Lazer epilasyon asla kesin çözüm değildir. Eğer bilimsel makaleleri okuyup araştırırsanız görürsünüz. Tekrar o kıllar 3-4 sene içinde çıkar. Artı çoğu gittiğiniz yer de bitirmez şanstır yani. Ve kuaför ve güzellik salonlarının lazer yapması yasak. Acil bölümü olan hastane ve kliniklerde doktor yapabilir ancak. Çünkü yanma riski var. Biraz araştırma yaparsanız lazer yaptırmaktan vazgeçersiniz diye düşünüyorum
Ben lazer epilasyona gittim cildim çok hassas olduğu için zaten ağda kullanmam imkansızdı jileti de haftada bir kullanmaya kalksam yara oluyodu en fazla 15 günde bir kullanabiliyodum. Tek çözüm lazer epilasyondu benim için. Özel Fatih Güzellik Merkezi Polikliniğine ne gittim ben başladığımda fiyatları bu kadar uçuk değildi. Gittiğiniz ilk günden itibaren üthiş bir rahatlık. Zaten Alex makinası tüyleri yakıyo bi daha çıkmaya başladığı zaman da bir sonraki seans tarihiniz gelmiş oluyo. Benim bitmek üzereydi ama evlendim ve yurtdışına taşındım o yüzden tamamlayamadım. Ordaki kızlar kendilerine yapmışlar 10 yıldır tüğü çıkmayanları biliyorum. Ben de şu anda çok rahatım tüğlerim görünmeyecek kadar azaldı genital gölgemdeki tüğler çok zayıfladı artık eldivenle alabiliyorum hem de uyuşturmadan. Epilasyona giderken hep o bölge için emla kullanıyodum.
Bi de yumurtalıklara zarar verir diyolardı. 4 aylık evliyim ve hamileyim çok şükür. Lazer yaptırıp da hemen hamile kalan bi sürü arkadaşım daha var... İyi bi yerde yaptırdıktan sonra içiniz rahat olsun...