• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgeyi kuafor de aldiranlar

Agdanin ucuzunu seçmeye çalışmayın.
Tekrar tekrar aynı agdalar kullanılıyor.
Mutlaka çok güvenin, sorun soruşturun.
Mantar ve bir sürü hastalık kapabilirsiniz.

:KK45:
Evet regliden 1 haftasonu gideceksin doğru fakat dolunay takip edersen kıllar cılız ve geç çıkıyor bizim burada pahalı Canım ben birde ilk kimde başladımsa o kişiye gitmeye özen gösteriyorum :KK45:
aaa ilk defa duydum :D deniyeyim de benimkiler çok bişey değil zaten :KK53::KK53:
aman iki kıl çekiyolar neden o kadar pahalıysa artık:sinirli::sinirli:

Ayy 50 cok tabi :KK53: kuafore git ozel bolge aliyormusunuz diye sor. Aliyolarsa fiyatini sor. En ucuzuna git :KK70:
Sonra hep ayni yere gidersin boylece alisirsin:KK70:
Kuzenime sordum simdi o devamli bi yere aldiriyo genital 35 mis ama uyusturucu sprey filan sıkmafilar bana dedi bi bakiyim oraya avimaz insallah:KK17:

Ağda da öyle kaşıntı ve sivilce olmuyor bu arada dolunay günlerini takip etmen ben öyle yapıyorum hatta ptesi başlıyor Çarşamba bitiyor o tarihlerde alırsan azalma ve gec çıkıyor tavsiye ederim
Onu nasil nerden takip ediyosunuz ya kac kisiden duydum anlamadigim icin bakmadim

kişiden kişiye değişir çıkma süresi
reglden 1 hafta sonra gidersen hem sağlık açısından hem süre açısından iyi olur
utanılacak bişey yok
bir de ağda öyle tek çekişte yapılmaz :KK66:
Sen bide benim kuzenlerimin dedigini duysan kuaforun kapisindan bule gecmezsin :KK70:
Peki agdaya gitmeden once sunu sunu yap dediginiz varsa acisini hafifletir filan varmi tavsiyeniz

Sen bide benim kuzenlerimin dedigini duysan kuaforun kapisindan bule gecmezsin :KK70:
Peki agdaya gitmeden once sunu sunu yap dediginiz varsa acisini hafifletir filan varmi tavsiyeniz
ağda sırasında pudra sürdür
bi de yavaş olmasını söyle
yani pek acıtmıyor

Agdanin ucuzunu seçmeye çalışmayın.
Tekrar tekrar aynı agdalar kullanılıyor.
Mutlaka çok güvenin, sorun soruşturun.
Mantar ve bir sürü hastalık kapabilirsiniz.
Mantarmi??
Ben huylanirim bu tip seylerden ya napabilirim ki mantar veya turevleri olmamasi icin asiri titizim vucut konusunda

aaa ilk defa duydum :KK70: deniyeyim de benimkiler çok bişey değil zaten :KK53::KK53:
aman iki kıl çekiyolar neden o kadar pahalıysa artık:sinirli::sinirli:
Evet ben birde Ağdamı yanımda götürüyorum inşallah bebişten sonra lazere gideceğim insanı enayi yerine koyuyorlar

Hangi agdayi kullaniyosunuz markasini soylermisiniz bende alip yaptirmak istiyorum o cubugu kac kisiye suruyolardir guvenemiyorum
image.png

P pirimses canım depilisima pudralı titanum konserve ağda ve tableti var tableti kendi kazanında kullan konserve ağdayı kuaförüne götürebilirsin

Back