- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Yaaaa ne kadar sevindiiim ben de seni operiiimYa yorumlariniza surekli denk geliyorimher seferinde gülüyorum cok tatlisiniz opuyorum yanaktan
Bilmiyorum henuz napcami ama okuduguma gore agda, tras o bolgenin kararmasinda etki yapiyormus. O nedenle once tuyleri lazerle aldirip sonra beyazlatma yapildigi zaman uzun sure kalici olabiliyormus.Kalıcı oluyor mu canım sen yaptırdın mı
Ben lazer yaptırdım bakalım beyazlatma da yaptırırım olmadıBilmiyorum henuz napcami ama okuduguma gore agda, tras o bolgenin kararmasinda etki yapiyormus. O nedenle once tuyleri lazerle aldirip sonra beyazlatma yapildigi zaman uzun sure kalici olabiliyormus.
kaç günde bir uyguluyorsunuzBenim çok koyuydu. Hatta epey bir koyuydu karanlıktan vajinam görünmez olmuştu. Son 2 haftadır karbonat ve limon ikilisini deniyorum karıştırarak masaj yaparak ovuyorum. Ardından viaxi beyazlatıcı krem uyguluyorum. Kremden çok memnun kaldım gözle görülür açılma oldu.
Düzenli kullanmaktan geçiyor hepsi
Haftada 4 gün uyguluyorum ben karbonat ve limon ikilisini. Kaşıntım vardı benim bu arada bu kür kaşıntımı azalttı. Ve gözle görülür açılma oldu. Üstüne her sabah akşam viaxi markasının beyazlatıcısını kullanıyorum. Çok memnunum.kaç günde bir uyguluyorsunuz
Teşekkürler ben de deneyeceğimHaftada 4 gün uyguluyorum ben karbonat ve limon ikilisini. Kaşıntım vardı benim bu arada bu kür kaşıntımı azalttı. Ve gözle görülür açılma oldu. Üstüne her sabah akşam viaxi markasının beyazlatıcısını kullanıyorum. Çok memnunum.
Bende de koltuk altında kararma var.Genital bölgede de var,yani böyle çok afedersiniz bordo gibi koyu kırmızı gibi duruyor dış dudaklar,eskiden beyazdı.Hamilelik de geçirmedim ama erken yaşta başladı neden bilmiyorum.Yaşım 22.Çok kafama taktım beyazlatma işlemi kolay oluyor diyorlar.Yaptıracağım şuan araştırıyorum size de bilgi veririm bir şey öğrenirsem.Ama eşiniz öyle davranmamalıydı,benim eşim asla önemsemez ve her zaman da ilgisi aynıdır.Ben şikayetlenirim kendi kendime şunu yaptırıcam derim ne gerek var der.Çok ısrar ederim,sırf üzülmeyeyim diye,mutlu olacaksan yaptır ama bana farketmez der.Belki de takmazdım ama eşim 2-3 kere neden böyle tenine göre koyu ağdadan mı acaba demişti hem özel bölgem hem koltuk altım için aynı cümleyi kurmuştu.Son kurduğunda sen de taktın yani dedim.Ne zaman dedim ki dedi.Aslında çok uzun aralıklarla söylüyor ama unutmuş söylediğini belli ki.Bir de özel bölgeme pek çıplak elle dokunmaz ve oralı da öyle çok yapmaz.Belli ki beğenmiyor.E haliyle tabi ben de kafaya takıyorum...Şuan hamileyim zaten ilişki yasak.Ama bu aralar daha da koyu oldu sanki.