Genital bölgesini almaktan aciz tek genç kız ben miyim acaba ?

Baş dönmesi için kansızlığı hallet bence önce. Sağlık mühim :) Tüylerin jilete alıştığı için ağda çok zor olur. Genital için eldiveni ben de tavsiye ediyorum. Azar azar çekiyor çünkü. Ağdaya göre az acıtıyor. Hatta bazı bölgelerde tek tek alabiliyorsun. Çok pratikmiş, eldiven olayını bu forumda keşfetmiştim.

Bir de eğilerek zorlanıyorsan biraz geriye doğru oturarak yapabilirsin ilk başta. Banyoda öyle oturmak zor olabilir, ilk seferini odanda denersin.

Kuaför olayını tavsiye etmiyorum bu arada. Önce bu yolu bi denemelisin :) Kolay gelsin.

teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum.bu baş dönmesi ve kansızlık için devamlı ilaç kullanıyorum zaten ama artık bu işi en kolay yoldan halletmeliyim.şimdilik eldiven en mantıklısı gibi geliyor.bakalım alışırım zamanla inşallah

ben 10-11 yaslarimdan beri ugrasa ugrasa berber gibi oldum elimden jilet kurtulmuyo valla napim utancimdan kimseye soramadim yonlendiren de olmadi. anus cevresini de eldivenle hallediyorum alistim artik :) su anda full 17 yasindayim hala jiletle aliyorum dudak mudak sonucta kendi bedenin canim hatta ben her detayini biliyorum afedersiniz. evlenmeye niyet edince ağdacı arayışına gireceğim ama bu aralarda pek niyetim yok insanlara oramı açmayı çok utanıyorum şu an ama jiletten bıkmadım da değil.

ama jilette 1 hafta zor dayanıyo yaa bence ağdacıya gidin 1 ay temiz temiz oturuyosun..

yok canım yalnız değilsin bende varım,valla 1 kere aldırdım gözlerimden yaş geldi yıllardır jiletçiyim.
hatta şu an hamileyim göremiyorum orayı ayna karşısında temizliyorum..:))

Bu ağda da çoğunlukla biz Türk kızlarına has hee..

madem genital gölgeyi eldivenle alıyorsun,bacak ve koltukaltını da al canım daha pratik olmaz mı çünkü dudak bölgesini bile eldivenle almayı beceriyorsan daha üst kısımları,bikini bölgesini de rahat alırsın

beni anlayan birilerinin olmasına sevindim :) çok afedersin ama bir şey merak ediyorum,yıllardır jıletle alıyormuşsun ve evlisin.eşin hiç rahatsız oluyor mu ya da sorun ediyor mu?bir başka deyişle temiz hissediyor musun kendini ?

Yok canım yaa hiç öyle bi sorunumuz olmadı çok şükür hatta esprisine takılır,sıhhatler olsun diye :))
her duşta cırt cırt temizlerim 2.dk.da kasık bölgelerimi sadece yolarım eldivenle bi de popo kısmımı yolarım o kadar,gerisi jilet
gayette temiz hissediyorum kendimi..

oh oh ne güzel :) bu arada hamileymişsin Allah sağlıklı bir bebek verir size inşallah..

bende yıllardır braun un jilet başlığıyla alıyorum. ağdacıya gideceğimde bende o cesaret yok her yerimi kökten hallediyorumda vajinal bölge jilet ve benzerleriyle hayatına devam ediyor

ben de jilet kullanıyorum.bir kere tüy dökücü krem denedim ama her yerine yani dudaklar bikini alt üst allah ne verdiyse:) sonra o kadar yandı tahriş oldu ki 5 dk içinde,spatulayla tüyleri temizlememe fırsat kalmadan kanamaya başladı her yeri.hemen yıkadım ve 3 gün onun acısını çektim daha da bulaşmam. iki kere de ağda denedim.ağda bantlarını aynı bıyık için keser gibi küçük küçük kestim.ilk denememde kendi kendime yapıştırdım ve gergin olsun diye iç dudaklarrı diğer bacağa doğru gererek dış dudaklardan birini almaya çalıştım bandı çektiğimde içler acısı bir hal oldu iç ve dış dudak arası yarıldı ve kanadı onu görünce hemen bıraktım.ikinci denememde ağdacı bir arkadaşım yaptı yine bandı yapıştırdı kendi tekniğine göre tuttu çekti yine aynı yer yarıldı yine kanadı ogün bugündür ağdaya tövbeliyim:)
aslında istiyorum ağda yaptırayım hergün hergün temizlemek zorunda kalmıyım ama nasıl olcak bilmiyorum benden başka orası yarılan var mı acaba?

kizlar konuyu gordum de ilgimi cekti, ben de bikini bolgesini tuy dokucu krem le asagiyi da jiletle aliyorum ama herkes agda demis merak ettim.
agdayla muhtemelen cok acir ama belki de alisabilirim diye dusundum.
hic kuafore de gitmedim agda icin acikcasi gidemem de utanirim,
simdi bu kuaforde kullanilan sir agda makinelerinden internette de satiliyor galiba,
ama ben hic sir agda yaptirmadgm icin bilmiyorum
bunun gibi bi sey mi?

Satin Smooth Nice N Neat Roll- On Waxing System, SSNNSWKIT: Massagers & Spa : Walmart.com

Amazon.com: Satin Smooth Nice N Neat Roll-On Waxing System: Beauty

kusura bakmayin ben yurt disindayim, o yuzden site ingilizce, bi de turkiyeden alsam burda elektrik ucu voltaji farkli burda calismaz burdan almam lazim.
yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

bende öğrencilik yıllarımda jilet kullandım hep. arada ağdaya dönmek istediğimde benimde derisi ince yerler kanamıştı.
ama ne zaman ağdaya alıştı bir daha böyle bir şikayetim olmadı.
ağdaya ağda bantlarıyla alıştım ben, tavsiye ediyorum başlangıç için. artık acısı da öyle çok olmuyor.
yani ağdanın acısına rağmen rahatlığını uzun sürmesini, jilete tercih ederek çok iyi yapmışım. keşke daha önce gözümü karartıp başlasaymışım.

Ben 18 yaşından beri yani 11 yıldır aynı ağdacıya gidiyorum.
gayet rahatım.

11 yıldır ağdacıya gidiyorum demişsin merak ettiğim bişe var 11 yıldır tüylerinde hiç mi azalma olmadı yani sürekli gitmişsn anladığım kadarıyla mesela ben koltukaltıma sir ağda yapıyorum hem geç çıkıyo hemde baya seyreliyo şimdi bu kadar seyreldiyse 1 yılda çok az kalır gibime geliyo merak ettmde sordm sna

Bende 18 yaşındayım ve şimdiye kadar hep jilet kullandım. Aslında ağdayla almak çok istiyorum çünkü jilet sürekli ilgi istiyor ama ağdaya şimdiye kadar cesaret edemedim :) Bende bir kaç arkadaş gibi kuaföre gitmek istemiyorum maalesef sanırım rahatsız oluyorum. Şu sıra ağdayı denemek istiyorum haftaya falan ama bakalım.

Peki bir sorum olucak ağdayla her yeri alabiliyor muyuz vajinadaki? Peki herhangi bir sarkmaya falan neden olur mu? Bu konuda biraz bilgisizim kusuruma bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…