Lazer epilasyon asla kesin çözüm değildir. Eğer bilimsel makaleleri okuyup araştırırsanız görürsünüz. Tekrar o kıllar 3-4 sene içinde çıkar. Artı çoğu gittiğiniz yer de bitirmez şanstır yani. Ve kuaför ve güzellik salonlarının lazer yapması yasak. Acil bölümü olan hastane ve kliniklerde doktor yapabilir ancak. Çünkü yanma riski var. Biraz araştırma yaparsanız lazer yaptırmaktan vazgeçersiniz diye düşünüyorum
madem genital gölgeyi eldivenle alıyorsun,bacak ve koltukaltını da al canım daha pratik olmaz mı çünkü dudak bölgesini bile eldivenle almayı beceriyorsan daha üst kısımları,bikini bölgesini de rahat alırsın
ben kendım hiç alamzdım hep agda ve 10 guen kasınmaya baslar cıkamaya baslar batıklar olurdu sınır olurdum hart hart kasıyasım gelırdı
sımdı alex lazer yaptıryorum 2 yıldır duzenlı degıl ama ınanın cook rahatımm 5 seans falan yaptırıdım. sımdı 3 ay sonra falan cıkmaya baslıyor ve o kadar ınce kı rahatsız etmıyor karsıdan bellı bıle degıller dusun yanı
herkes yaptırsın mutlaka 75 tl
ben de hic alamiyordum almak isteyince bi iki saat ugrasiyordum. jiletle de cogalmisti. yaptigim en dogru sey su oldu 'emla surup lazer epilasyona gitmek' . suan cok cok az kaldi. isterse bitmesin cok umrumda degil surekli temiz .ayda bir bile gitcek olsm cok rahat bes dkda bitiyor nasil olsa. hic dusunmeden lazer yptirin
kızlar eldiven diyorsunuz da nerden buluyosunuz bu eldiveni ve uygulamayı nasıl yapıyorsunuz bende bi deneyeyim çok acısı oluyor mu
Şu sağlıkçıların kullandığı içi pudralı ,beyaz,lastik eldiven.10 tanesi bir liraya pazarda falan satılıyor.Eldiveni giyip kılı çektiğinizde geliyor.Tabi bunun için kılın biraz uzun olması gerekiyor.Ama kesinlikle çok rahat.Zaten aldıkça da uyuşuyor.Ağda gibi yapış yapış değil. makina gibi tek tek alıp ömrünüzden ömür almıyor.Hem tek seferde 4-5 kıl alıyorsunuz hem de yavaş olduğundan cilt bir süre sonra uyuşuyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
emla ve sandoz kremleri var lokal uyuşturuyor onlardan kullanırsan sorun olmaz biraz pahalı emla ama sandozu hatırlamıyorum,uyguladıktan sonrda 45 dk (ben folyoluyorum ki krem uçucu bir krem ve etkisini tam versin,gidince kuaförde çıkarıyorum ağdaya girmeden önce) beklemen yeterli[/QU
ben en son ağdayla aldım epey azaldı hatta üstünden 1buçuk aydan çok geçti hadi bakalım hayırlısı bundan sonrada kremi kullanarak yapayım teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?