- 12 Mayıs 2017
- 301
- 268
- 18
- 30
Gerçekten acısını keser mi iyi mi yani aci kesmek için buz kullanıyorum daEczanelerden temin edebilirsiniz kremi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten acısını keser mi iyi mi yani aci kesmek için buz kullanıyorum daEczanelerden temin edebilirsiniz kremi...
Evet gayet ii sonuç alırsınız. Deneyin derimGerçekten acısını keser mi iyi mi yani aci kesmek için buz kullanıyorum da
Teşekkür ederim canim ya burda hergün yeni bişeyler öğreniyorum ya SağolEvet gayet ii sonuç alırsınız. Deneyin derim
Peki bu turuncu agdalar nasil olur ki hic denedinizmi beb kucuk kucuk yapcamdaValla bim de ki epi diye bi hazır bantlar var onlarla alıyorum tertemiz mis gibi oluyor hem ucuz hem de pratik yalnız elimle isitmiyorum yanıma küçük bi bez alıyorum arasına koyup ütü ile ısıtip sonra yapıştır çek yapıyorum
Onlar ele bulaşır boşver küçük küçük yapmak istersen makasla kesebilirsin istediğin boyutta ısıtip yapıştır ve çek korkulacak bişey yok sonuç süper yaniPeki bu turuncu agdalar nasil olur ki hic denedinizmi beb kucuk kucuk yapcamda
Nasil yani agdaylami ne azaliyo acimi tuyoermi :)Kozmik bakım bloğundan her ay epilasyon günlerini takip ederseniz azaldığı söyleniyor. Ben yapıyorum bakalım ne olacak
Yok dolunay epilasyonu diye birşey var o günleri takip edince tüyler azaliyormusNasil yani agdaylami ne azaliyo acimi tuyoermi :)
Dur ben ona bi bakayim :))Yok dolunay epilasyonu diye birşey var o günleri takip edince tüyler azaliyormus
Nasil yani agdaylami ne azaliyo acimi tuyoermi :)
Kökten Alman gerekiyor, ister ağda ister eldiven ister makineyle al :)
Bu konudan bende çok muzdaribim kızlar Daha önce çok açıdığı için epilasyonla almadım. Jilete başladım. O da çoğalttıkca çoğalttı. Her tarafını tam olarak temizleyemedim yani. Ama son üc dört seferdir üst tarafı dilimi sıka sıka gözlerimden yaşlar gelerek makinayla alıyorum kökten aldığı için azaldı gözle görülür bir şekilde. Lazer düşünüyorum bende kışa filan inşallah. Jilet kullanınca tğylerim çok kalınlaştı. Bacaklarımda ağda kullanıyorum oraya iki üç defa denedim ama hic mi hic yapamadım kızlar. Acıdı asılamadım.
Ayy ben cok korkuyorum aynen kalinlastigi icin nasil aciyacak daha alamadim yaniBu konudan bende çok muzdaribim kızlar Daha önce çok açıdığı için epilasyonla almadım. Jilete başladım. O da çoğalttıkca çoğalttı. Her tarafını tam olarak temizleyemedim yani. Ama son üc dört seferdir üst tarafı dilimi sıka sıka gözlerimden yaşlar gelerek makinayla alıyorum kökten aldığı için azaldı gözle görülür bir şekilde. Lazer düşünüyorum bende kışa filan inşallah. Jilet kullanınca tğylerim çok kalınlaştı. Bacaklarımda ağda kullanıyorum oraya iki üç defa denedim ama hic mi hic yapamadım kızlar. Acıdı asılamadım.
Ben jiletle kisaltip oyle alcam canim bakalim oyle nasil olacakAynen bende jiletle tam temizlik sağlayamıyorum. Küçükken jilete başvuran aklıma kızıyorum zaten. Evet benim bacaklarım elhamdulillah pürüzsüzdü. Makina bi süre sonra sorun yapmaya başladı. Sonra ağdaya başladım. O bölgeye de makinaya almamın nedeni en azından azalsın da öyle çaba göstereyim diye. Çünkü hakikaten baş edemedim. Ama ağda da yapamadım. Nasıl acıdı. Sıktım dişimi asıldım ama gelmedi kızlar. Niye olur ki orası esnek diye mi ki? Ama evet arkadaşım. Aynen şimdi böyle kıl kökleri kocaman kocaman oluyor makinayla alınca. Kocaman kök çıkıyor çünkü
Aynen bende jiletle tam temizlik sağlayamıyorum. Küçükken jilete başvuran aklıma kızıyorum zaten. Evet benim bacaklarım elhamdulillah pürüzsüzdü. Makina bi süre sonra sorun yapmaya başladı. Sonra ağdaya başladım. O bölgeye de makinaya almamın nedeni en azından azalsın da öyle çaba göstereyim diye. Çünkü hakikaten baş edemedim. Ama ağda da yapamadım. Nasıl acıdı. Sıktım dişimi asıldım ama gelmedi kızlar. Niye olur ki orası esnek diye mi ki? Ama evet arkadaşım. Aynen şimdi böyle kıl kökleri kocaman kocaman oluyor makinayla alınca. Kocaman kök çıkıyor çünkü