- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Sigil yoksa yapmıştırBizim tanıdık hpv taşırken normal doğumla doğurmuş ona şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigil yoksa yapmıştırBizim tanıdık hpv taşırken normal doğumla doğurmuş ona şaşırdım
Lazerle yaktırmayı düşünmediniz mi peki? Vücuttan atılmıyor mu bu ya artık umudum kalmayacak giderek
[/QUOT
Koterlede yakılır dediler ama korkuyorum yaktırmaya.aldara krem kullan demişti doktor
Doktora gittiniz mi ne dedi doktorAğız için hpv tiplemesini nerde yaptırdınız??
Agiźda neden ciktiDoktora gittiniz mi ne dedi doktor
Yani oral yaparsan ya da partnerinizin ağzında varsa öpüşmeye bile bulaşabilirmuşAgiźda neden cikti
SonMerhaba sitede yeniyim. Ben 3 yil once hpv virusu aldim . fakat simdi ortaya cikti . Bogazimda ,agzimin icinde ve genital bolgemde mevcut .Ben evli degilim 19 yasindayim. Genital bolgemi yaktirdim fakat bogazimdaki icin korkuyorum . bogazinda hpv olup tedavi olan varmi veya dogumda cocuguna bulastiran ve cocugunu tedavi ettiren?
Merhaba Sanslı20, umarım iyisindir. Ağızla ilgili son durumunu paylaşır mısın lütfen? Benim de bademciklerimde birkaç tane kabarcıklar var, çok korkuyorum.Agiz hpv tiplemesi yaptirdim tip 31 cikti yuksek risk..ama agzimda sigil yok bayramdan sonra hpv uzerine calisan bi kbb doktoruna gidicem gelismeleri yazarım cocuga hpv dogumla gecmez saniyorum burda hpv olan ve cocuk sahibi olan cok kadin var sezergan oluyorlar..oncelikle bagisiklik kuvvetli olacak sigaradan uzak duracaksin ve stres yapmamak gerekiyor
Merhaba Sanslı20, ağızla ilgili son durumunu paylaşır mısın lütfen? Benim de bademciklerimde bir şeyler var, birkaç tane, çok korkuyorum. Bağışıklığım da zayıf.Merhaba sitede yeniyim. Ben 3 yil once hpv virusu aldim . fakat simdi ortaya cikti . Bogazimda ,agzimin icinde ve genital bolgemde mevcut .Ben evli degilim 19 yasindayim. Genital bolgemi yaktirdim fakat bogazimdaki icin korkuyorum . bogazinda hpv olup tedavi olan varmi veya dogumda cocuguna bulastiran ve cocugunu tedavi ettiren?
Şuanki Durumunuz nedir..Tedavi oldunuz muMerhaba sitede yeniyim. Ben 3 yil once hpv virusu aldim . fakat simdi ortaya cikti . Bogazimda ,agzimin icinde ve genital bolgemde mevcut .Ben evli degilim 19 yasindayim. Genital bolgemi yaktirdim fakat bogazimdaki icin korkuyorum . bogazinda hpv olup tedavi olan varmi veya dogumda cocuguna bulastiran ve cocugunu tedavi ettiren?
Suanki durumunuz bedir atlattınızmıMerhaba sitede yeniyim. Ben 3 yil once hpv virusu aldim . fakat simdi ortaya cikti . Bogazimda ,agzimin icinde ve genital bolgemde mevcut .Ben evli degilim 19 yasindayim. Genital bolgemi yaktirdim fakat bogazimdaki icin korkuyorum . bogazinda hpv olup tedavi olan varmi veya dogumda cocuguna bulastiran ve cocugunu tedavi ettiren?
Agiz hpv tiplemesi yaptirdim tip 31 cikti yuksek risk..ama agzimda sigil yok bayramdan sonra hpv uzerine calisan bi kbb doktoruna gidicem gelismeleri yazarım cocuga hpv dogumla gecmez saniyorum burda hpv olan ve cocuk sahibi olan cok kadin var sezergan oluyorlar..oncelikle bagisiklik kuvvetli olacak sigaradan uzak duracaksin ve stres yapmamak gerekiyor
Ağıx için nasıl vir tedavi uygulandı kurtuldunuzmuAgiz hpv tiplemesi yaptirdim tip 31 cikti yuksek risk..ama agzimda sigil yok bayramdan sonra hpv uzerine calisan bi kbb doktoruna gidicem gelismeleri yazarım cocuga hpv dogumla gecmez saniyorum burda hpv olan ve cocuk sahibi olan cok kadin var sezergan oluyorlar..oncelikle bagisiklik kuvvetli olacak sigaradan uzak duracaksin ve stres yapmamak gerekiyor
Kurtulmadim henüz:/ testleri yenipemem lazim ahcc kullandim ve cay agaci ozutunden yapilmis sprey kullaniyorumAğıx için nasıl vir tedavi uygulandı kurtuldunuzmu
Bende de 3 gün oldu boğaza doğru birsuru biseyler çıktı, aklımı yitiricem ağrı basladiMerhaba Sanslı20, ağızla ilgili son durumunu paylaşır mısın lütfen? Benim de bademciklerimde bir şeyler var, birkaç tane, çok korkuyorum. Bağışıklığım da zayıf.
Ahcc emzirme doneminde kullaniliyomu nerden satin aldinKurtulmadim henüz:/ testleri yenipemem lazim ahcc kullandim ve cay agaci ozutunden yapilmis sprey kullaniyorum
Benimde boğazıma yakın yerde dil üstünde 10 a yakın sert birşeyler çıktı 3 gün oldu acımaya başladı. Birşey olur mu ya, dilimin yanında da varKurtulmadim henüz:/ testleri yenipemem lazim ahcc kullandim ve cay agaci ozutunden yapilmis sprey kullaniyorum
Son durum nedir benimde boğaza doğru bir suru çıktı agrimaya basladimSuanki durumunuz bedir atlattınızmı
Dilin üstündeki tat tomurcukları. Bende faranjit vardı kronik. Kbb a, iyi bir kbb iki kez gittim. Bademciklerimde yarık olduğunu, agzimda, dilimde, boğazımda ve ses tellerimde bir şey olmadığını, dilimin yanlarındaki ve altındakinin de kendi yapısı olduğunu söyledi. Jinekolog a gittiğimde test de yaptırdım.Bende de 3 gün oldu boğaza doğru birsuru biseyler çıktı, aklımı yitiricem ağrı basladi
Jinekologunuz ne testi yaptı ağızdan süründü mu , ben jinekolog a sordum kbb yapar dediDilin üstündeki tat tomurcukları. Bende faranjit vardı kronik. Kbb a, iyi bir kbb iki kez gittim. Bademciklerimde yarık olduğunu, agzimda, dilimde, boğazımda ve ses tellerimde bir şey olmadığını, dilimin yanlarındaki ve altındakinin de kendi yapısı olduğunu söyledi. Jinekolog a gittiğimde test de yaptırdım.
Özel muayenesine gittim. Evet, ağzımdan sürüntü aldı çubukla. Çok şükür negatif çıktı. Ağzınızda olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi siğiller ağrı ve acıma yapmıyormuş. İyi sonuclar almanızı diliyorum.Jinekologunuz ne testi yaptı ağızdan süründü mu , ben jinekolog a sordum kbb yapar dedi
Inşallah yarın gidiyorum bakalımÖzel muayenesine gittim. Evet, ağzımdan sürüntü aldı çubukla. Çok şükür negatif çıktı. Ağzınızda olduğunu sanmıyorum, dediğim gibi siğiller ağrı ve acıma yapmıyormuş. İyi sonuclar almanızı diliyorum.