Yok olmuyor..
Tüylerin ucu çıkınca oluyor ama ona koltuk altında kararma denilemez tabi tüylerden kaynaklı birşey, yeniden alınca mis gibi oluyor
anladım.teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın için :)
Baş dönmesi için kansızlığı hallet bence önce. Sağlık mühim :) Tüylerin jilete alıştığı için ağda çok zor olur. Genital için eldiveni ben de tavsiye ediyorum. Azar azar çekiyor çünkü. Ağdaya göre az acıtıyor. Hatta bazı bölgelerde tek tek alabiliyorsun. Çok pratikmiş, eldiven olayını bu forumda keşfetmiştim.
Bir de eğilerek zorlanıyorsan biraz geriye doğru oturarak yapabilirsin ilk başta. Banyoda öyle oturmak zor olabilir, ilk seferini odanda denersin.
Kuaför olayını tavsiye etmiyorum bu arada. Önce bu yolu bi denemelisin :) Kolay gelsin.
bu kadar çok korkuyorsan tüy dökücü kullan.en pratik o.
ben 10-11 yaslarimdan beri ugrasa ugrasa berber gibi oldum elimden jilet kurtulmuyo vallanapim utancimdan kimseye soramadim yonlendiren de olmadi. anus cevresini de eldivenle hallediyorum alistim artik :) su anda full 17 yasindayim hala jiletle aliyorum dudak mudak sonucta kendi bedenin canim hatta ben her detayini biliyorum afedersiniz. evlenmeye niyet edince ağdacı arayışına gireceğim ama bu aralarda pek niyetim yok insanlara oramı açmayı çok utanıyorum şu an ama jiletten bıkmadım da değil.
merhabalar aranıza yeni katıldım.başlıkta da belirttiğim gibi genital bölgedeki tüylerle sorunum var.şimdiye kadar hep traş bıçağı kullandım fakat bikini bölgesinden aşağıya gidemedim cesaret edip çok afedersiniz banyo sırasında vajınanın arasındaki kılları almaya çalışırken bayılıp düştüm geçenlerde.traş bıçağını oraya temas ettiremiyorum bir türlü.zaten vücudum çok hassas nedenini bilmiyorum (bize hep o cinsel bölgenin küçüklükten beri tanıtılmaktan çekinilmesinden mi) dir nedir banyo sırasında başımı eğip oraya bakarken bile zorlanıyorum çok fazla uğraştığımda başım dönüyor ve kendimi çok halsiz hissediyorum.ileride evlendiğimde nasıl olacak bilmiyorum ama bu sorunu yaşayanlar varsa lütfen yardımcı olabilirler mi acaba?bu hissim zamanla geçer mi ya da traş bıçağından başka o bölge için acısız ve uğraşsız bir yöntem var mı ? şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
ben 10-11 yaslarimdan beri ugrasa ugrasa berber gibi oldum elimden jilet kurtulmuyo vallanapim utancimdan kimseye soramadim yonlendiren de olmadi. anus cevresini de eldivenle hallediyorum alistim artik :) su anda full 17 yasindayim hala jiletle aliyorum dudak mudak sonucta kendi bedenin canim hatta ben her detayini biliyorum afedersiniz. evlenmeye niyet edince ağdacı arayışına gireceğim ama bu aralarda pek niyetim yok insanlara oramı açmayı çok utanıyorum şu an ama jiletten bıkmadım da değil.
yok canım yalnız değilsin bende varım,valla 1 kere aldırdım gözlerimden yaş geldi yıllardır jiletçiyim.
hatta şu an hamileyim göremiyorum orayı ayna karşısında temizliyorum..:))
Bu ağda da çoğunlukla biz Türk kızlarına has hee..
beni anlayan birilerinin olmasına sevindim :) çok afedersin ama bir şey merak ediyorum,yıllardır jıletle alıyormuşsun ve evlisin.eşin hiç rahatsız oluyor mu ya da sorun ediyor mu?bir başka deyişle temiz hissediyor musun kendini ?
Yok canım yaa hiç öyle bi sorunumuz olmadı çok şükür hatta esprisine takılır,sıhhatler olsun diye :))
her duşta cırt cırt temizlerim 2.dk.da kasık bölgelerimi sadece yolarım eldivenle bi de popo kısmımı yolarım o kadar,gerisi jilet
gayette temiz hissediyorum kendimi..
ben de jilet kullanıyorum.bir kere tüy dökücü krem denedim ama her yerine yani dudaklar bikini alt üst allah ne verdiyse:) sonra o kadar yandı tahriş oldu ki 5 dk içinde,spatulayla tüyleri temizlememe fırsat kalmadan kanamaya başladı her yeri.hemen yıkadım ve 3 gün onun acısını çektim daha da bulaşmam. iki kere de ağda denedim.ağda bantlarını aynı bıyık için keser gibi küçük küçük kestim.ilk denememde kendi kendime yapıştırdım ve gergin olsun diye iç dudaklarrı diğer bacağa doğru gererek dış dudaklardan birini almaya çalıştım bandı çektiğimde içler acısı bir hal oldu iç ve dış dudak arası yarıldı ve kanadı onu görünce hemen bıraktım.ikinci denememde ağdacı bir arkadaşım yaptı yine bandı yapıştırdı kendi tekniğine göre tuttu çekti yine aynı yer yarıldı yine kanadı ogün bugündür ağdaya tövbeliyim:)
aslında istiyorum ağda yaptırayım hergün hergün temizlemek zorunda kalmıyım ama nasıl olcak bilmiyorum benden başka orası yarılan var mı acaba?
Ben 18 yaşından beri yani 11 yıldır aynı ağdacıya gidiyorum.
gayet rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?