Genital bölgesini almaktan aciz tek genç kız ben miyim acaba ?

Ben lazer epilasyona gittim cildim çok hassas olduğu için zaten ağda kullanmam imkansızdı jileti de haftada bir kullanmaya kalksam yara oluyodu en fazla 15 günde bir kullanabiliyodum. Tek çözüm lazer epilasyondu benim için. Özel Fatih Güzellik Merkezi Polikliniğine ne gittim ben başladığımda fiyatları bu kadar uçuk değildi. Gittiğiniz ilk günden itibaren üthiş bir rahatlık. Zaten Alex makinası tüyleri yakıyo bi daha çıkmaya başladığı zaman da bir sonraki seans tarihiniz gelmiş oluyo. Benim bitmek üzereydi ama evlendim ve yurtdışına taşındım o yüzden tamamlayamadım. Ordaki kızlar kendilerine yapmışlar 10 yıldır tüğü çıkmayanları biliyorum. Ben de şu anda çok rahatım tüğlerim görünmeyecek kadar azaldı genital gölgemdeki tüğler çok zayıfladı artık eldivenle alabiliyorum hem de uyuşturmadan. Epilasyona giderken hep o bölge için emla kullanıyodum.

Bi de yumurtalıklara zarar verir diyolardı. 4 aylık evliyim ve hamileyim çok şükür. Lazer yaptırıp da hemen hamile kalan bi sürü arkadaşım daha var... İyi bi yerde yaptırdıktan sonra içiniz rahat olsun...

Canım tüm yazılanlarıo kuyamadım ama bende o dertten muzdariptim,yurtta kızlarlarla(deblet yurdunda kalmıştım) banyoya giderken çekiniyordum yemin ederim..
Bir oldu iki oldu sonra nadasa bıraktım ama yine bir yerde patlat veriyor..
sonra yaz tatilleri filan tam kabusa dönüyor,jilet hem sertleştiriyor hem sık sık yapıyorsun güçleniyor meretler..azalmakta hak getire..
Sonra gözümü yumdum gittim lazere.Bir utandım 2 utandım derken baktm ki onların umrunda bile değil,,ben kızarıp bozardığımla kaldım ama inan bana 7 8 seansta % 80ninden kurtuldum..
Şimdi ise cillop gibi maşallah:)Evlenince kı l tüy derdim de yok ohh mis..
Eğer ciddi bir hormon sıkıntın filan yok ise tiroif filan,ağdacıya yıllarca para vermek yerine bir yıllık ağda paranla kesin çözüm bence daha mantıklı..
Lazer için yaş kriteri var mı bilmem ama,hiç sanmıyorum!bir araştır lazer işini canım sen ömürlük kurtul kılından tüyünden..=)

bu yaşa kadar hep jilet vurdum genital bölgeme ağdaya hiç değdiremiyodum ağdacıya gidiyodum ne hikmetse bişey oluyodu ağda salonundan dönüyodum hep sonra kendim alayım bi dedim 1 saat öncesinde ağrı kedici içdim zıplaya zıplaya tepine tepine aldım sonunda kaymak gbi oldu valla 2, alışımda yine ağrı kesici içtim bu sefer hiç acımadı bunca zaman yapmadığıma yandım ağrı kesici haplar gerçekten işe yarıyomuş haberin olsun

kızlar eldiven diyorsunuz da nerden buluyosunuz bu eldiveni ve uygulamayı nasıl yapıyorsunuz bende bi deneyeyim çok acısı oluyor mu

ben de hic alamiyordum almak isteyince bi iki saat ugrasiyordum. jiletle de cogalmisti. yaptigim en dogru sey su oldu 'emla surup lazer epilasyona gitmek' . suan cok cok az kaldi. isterse bitmesin cok umrumda degil surekli temiz .ayda bir bile gitcek olsm cok rahat bes dkda bitiyor nasil olsa. hic dusunmeden lazer yptirin

ben kendım hiç alamzdım hep agda ve 10 guen kasınmaya baslar cıkamaya baslar batıklar olurdu sınır olurdum hart hart kasıyasım gelırdı

sımdı alex lazer yaptıryorum 2 yıldır duzenlı degıl ama ınanın cook rahatımm 5 seans falan yaptırıdım. sımdı 3 ay sonra falan cıkmaya baslıyor ve o kadar ınce kı rahatsız etmıyor karsıdan bellı bıle degıller dusun yanı

herkes yaptırsın mutlaka 75 tl

paylaşım için tşkler..siz hangi şehirde yaptırdınız acaba bide ayıp olacak kusura bakmayın ama çok ilerlemiş miydi hani sertmiydi tüyleriniz

kremi evde kendimizde ağda yapmadan önce kullansak etkili olur mu acaba

emla ve sandoz kremleri var lokal uyuşturuyor onlardan kullanırsan sorun olmaz biraz pahalı emla ama sandozu hatırlamıyorum,uyguladıktan sonrda 45 dk (ben folyoluyorum ki krem uçucu bir krem ve etkisini tam versin,gidince kuaförde çıkarıyorum ağdaya girmeden önce) beklemen yeterli

kızlar eldiven diyorsunuz da nerden buluyosunuz bu eldiveni ve uygulamayı nasıl yapıyorsunuz bende bi deneyeyim çok acısı oluyor mu

Şu sağlıkçıların kullandığı içi pudralı ,beyaz,lastik eldiven.10 tanesi bir liraya pazarda falan satılıyor.Eldiveni giyip kılı çektiğinizde geliyor.Tabi bunun için kılın biraz uzun olması gerekiyor.Ama kesinlikle çok rahat.Zaten aldıkça da uyuşuyor.Ağda gibi yapış yapış değil. makina gibi tek tek alıp ömrünüzden ömür almıyor.Hem tek seferde 4-5 kıl alıyorsunuz hem de yavaş olduğundan cilt bir süre sonra uyuşuyor.Kesinlikle tavsiye ederim.

teşekkürler alıp denicem bu arada herhangi bişi sürüp mü onunla alıyoruz yoksa direk almak yeterli mi bide azaltıyomu yada sertleştirmese de amenna :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…