Genital bölgede kararması olup benim gibi bunu kafaya takan var mı?

Canım bende lazer epilasyondan sonra oldu maalesef ve neredeyse bütün arkadaşlarımda lazerden sonra olmuş bunu kafana takmamanı ve hamileliğin tadını çıkartmanı öneririm erkekler her konuda doyumsuz işte kararma olmasa başka bir şey bulacaklar illa :)))

Aynı dertten muzdarip olarak yazıyorum bir çözüm bulursan bana da yaz mutlaka.

Benim de ağdayla hiç İlgisi olmayan iç tarafında var koyuluk ama öyle böyle değil, çok fazla, o da onun özelliği. Çok takılması gerektiğini düşünmüyorum, onunki de takıntı değil meraktır. Çok düşünmeyin bence bu konuyu, gözümüzün rengini sorgulamakla elimize bir şey geçmediği gibi bununla da geçmez. Uğraşmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum

Ben çoğu kadında öyle diye biliyorum.
Bir de rengini açmak için limon, karbonat falan süren varmış. Doktor bir arkadaşıma sormuştum da onlar çok zararlıymış. Ph'ını bozuyormuş. Hastalıklara sebep oluyormuş. Yani rengini açmak için böyle şeyler yapmayın da söyleyeyim.
Ayrıca afedersiniz ama onlarınki de daha esmer değil mi ya orası. Ne diye soruyorlar :)

Benim tenim bem beyaz assagi simsiyah mor genelde herkeste böyle kafaniza takmayin

Çoğu kadında kokudur zaten. Hamilelikte daha da artıyor. Doğumdan sonra yavaş yavaş rengi açılıyor. Oranın ph ile ilgili.
Eşimde gebeyken ban sordu niye burası kararmış diye bende açıkladım bak göğüs ucuda esmerleşti burasıda oranın özel farklı bir ten yapısıyla diye açıklamıştım.
Sonra yavaş yavaş açıldı özellikle çok terlediği de kese yapıyordum arada onumda etkisi olmuştur diye düşünüyorum

Hamilelikte genital bölge kararıyor. Sonra normale dönüyor.
Benim ilkinde de öyle olmuştu şimdi de yine farkettim kararma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…