Genital bölgesini almaktan aciz tek genç kız ben miyim acaba ?

ama benimki baya yarıldı acısında falan değilim de o yarık beni korkutmuştu baya yırtıldı yani onun bi çaresi olsa hiç beklemem ben de çok sıkıldım jiletten

aynı sorun bendede var 15 yaşındayım bende ön tarafı rahatlıkla yapıyorum ama arkalara doğru gidemiyorum ve tıraş bıçağı sayesinde birçok çiziğim var hele bacakları görsen(sağ bacağım özellikle)faça çekmiş gibi dolanıyorum ortalarda.eskiden makineyle yapıyodum ama sonunda dayanamaz duruma geldim keşke dayansaydımda tıraş bıçağına geçmeseydim.eskiden ayda bir inccik çıkan tüyler şimdi kalın kalın ve bir haftada çıkmaya başlıyor.her hafta orman haftası benim için anlayacağın :)
kuaföre gidemem biraz utangaç bir kızım açıpta oramı buramı aldırabileceğime pek emin değilim ve güvenebileceğim bir kuaför tanımıyorum.18 yaşına gelincede direk epilasyona gidicem...tabi ozamana kadar delik deşik etmezsen vücudumu :)

aynı sorun bendede var 15 yaşındayım bende ön tarafı rahatlıkla yapıyorum ama arkalara doğru gidemiyorum ve tıraş bıçağı sayesinde birçok çiziğim var hele bacakları görsen(sağ bacağım özellikle)faça çekmiş gibi dolanıyorum ortalarda.eskiden makineyle yapıyodum ama sonunda dayanamaz duruma geldim keşke dayansaydımda tıraş bıçağına geçmeseydim.eskiden ayda bir inccik çıkan tüyler şimdi kalın kalın ve bir haftada çıkmaya başlıyor.her hafta orman haftası benim için anlayacağın :)
kuaföre gidemem biraz utangaç bir kızım açıpta oramı buramı aldırabileceğime pek emin değilim ve güvenebileceğim bir kuaför tanımıyorum.18 yaşına gelincede direk epilasyona gidicem...tabi ozamana kadar delik deşik etmezsen vücudumu :)

Arkadaşlar yapmayınn benim 13 yaşında kızımm var ve artıkk ondada çıkmaya başladıı ve kızımla oturupp konuştumm ağdayla almamız gerektiğinii önce çok ağladıı gitmemm diyee,sonra teyzesi aldıı ağdayla amaa bir vurduğu yere kaç kez yapıştırmakk zorunda kaldı ağdayıı ve daha zor olduu,
neyse 2 nci uzamasında ise kızımı ikna ettim ve kuoförde aldırdıkk inanınn evde bizimm almamızdan daha kısa sürdü ve evdeki kadar acımadıı
tabikii yinede acıyacakk kıllar kökten çekiliyorrr
inanınn kızımm bile aldırabildiyse siz hayli hayli aldırabilirsinizzz
sadece utanç oluyor ilk anda ama sonra yeniyorsunn
aklına 1 ay temiz gezeceğinn gelince utançda kalmıyorrr
evde siz yaparkenn daha çok acıtıyorsunuzz
kızımıı 2 nci sefer yine götürdümm 13 yaşında ve alıştı artıkkk ağdayaa
tembihliyorumm kesinlikle jilet vurma diyeee

bence llazer yaptr kurtul. hem jiletle aldığından tüğler serttir, lazerde sert tüğleri daha çabuk bitiriyo.. ben lazer yaptryorum çok memnunum

Cevap verebilecek oln vr mı??

Cevap verebilecek oln vr mı??

soğuk ağda mı sir ağda mı yapacaksın?hayır sarkma falan olmuyor vücutta ama ilk defa yapacaksan başkasına yaptırmanı tavsiye ederim çünkü jilet kullanıyorsan biraz zorlanırsın aniden hepsini çekmeye.açıkcası ben ağdayı kendi başıma yapma taraftarı değilimdir yapış yapış oluyo hoşuma gitmiyor.kuaföre yaptıracaksan ağda derim,kendin yapacaksan makineyle al derim,dayanamıyorsanda tüy dökücü derim(bende alerji yapıyor cildin hassassa sende de yapar)hiçbiri olmuyosa jilete devam :)

jiletten sonra maalesef kıl kökleri çok güçlü oluyor. Kendin almak istersen hem canın yanacak hem de uzun sürecek. ilk aldırman da kuaföre git derim.
Gitmeden "emla" krem sürersen o bir hayli uyuşturur. Rahat edersin...

ben 2 yıldır vivet sir el ağdasını kullanıyorum çok memnunum ağda bezide kullanılmadı için daha rahat 20 dk da tertemiz yapıyo tavsiye ederim kızlar=)

Sanırım jilete devam edeceğim korktum birzcıkk :)

Tamam teşekkürler :)

kesinlikle lazer epilasyonu öneririm ağdacıya ömür boyu gidecekmisin ? seni bilemem ama ben üşenirim lazer epilasyonla ömür boyu kurtulmak varken..

mrb cnm daha cok küçüksün o yüzden sakın cilet ile o blögeyi halletme çoğaltırsın sonra daha kötü olur orman gibi gezersin sinir daha cok bozulur git ağadacığa zaten 1-2 seneye kalmadan ağdadan dolayı azalır o bölgenin tüyleri

cnm bende de çle sorun vardı yogun tavsiyeler üstüne agdacıya gittim şimdi çok memnunum vee 1 aya kadar çok az çıkıyo tavsiye ediyorum dene şansını pişman olmazsın

peki epey ilerlettiyseniz çoğaldıysa da gene kuaföre gitmek işe yarar mı kızlar ne diyosunuz acaba şu bioderin ürünleri işe yarar mı çok kararsız kaldım açıkçası

Kesinlikle lazer epilasyon öneririm. Ben 4 seans gittim haftaya 5. seansm geliyor bir tane bile kıl kalmadı

Kesinlikle lazer epilasyon öneririm. Ben 4 seans gittim haftaya 5. seansm geliyor bir tane bile kıl kalmadı

lazeri bende çok istiyorum ama her yerde olmuyo yapan..tabi hepsi de iyi yapmıyo kuaföre gidip yaptırmak konusunda düşünceleriniz nedir kızlar önerir misiniz

Lazer epilasyon asla kesin çözüm değildir. Eğer bilimsel makaleleri okuyup araştırırsanız görürsünüz. Tekrar o kıllar 3-4 sene içinde çıkar. Artı çoğu gittiğiniz yer de bitirmez şanstır yani. Ve kuaför ve güzellik salonlarının lazer yapması yasak. Acil bölümü olan hastane ve kliniklerde doktor yapabilir ancak. Çünkü yanma riski var. Biraz araştırma yaparsanız lazer yaptırmaktan vazgeçersiniz diye düşünüyorum

bende hep tras bicagiyla aliyodum ama artik tras bicagindan kurtulmak istiyorum
dün uzun zamandir ilk defa agda yapmaya calistim. yarisini aldim diger yarisina cesaret edemedm canim cok yandi. bugun diger yarisini da
alicam. agdayla tabi. azmin sonu selamet.

bir tek genital bolgeye tras bicagi suruyordum. artik orayi da cillop yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…