• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgedeki tüyleri almak için tavsiyeleriniz nelerdir?

genital bölgedeki tüylenme için ne kullanıyorsunuz

• jilet kullanıyorum..

OY: 217 44,7%
  • agda kullanıyorum..

OY: 189 38,9%
  • epilasyon yaptırıyorum..

OY: 43 8,8%
  • hiçbirini kullanmıyorum..

OY: 37 7,6%

• Ankete Katılan
    486
Canım bu da sir ağda çeşiti. 3-4 mm kalınlığında sürüyorsun birkaç saniye içinde kuruyor elle ucundan çekip çıkarıyorsun. Bezli sir ağda gibi bir yerine de yapışmıyor. Düşün bittikten sonra yağa bile gerek kalmıyor temizlemek için.kaydirigubbakcemile

canım bunun bi markasını versen. sirle almak istiyorum ama yapışıyor bi de o bez mez bi sürü şey almak gerekiyor parça parça. bu senin dediğinin markası nedir. opuyorumnanaktan

ağda ağda ağda hihoyyyt jilet çok fena babamın sakalları gibi yapıyo öööö :tomato:

Ben 17 yaşımdayken ilk kez ağda ile tanışmıştım hem de hafızamda acı ile bütünleşen. Aradan zaman geçtikçe çeşitli yöntemleri denedim bende, jilet, ağda,tüy dökücüler ve tüy sarartıcılar. Ağdaya gitmeye hem korkuyorum hem çekiniyorum. Ev mahremınde kendim rahat olsun diye yıllar önce epilasyon makinesi kullanmaya başladım. Bu konudaki son keşfim ise King Lady epilasyon makinesi. Sık cımbızı olduğu için acı hissetmeden kurtuluyorum tüy derdinden.

selam :)

bende artık ağda yaptırmak istiyorum ama kendim yapamam salona giderim heralde..

ıstanbul'da bahçelievler ya da bakırköy civarında tavsiye edebileceğiniz hijyene önem veren bir yer var mı?

epilasyon aletiyle alıyorum. bikini bölgesi için özel uçlu olanlarından kullanıyorum çok memnunum. tüyleri %50 azaltıyo.

çam saıkızı ağda kullanıyorum. 4 yıl oldu. 4 yıldır hiç jilet ya da başka yöntemler kullanmadım. %80 den fazlası bitmiş durumda. kalanlarıda ayda bir 10 dakika da alıyorum. arkadaşlar ilk seferini unutamıyorum çok acı çektim ama değdi. hepinize tavsiye ederim, bu arada koltuk altı ve bacaklarıma epilasyon aleti kullanıyorum.

mirmirmirmirfisfisfisben sir ağda kullanıyorum tekrar çıkması çokta uzun sürmüyor ama bir yerden ağda sonrası (içindeki zırnık nedeniyle)tüydökücü krem kullanmanın zamanla kıl köklerini zayıflattığı hatta yokettiğini okumuştum cildim tahriş olur die kullanmaya korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı yada yapan?

Ayyy kızlar baktımda hepiniz ağdayla nasıl alıyorsunuz ya acımıyor mu ben sadece yanları makinayla alıorm oda bikini fln giyince oralar kötü gözükmesin die. Yoksa hep jilet hep jilet.

kıslar tüy dökücü krem kullanmayın oda aynı jilet gibi hiçde azaltmıo asine hem yayılıyor hem artoyor ben yıllarca onu kullandım sonra bi ara agda yaptırdım ama vaktim olmadı sonra jilet vurdum maalesef şimdi ise kartuş sir var onunla yukarı kısımalrını almayı düşünüom bakalım yapabilecekmiyim bikini bölgesi eğimli girintili oldugundan yapamadım olmadı ora içinde kasedeki sirden alacam ne edelim off off cook acıyor ama...

çookkk uzun bi süre jiletle aldım

1 kere eldiven denedim daha az acıdı ama tüyler aynı anda hepsi bir çıktı. hani normalde yavaş yavaş çıkar ve çoğalır

sonra emlayı keşfettim üstlerde etkisi az ama uçları hiç hissetmiosunuz

vivet ada bantı bende tüyleri kırdı kökten almadı
bi marka daha kullandım o daha ii aldı
çam sakızı kullandım o daha erken çıkarıyor.
soğuk ağda kullandım yani sürüosun anında donuyor elinle çekiyorsun o da güzel biraz kalıo ama onu da topluyosun
bugün ilk kez vivetin sir ağdasını kullandım. ocakta ısıttım sürdüm bezi yapıştırdım 1 tane kıl kalmadan hepsini aldı.bakalım ne kadar sürede çıkıcak? tabi emlayla aldım

kızlar peki üstü aldım rahat rahat uç kısımları herkes benim gibi eline azcık ağda alıp koparıyormu?hepsi gelio öyle ama başka yöntem var mı

bende şimdiye kadar hep jiletle alıyodum dün ilk kez ağdacıya gittim..

ama bugün üst kısımlarında minik minik sivilceler çıktı pişik gibi..

ne yapmam lazım? ne kremi süreyim?

bir şey sürmene gerek yok canım
jilet kılları sertleştirdiği ve ilk kez ağda yaptığın için çıkıyor onlar
benim de olmuştu
zamanla geçiyor

ağdayla alıyorum bende.. yaklaşık 2 yıldır.. baya azalma oldu.. esksii kadarda açımıyor.. tüyler yumuaşladı gitgide çünki. eskiden jiletle alrıdım.. orman gibi olurdu.. şimdi baya baya azaldılar..

bende uzun bir süre eldiven kullandım fakat tüyleri kökünden almama rağmen hiç incelmedi ve çıkma süresi de pek uzamadı.ağda dan korktuğum için de deneyemedim devam dedim.ne zman hamilelikten artık alamaz oldum o zaman kızartıp yüzümü doğruca kuaföre gittim bi güzel sirle aldırdım.canım yandı ama 10 dk sürmedi ilk kez yaptırmama rağmen.bu gün ikinci kez gittim ilk seferkinden çok daha seyrekleşmiş bir şekilde bu sefer ise ondan da kısa sürdü.uzanmamla kalkmam bir oldu diyebiliriz.çok yöntemler denedim jilet, tüy dökücü krem veya köpük eldiven ve son olarakta sir keşke daha önce yaptırsaymışım en az bi saatimi alıyordu bu epilasyon işi.

bende sana katılıyorum summerrarabian sir ağda gibisi yok bende sir ağdayla tanışana kadar birçok şeyler yaşadım ama nihayet doğru yolu buldum ama inanmazsın bazı yazılar görüyorum formda şaşıyorum yok acıyo korkuyorum yapamıyorum ne yapayım bende jiletle alıyorum diyor sonrajiletle almak çözümmü jiletle aldığın kıl 3gün sonra çıkmaya başlıyor yavaş yavaş hemde daha kalın ve daha gür bir şekilde erkekler bile sir ağda yapmaya başlamış bizim bayanlarımız hala orman gibi olması umurlarında değil bende ağdacıya bi kaç sefer gittim arkadaşım evde kendi yaptığını söyledi bende yaparmıyım becerebilirmiyim derken kartuş sir ağda seti aldım kartuşla bacakalar çok kolay ve güzel alınıyor fkat genital bölgede oldukça zorlanıyordum. Kullannalar konserve ağdayı önerdiler birde konserve ısıtıcı aldım genital bölge için pudralı titanyum ağda diye bir ağda varmış onu aldım şimdi çok rahat ısıtıyorum spatula ile sürüyorum hemen kuruyor zaten elle çekiyorum yavaş yavaş çokta acımıyor birde sir ağdada marka çok önemli depilissima alın en iyi marka bu ürünleri nerde bulurum diyen arkadaşlar kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz belki ama heyerde yok ve çok pahalli ben bakimliolmak.com diye bir siteden aldım arkadaşım tavsiye etmişti çok uygun fiyatları aradığınız herşeyde var.

merhaba,

forumları uzun süredir takip etmeme rağmen bu başlıktaki yorumları okuduktan sonra üye oldum. sizlere yardımcı olabilmek adına...

15 yıldır kıl tüy dertleriyle uğraşıyorum bende, ve hepsini denedim. ilk olarak bacaklarımı epilasyon aletiyle genital ve koltuk altımı da çam sakızı ağdayla aldım yaklaşık 7-8 sene, başka şansım olmadı, bacaklarımda hep kıl dönmesi oldu, arada bir ağdanın ardından batıklar için jilette yaptım ama hiçbir çözüm alamadım.

hepsi acılı ama 3-5 uygulamadan sonra, ilk başlarda hissedilen eşikte hissedilmiyor, acı düşüyor. koltuk altı ağda yapsanızda belli bi uzunluğa gelinceye kadar ağda yapamadığınız için, o siyah uçların çirkin görüntüsü tabiki kaçınılmaz oluyor. istanbula geldikten sonra, koltukaltı ve bikini bölgemde(sadece çamaşırın dışındda kalan bölgede) iğneli epilasyona başladım. acısı sıcak bir iğnenin batması şeklinde olduğu için, hem yanma hissediyorsunuz hem de iğne batması acısı yaşıyorsunuz, yani oldukça acılı :)

sadece acılı diil çok uzun süren ve sıkıcı bi uygulama, ama sonucu iyi tabiiki, sonuçta iğneyi kıl kökünüze kadar sokuyorlar ve elektrik vererek yakıyolar, yok olmamasına imkan yok :) ama tüylerin tamamının aynı anda çıkmaması, kıl kökünün olgunlaşmış olup olmaması, kıl kökünün çoklu olması, uygulayan kişi sonuçta kıl kökünü görmüyor tahmini bir batırma yapıyor olması vs. gibi nedenlerle seanslar çok sayıda oluyor. Ben 3 kez yaptırdım ve sıkıldım. tüy diyemiyeceğim kıllarımda çok azalma oldu, % 55 gibi, kalanlarda iyice incelmişti, ve artık koltuk altımdaki kıllara jilet uygulamaya başladım, az olduğu için rahat oluyordu arada bir de ağda yapıyodum, bu bile beni çok rahatlattı... tabii bacaklarımda hala epilasyon aletine devam ettiğim için bi değişiklik olmadı (iğneli epilasyonu bacaklarıma yaptırdığımı düşünemiyorum zaten, batır batır bitmezzz ooff düşünmek bile kötü)

genital bölgemde de kendi kendime çam sakızı ağda kullandım hep, ayda bir yapıyodum, ama bekleme süreci bence sıkıntılı oluyordu. kıllara hiç tahammülüm yok çünkü...

neyse... 3 yıl önce komple lazer epilasyona başladım, kotuk altlarım ilk seansta( zaten azdı) neredeyse bitti yani toplamda 15 tane falan kalmıştır, onlarda çok inceldi uzadığını kendim bile zor farkediyorum, onlardan kurtuldum yanii :)))) Bacaklarım ilk seansta % 60 azaldı, özellikle de kaval kemiği üstünde çok vardı ve orada daha etkili oldu. Acısına gelince o da acıtıyor ama iğneli epilasyon gibi diil (bununla ilgili birazdan detaylı bilgi vericem), genital bölgede ilk seferde %40 gibi bi azalma oldu ama üst taraflarda %60 ı buldu azalma. Bu da benim için iyi bir sonuçtu, bir de en önemlisi seans bittikten sonra kişiye göre 1,5 - 2,5 ay pürüzsüz oluyorsunuz :)) ben mali sebeplerle ikinci seansa 1 yıl sonra gittim ve o süre boyunca kesinlikle epilasyon aleti veya ağda kullanmadım. Sadece jilet... seyreldiği için bu rahatsızlık vermedi. İkinci seansta yine azalma oldu, azalma yüzdesi düştü tabii, 3. seansımı da 1 yıl sonra yaptırdım :)) yine azalma olduuuuu, yani şu an sadece jilet kullanarak çok rahat ediyorum. bacaklarımda neredeyse tüy kalmadı o kadar azaldı kiii, %20 falan kaldı herhalde, onlarda seyrek ve incelmiş olduğu için, jiletlememe rağmen kalınlaşmadığı için beni rahatsız etmiyor.Üstelik kıl dönmeleri falan da tamamen yok oldu. genital bölgemde daha fazla kaldı, o da sanıyorum cilt renginin daha koyu olmasından...bu uygulamaya tabiii devam edicem bitinceye kadar... ama şimdi bile çok rahatım.

ben lazer epilasyona 3 kişiyi daha gönderdim, hiçbirinde benim kadar yoğun bi azalma olmadı, ama hepsinde seyrelme oldu, hatta 2-3 ay hiç çıkmadığını söyleyen bile oldu. Koltuk altı için arkadaşımın biri, hiç azalmasa bile 2 ay rahat etmek için yaptırabilirim demişti ilk seansından sonra. acıya gelince epilasyondan önce kullandıkları bazı kremler varmış, ağrıyı rahatsız etmeyecek şekilde azaltıyomuş, arkadaşım neredeyse acımadı demişti, ben kullanmaya gerek görmedim.

kısacası senede 1 yaptırmama rağmen ben memnun kaldım, tavsiye ediyorum. Ama sanırım bu konuda merkezin iyi olması çok önemli... buna dikkat edin... sanırım çok uzun oldu ama, umarım faydalı olmuştur...sevgiler

Ben önceden jilet yapıyordum çok arttı. sonra soğuk ağda bantlarıyla yaptım çok rahat oldu ama çok acıyor. zamanla azaldı. üst kısımları rahat yapıyorum ama alt kısımlarda zorlanıyorum. şu kartuşlu ağdaları denemek istiyorum. genitalde deneyen var mı? varsa bilgi verirse sevinirim:3:

Arkadaşlar bu konuyla ilgili heryere yazdım,bikini bölgesini ben normal bildiğiniz şekersiz sakızla alıyorum,

Evet ufakları da alıyo,yani ben regl dönemi biterken alıyorum,

Bir dahaki aya anca alınabilecek derece uzuyo,

Yani nasıl desem bir kirpiğin yarısı kadar uzunlukta olsa bile alıyo,

Çok basit acısız pratik ve uzun vadede kesinlikle bitiriyo tüyleri,

İspatı var yani ablam on yıldır kullanıyo,

Şu an üç beş tane çıkıyo bikini bölgesinde,

Baktım gördüm vallahi üç beş taneydi üsstte,deneyin,

Ben üç yıldır kullanıyorum acaip azalttı,yemin ederim işe yarıyo,

Sakızın yarısını alın çiğneyin,

Elinize alın ikişer üçer çekin,eldivenle alıyo gibi aynen,

İlkinde acıyo biraz,ama sonra alışıp vazgeçemiceksiniz iğne batması gibi azıcık acıyo,

Ve bir ayda anca alınacak uzunluğa geliyo,hem de inceliyo tüyleriniz,

Kesinlikle tavsiye ederim...

Üstler için ayrıca mini başlıklı kartuş ağdalar var onu da kullanabilrsiniz,

Ama o altlar için zor oluyo,gene sakızla altları iç tarafları almanız daha kolay oluyo,

Bacaklarda da yine kuaförlerdeki kartuş ağdalar ideal,

Şu adresi inceleyin derim,ne ararsanız var burda,

ww.bakimliolmak.cm

Link vermek yasak galiba o nedenle böyle yazdım anlarsınız siz....
boshayallersmile

benim tüylenme problemim var e birazda kilo var bu yüzden hiç ağda yapamadım .hep jilet vurdum malesef ...

eldivenle nasıl alınıyor ya bizde eldiven varda bi deneyim iyi alıyorsa CADIARZU

birde eskiden annelerimiz anneannelerimiz kullandığı biraz pis kokulu bir ot var .aslında ot değil ya toz ..tüy dökücülere benziyor işte ama tüyün nasılsa öyle çıkarıyor birde onu denedim .

epilasyon makinesi desen benimki bek iyi birşey değil üste sürerim ama alt tarafa asla !

Back