirmem le 20 dk ka surdu eve gidince pudra sur dedi kizarikligi alir dedi eve geldim yanma filan oldu bir sey de surmedim ama ertesi gun yani bugun jiletle aldigim da ertesi gun gine puruzlu oluyodu ama simdi puruzsuz degdi ya yaptirdigima diyorum cidden cok rahatladim iyiki yaptirmisim valla siz gaz vermesydiniz zor olurdu
Sizin sayenizde hayatimSüpersin canım bak be güzel pamuk gibi olmuş harikasın