- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.551
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Aklıma ‘Tamer bey takipçilerime merhaba der misiniz?’ Videosu geldi. İşlem yaparlar. Bir de limon süren birini okumuştum, forumlardan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı dertten muzdarip olarak yazıyorum bir çözüm bulursan bana da yaz mutlaka.Belki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
tamam canımAynı dertten muzdarip olarak yazıyorum bir çözüm bulursan bana da yaz mutlaka.
Tedavisi var. Ama biraz acılı bir işlemBen de çok rahatsızım o durumdan. Nasıl geçer acaba?
Benim tenim bem beyaz assagi simsiyah mor genelde herkeste böyle kafaniza takmayinBelki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
Öyle mi diyorsunBenimkide koyu hemde hiç ağda yapmadım. Benimde sevgilim şakasına limon sür demişti. Koyu diye değildir erkekler sevmiyor el sürmeyi
Bana normal gelmedi el sürmemesi. Çok mu titiz biri peki?Öyle mi diyorsun
Yani titizdir evet o kendisine gelince de öyle yapıyor mesela eline bulaşsa falan yüzünü buruşturuyor.Tamamen el sürmüyor değil ama genelde iç çamaşırı üzerinden dokunuyor.Bana normal gelmedi el sürmemesi. Çok mu titiz biri peki?
O zaman sizinle hiç alakası yok, titiz bir insan için çok normalYani titizdir evet o kendisine gelince de öyle yapıyor mesela eline bulaşsa falan yüzünü buruşturuyor.Tamamen el sürmüyor değil ama genelde iç çamaşırı üzerinden dokunuyor.
Belki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.
Hamileliğim bittiğinde deneyeceğimtesadüfen gördüm konuyu gezinirken...
W-Lab markasının beyazlatıcı kremi var... Ondan alın ve düzenli kullanın. 1 ayda geçecektir.