• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgesini almaktan aciz tek genç kız ben miyim acaba ?

biliyor musun birebir aynı senin gibiydim.. o kadar boğuluyordum ki bu sorundan.. o bayılma hissini kaç kez yaşadığımı hatırlamıyorum bile.. günlerce oraya bakmak dahi istemezdim.
ağdacıya gittim.. açamadım kadına anlattım durumumu, o kadar dikkatlı özenli davrandı ki anlatamam..
ama ağdaya da gitmek ççözüm değil neticede.
lazere git, hem uğraşmana gerek kalmaz hem de zamanla azalacağı için daha az mücadele edersin.

lazeri hiç düşünmedim inan. ama ağdacıya gitmek en mantıklısı galiba.senin tüylerinde azalma oldu mu peki ağdadan sonra ?

Tatlım tüy dökücü krem de kullanabilirsin. Hem hızlı etki ediyor, hem de traşta olduğu gibi zorlanmadan halledebilirsin işini ;)

lazeri hiç düşünmedim inan. ama ağdacıya gitmek en mantıklısı galiba.senin tüylerinde azalma oldu mu peki ağdadan sonra ?

ben de lazere gitmedim ama artık gitmeyi düşünüyorum, ben ağdaya devam.. ve hayır azalma olmadı.. sadece çıkma sıklığı azaldı, jiletle 3 günde 1 alıyorsan ağda ile ayda bir bu dertle uğraşıyorsun..
ağdadansa bence lazer ama.. hem de kesin çözüm..
hoş ne olursa olsun bu hissi de yenmen lazım.. ben günlerce iiçim kıyılıyor gibi hissederdim.. çok kötüydü ya..

ben de lazere gitmedim ama artık gitmeyi düşünüyorum, ben ağdaya devam.. ve hayır azalma olmadı.. sadece çıkma sıklığı azaldı, jiletle 3 günde 1 alıyorsan ağda ile ayda bir bu dertle uğraşıyorsun..
ağdadansa bence lazer ama.. hem de kesin çözüm..
hoş ne olursa olsun bu hissi de yenmen lazım.. ben günlerce iiçim kıyılıyor gibi hissederdim.. çok kötüydü ya..

evet bu hissi yenmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.sen nasıl alıştın hem de ağdayla almaya o bölgeyi ? yani zor oldu mu ?

guzgulu bendede aynı dert var ben jilatle almıyorm eldivenle alıyorum şimdi şu hamam otu yağını kullanmayı düşünüyorum bakalm ne olcak. açıkcası ben utanırım karşımdakine bikini bölgemi açmaktan kii ben anneme bile yaptırmıyorm ağdayı. karşımdaki kadın hergün göre göre alışmıştır tabi ama ben hazır değilim yoksa gerçekten gitceksn ağdacıya komple yaptırcaksın sonrada tüy azaltan bişler sürceksn al sana cillop gibi vüct :D ama ben yüzümdende şikayetçiyim yüzümde tüy çok var nasıl yapıcam bilmiyrm aldırıyımmi napim sonra erkek sakalı gbi çıkar diye korkuyrmm siz yüz bölgenize napıyosunuzz ??

guzgulu bendede aynı dert var ben jilatle almıyorm eldivenle alıyorum şimdi şu hamam otu yağını kullanmayı düşünüyorum bakalm ne olcak. açıkcası ben utanırım karşımdakine bikini bölgemi açmaktan kii ben anneme bile yaptırmıyorm ağdayı. karşımdaki kadın hergün göre göre alışmıştır tabi ama ben hazır değilim yoksa gerçekten gitceksn ağdacıya komple yaptırcaksın sonrada tüy azaltan bişler sürceksn al sana cillop gibi vüct :D ama ben yüzümdende şikayetçiyim yüzümde tüy çok var nasıl yapıcam bilmiyrm aldırıyımmi napim sonra erkek sakalı gbi çıkar diye korkuyrmm siz yüz bölgenize napıyosunuzz ??

canım ben beyaz tenliyim yüzümde kıl yok fazla onun için bir şey öneremem.ama ben de bu ağdacıya aldırmak konusunda kararsızım hadi açtık gösterdik diyelim bir defa :) ama sürekli başkalarına aldırılmazki o bölge

aynen öyle hep böylemi olcak nolcak bizim halimiz :D ben emla kremi denemeyi düşünüyorum fiyatı 57 tl imiş şuan o kadar param yok öğrenciyim ben annemden alırım para alcm bu kremi gerçekten acıtmıyomuş ağda yaptığında deniycem bende :)

aynen öyle hep böylemi olcak nolcak bizim halimiz :D ben emla kremi denemeyi düşünüyorum fiyatı 57 tl imiş şuan o kadar param yok öğrenciyim ben annemden alırım para alcm bu kremi gerçekten acıtmıyomuş ağda yaptığında deniycem bende :)

bence de denemelisin.ben de eldiveni deneyeceğim ya artık canıma tak etti kıllı kıllı geziyoruz ortalıkta :D senin sorunun da benim gibi genital bölgeyi alırken baş dönmesi vs gibi miydi?

guzguluu benimde oluyoduda ben son zamanlarda neden olduğunu keşfettim :D şimdi alırken resmen yarım saat boynumuzu aşağıya eğiyoruz bi nevi amuda kalkmak gibi bişe oluyo beyne düzenli oksijen gitmiyo ondan baş dönmesi oluyo bide banyo kapalı bi alan oluncaa bidee ayy acıycak derdii olunca baş dönüyo tabi :D ben şöyle yapıyorum alırken biraz alıyorum sonra kafamı kaldırıyorum biraz düzenli nefes alıyorum sonra bidaha yumuluyoruum :D böyle baş dönmelerimde azaldı :D sende dene

kesinlikle haklısın ama benim bunun yanında çok aferderin cinsel bölgeye dokunamamak bakınca nasıl desem miğde bulantısı ya da baş dönmesi gibi şeyler yaşamak da var.vajınanın arasına o jıleti bir türlü çesaret edip vuramıyorum ama dediğim gibi şu ameliyat eldivenini deneyeceğim belki faydalı olur.inşallah çok acıtmaz ama acısın acısa da öldürmez :D mecburum yapmaya..

Bende alamıyordum , evlendikten sonra eldivene başladım..

Memnunum..

kader ben de bundan korkuyorum ya hadi şimdi bekarım kimse görmüyor ama evlenince ne yapacağım ben diye kara kara düşünür oldum.eldivenle aldığını söylemişsin ilk alışında çok acıdı mı peki??

guzguluu seninki psikolojik bişe jilat sonuçta keskin bişe sürüp yanlışlıkla kesmek istemdğn için bide midem bulanıyo dedinya onun için süremiyosndur oraya jilet. ama bence eldiveni denemelisin jiletten daha zararsız hemde bir iki tane alınca cilt alışıyo o bölge daha fazla acımıyo dene bence

guzguluu seninki psikolojik bişe jilat sonuçta keskin bişe sürüp yanlışlıkla kesmek istemdğn için bide midem bulanıyo dedinya onun için süremiyosndur oraya jilet. ama bence eldiveni denemelisin jiletten daha zararsız hemde bir iki tane alınca cilt alışıyo o bölge daha fazla acımıyo dene bence

evet canım ilk fırsatta eldiveni deneyeceğim.teşekkürler cevabın için.

kader ben de bundan korkuyorum ya hadi şimdi bekarım kimse görmüyor ama evlenince ne yapacağım ben diye kara kara düşünür oldum.eldivenle aldığını söylemişsin ilk alışında çok acıdı mı peki??

Evet acıdı ama ağda kadar değil.. Ağda da hepsini birden çekiyorsun , hatta ben çekemiyorum bile :9: yumuşak bölge olduğu için beceremedim..

Ama eldivenle canın acıyorsa daha az bir tutam çekersin , en başlar çok acır ama bir kaç ay aldıktan sonra alışıyor insan..

Koltuk altımı yıllardır eldivenle alırdım zaten yararını gördüğüm için genital bölgeme de uyguladım..

Kökünden aldığı için geç çıkıyor..

Evet acıdı ama ağda kadar değil.. Ağda da hepsini birden çekiyorsun , hatta ben çekemiyorum bile :9: yumuşak bölge olduğu için beceremedim..

Ama eldivenle canın acıyorsa daha az bir tutam çekersin , en başlar çok acır ama bir kaç ay aldıktan sonra alışıyor insan..

Koltuk altımı yıllardır eldivenle alırdım zaten yararını gördüğüm için genital bölgeme de uyguladım..

Kökünden aldığı için geç çıkıyor..

koltukaltında kararma falan oluyor mu peki ?

Back