Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ilk defa duydum deniyeyim de benimkiler çok bişey değil zaten
Evet regliden 1 haftasonu gideceksin doğru fakat dolunay takip edersen kıllar cılız ve geç çıkıyor bizim burada pahalı Canım ben birde ilk kimde başladımsa o kişiye gitmeye özen gösteriyorum
Oo supersin canim yaAğdamı ağda çubuğumu bile manikür olucağı Zaman onları bile takıntılı bir insanım
Kuzenime sordum simdi o devamli bi yere aldiriyo genital 35 mis ama uyusturucu sprey filan sıkmafilar bana dedi bi bakiyim oraya avimaz insallahAyy 50 cok tabi kuafore git ozel bolge aliyormusunuz diye sor. Aliyolarsa fiyatini sor. En ucuzuna git
Sonra hep ayni yere gidersin boylece alisirsin
Onu nasil nerden takip ediyosunuz ya kac kisiden duydum anlamadigim icin bakmadimAğda da öyle kaşıntı ve sivilce olmuyor bu arada dolunay günlerini takip etmen ben öyle yapıyorum hatta ptesi başlıyor Çarşamba bitiyor o tarihlerde alırsan azalma ve gec çıkıyor tavsiye ederim
Sen bide benim kuzenlerimin dedigini duysan kuaforun kapisindan bule gecmezsinkişiden kişiye değişir çıkma süresi
reglden 1 hafta sonra gidersen hem sağlık açısından hem süre açısından iyi olur
utanılacak bişey yok
bir de ağda öyle tek çekişte yapılmaz
ağda sırasında pudra sürdürSen bide benim kuzenlerimin dedigini duysan kuaforun kapisindan bule gecmezsin
Peki agdaya gitmeden once sunu sunu yap dediginiz varsa acisini hafifletir filan varmi tavsiyeniz
Mantarmi??Agdanin ucuzunu seçmeye çalışmayın.
Tekrar tekrar aynı agdalar kullanılıyor.
Mutlaka çok güvenin, sorun soruşturun.
Mantar ve bir sürü hastalık kapabilirsiniz.
Hangi agdayi kullaniyosunuz markasini soylermisiniz bende alip yaptirmak istiyorum o cubugu kac kisiye suruyolardir guvenemiyorumAğdamı ağda çubuğumu bile manikür olucağı Zaman onları bile takıntılı bir insanım
Kozmik bakım diye bir site var Oray'a bakınOnu nasil nerden takip ediyosunuz ya kac kisiden duydum anlamadigim icin bakmadim
Evet ben birde Ağdamı yanımda götürüyorum inşallah bebişten sonra lazere gideceğim insanı enayi yerine koyuyorlaraaa ilk defa duydum deniyeyim de benimkiler çok bişey değil zaten
aman iki kıl çekiyolar neden o kadar pahalıysa artık
Sagol Canım güvenmiyorum aslaOo supersin canim ya
Emla krem var onu tavsiye ederim acıyı azaltıyor CanımSen bide benim kuzenlerimin dedigini duysan kuaforun kapisindan bule gecmezsin
Peki agdaya gitmeden once sunu sunu yap dediginiz varsa acisini hafifletir filan varmi tavsiyeniz
Hangi agdayi kullaniyosunuz markasini soylermisiniz bende alip yaptirmak istiyorum o cubugu kac kisiye suruyolardir guvenemiyorum
Cok sagolunEmla krem var onu tavsiye ederim acıyı azaltıyor Canım
Resmini koyduğum ağdayı alırsan pudralı Canım emla krem pahalı olabilirCok sagolun
Rica ederim yaptırınca buraya yazmayı unutmaCok sagolun