- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Eşim hamilelikten önce sormuştu baya oldu.Ama ben o zamandan beri takılıyorum.Benim hamileliğe özel değil diğer bölgeme göre normalde de koyuÇoğu kadında kokudur zaten. Hamilelikte daha da artıyor. Doğumdan sonra yavaş yavaş rengi açılıyor. Oranın ph ile ilgili.
Eşimde gebeyken ban sordu niye burası kararmış diye bende açıkladım bak göğüs ucuda esmerleşti burasıda oranın özel farklı bir ten yapısıyla diye açıklamıştım.
Sonra yavaş yavaş açıldı özellikle çok terlediği de kese yapıyordum arada onumda etkisi olmuştur diye düşünüyorum
EvetÖyle mi diyorsun
bildiğim kadarı ile hamile iken de yüz ve koltuk altında kullanan var...Hamileliğim bittiğinde deneyeceğim
Öyle mi tamam araştırayım o zaman.Siz kullandınız mı?bildiğim kadarı ile hamile iken de yüz ve koltuk altında kullanan var...
Almeda Abazi kullanıyordu hatta
ben yüzümdeki lekeler için kullanıyorum ve şuan suratım sanki fondoten sürmüş gibiÖyle mi tamam araştırayım o zaman.Siz kullandınız mı?
Hmm tamam alayım ben deben yüzümdeki lekeler için kullanıyorum ve şuan suratım sanki fondoten sürmüş gibi
Bende de var koltukaltı için dove cilt rengi eşitleyici deodorantını kullanıyorum 1aydır ve büyük ölçüde eşitleme yakaladım lakin Genital için kullandığım birşey olmadı sizin durumunuz bende de mevcut gerçi eşim 1 kez dahi dile getirmediBelki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
Hanımefendi siz kendinizle barışık olun. Bir kadın her zaman erkeğe göre her yanıyla daha estetiktir.Belki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
Hamilelikte kararması doğal koyu bölgeler daha koyu bir hal alır hamile iken. Ama normalde neden karardı bilmiyorum. Benimde koltuk altımda az olmuştu. Ağdada kullanmam halbuki. Patates önermişlerdi sende dene canım ben deneyemedim. Bende gebeyim. Gebelikten sonra deneriz:)Belki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
Aynen canım gebelikten sonra deneyelimHamilelikte kararması doğal koyu bölgeler daha koyu bir hal alır hamile iken. Ama normalde neden karardı bilmiyorum. Benimde koltuk altımda az olmuştu. Ağdada kullanmam halbuki. Patates önermişlerdi sende dene canım ben deneyemedim. Bende gebeyim. Gebelikten sonra deneriz:)
Lazerle beyazlatabilirsin 1000-1500 arasi degisiyorBelki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
Kalıcı oluyor mu canım sen yaptırdın mıLazerle beyazlatabilirsin 1000-1500 arasi degisiyor
Ya yorumlariniza surekli denk geliyorimOnun şeyi ak sanki. Siz de ona sorun niye kara diye. Verdigi cevap icin benimki de bu yuzden kararmis deyin.