bende öğrencilik yıllarımda jilet kullandım hep. arada ağdaya dönmek istediğimde benimde derisi ince yerler kanamıştı.
ama ne zaman ağdaya alıştı bir daha böyle bir şikayetim olmadı.
ağdaya ağda bantlarıyla alıştım ben, tavsiye ediyorum başlangıç için. artık acısı da öyle çok olmuyor.
yani ağdanın acısına rağmen rahatlığını uzun sürmesini, jilete tercih ederek çok iyi yapmışım. keşke daha önce gözümü karartıp başlasaymışım.
Bende 18 yaşındayım ve şimdiye kadar hep jilet kullandım. Aslında ağdayla almak çok istiyorum çünkü jilet sürekli ilgi istiyor ama ağdaya şimdiye kadar cesaret edemedim :) Bende bir kaç arkadaş gibi kuaföre gitmek istemiyorum maalesef sanırım rahatsız oluyorum. Şu sıra ağdayı denemek istiyorum haftaya falan ama bakalım.
Peki bir sorum olucak ağdayla her yeri alabiliyor muyuz vajinadaki? Peki herhangi bir sarkmaya falan neden olur mu? Bu konuda biraz bilgisizim kusuruma bakmayın :)
Cevap verebilecek oln vr mı??
soğuk ağda mı sir ağda mı yapacaksın?hayır sarkma falan olmuyor vücutta ama ilk defa yapacaksan başkasına yaptırmanı tavsiye ederim çünkü jilet kullanıyorsan biraz zorlanırsın aniden hepsini çekmeye.açıkcası ben ağdayı kendi başıma yapma taraftarı değilimdir yapış yapış oluyo hoşuma gitmiyor.kuaföre yaptıracaksan ağda derim,kendin yapacaksan makineyle al derim,dayanamıyorsanda tüy dökücü derim(bende alerji yapıyor cildin hassassa sende de yapar)hiçbiri olmuyosa jilete devam :)
jiletten sonra maalesef kıl kökleri çok güçlü oluyor. Kendin almak istersen hem canın yanacak hem de uzun sürecek. ilk aldırman da kuaföre git derim.
Gitmeden "emla" krem sürersen o bir hayli uyuşturur. Rahat edersin...
merhabalar aranıza yeni katıldım.başlıkta da belirttiğim gibi genital bölgedeki tüylerle sorunum var.şimdiye kadar hep traş bıçağı kullandım fakat bikini bölgesinden aşağıya gidemedim cesaret edip çok afedersiniz banyo sırasında vajınanın arasındaki kılları almaya çalışırken bayılıp düştüm geçenlerde.traş bıçağını oraya temas ettiremiyorum bir türlü.zaten vücudum çok hassas nedenini bilmiyorum (bize hep o cinsel bölgenin küçüklükten beri tanıtılmaktan çekinilmesinden mi) dir nedir banyo sırasında başımı eğip oraya bakarken bile zorlanıyorum çok fazla uğraştığımda başım dönüyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum.ileride evlendiğimde nasıl olacak bilmiyorum ama bu sorunu yaşayanlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi acaba?bu hissim zamanla geçer mi ya da traş bıçağından başka o bölge için acısız ve uğraşsız bir yöntem var mı ? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Kesinlikle lazer epilasyon öneririm. Ben 4 seans gittim haftaya 5. seansm geliyor bir tane bile kıl kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?