Bana ağda demeyin bir an kopup elimde kalıcak sandım
Yapamıyorum, çin işkencesi gibi resmen
Epilatörle yavaş yavaş iyi oluyor
Kızlar birde aycangülün sayfası vardı burda ama artık kendisine site yaptı, inceleyin isterseniz.
Tüylerimizi almamız için belirli tarihler veriyor. O zaman zarfı içinde adet tarihinizden sonra hangisi sizin için uygunsa o tarihlerde alın..
Tüyler aldıktan sonra çok geç çıkıyor ve zamanla kökleri zayıflıyor ve bitiyooorrr
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
agdayla alabiliyomusun orda ki tüyleri
Bana ağda demeyin bir an kopup elimde kalıcak sandım
Yapamıyorum, çin işkencesi gibi resmen
Epilatörle yavaş yavaş iyi oluyor
Kızlar birde aycangülün sayfası vardı burda ama artık kendisine site yaptı, inceleyin isterseniz.
Tüylerimizi almamız için belirli tarihler veriyor. O zaman zarfı içinde adet tarihinizden sonra hangisi sizin için uygunsa o tarihlerde alın..
Tüyler aldıktan sonra çok geç çıkıyor ve zamanla kökleri zayıflıyor ve bitiyooorrr
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
aycangulun tarihlerine uyuyorum bi kac aydir
agdayla ben o bölgeyi hiccc alamıyorummkac kez denedım olmuyo yapışıp kalıyooo.. hangi epilatör kullanıyosun bende ona mı başlasam acabaa
Canım çok fazla özelliği olmayan bir epilatörüm var başta çok acıyor ama sonra uyuşuyor rahat alıyorum.
Kuzenim teyzem falan veet ağda bantlarını tavsiye ettiler. Aycangülün verdiği tarihle onu deneyeyim dedim.
Yok öyle bir acı ve heryere bulaştırdım. Yıkadım çıkmadı, yağladım çıkmadı tii Allah seni dedim bidaha yaparsam
Ben başlığın üstündeki parçayı çıkartıyorum sadece cımbızları kalıyor.
ağda yazın hiç yapılmıyo sanırım sıcaktan eriyo sürer sürmez. ben bide çok terleyen bi insanım bezi çekiyorum sadece ağda geliyo hiç tüy almıyo terliykenn
bende de var ama az,yılların jiletçisiydim bi arkadaşın gazıyla 5 yıldır ağda yapıyorum 1 yıl kuaföre gittim sonra baktım para yetişmicek ve bazen de fırsat olmuyordu eskiden kalma klasik çamsakızı aldım,elde sündürülenden ve çook rahat yapıyorum,hava sıcaksa açıyorum vantilatörü,yanımda nemli bez bulunduruyorum bir de ayna,tuvalete çömelir gibi oturuyorum sonrası ya Allah Bismillah:) ama çok uzatmamak lazım yoksa acıyor...biraz dayanın alışırsınız arkadaşlar...
Hahahaha ayneeen. Pudra sürdüm bu sefer pudradan almadı. Amaaan ne gıcık bişey.
Ama epilasyon yaparken çok rahat oluyor pudra sürünce
ağda yazın hiç yapılmıyo sanırım sıcaktan eriyo sürer sürmez. ben bide çok terleyen bi insanım bezi çekiyorum sadece ağda geliyo hiç tüy almıyo terliykenn
kuafore gıtmeyı dusunuyomusun pekı
acaba pudra epilatörü bozarmı ya ben hep pudralayıp alıyorum tüylerimi ve son epilatörüm 1 yılda bozuldu onunla mı ilgili acaba:44::44:
seninki ne durumdaa
aaa pudrayı ilk defa duyuyorum kızlar, nasıl yani bildiğimiz bebek pudrası mı, acıyı azaltıyor mu ciddenn
kızlar bendede aynı sorun var ya delircem bu tüyler yüzünden yaşım henüz genç ama şimdiden bıktım diyebilirim. İlk çıktığı zamanlar korkudan dolayı ağdaya veya epilatöre cesaret edemedim iki yıl öncede epilatöre başladım ama üst bölgeyi alıyorum alta gelince gözlerimden yaşlar geliyo kalıyorum. Ağdaya da zaman bulamıyorum işkence gibi geliyo napıcam bilemiyorumkuaföre gitmeyi düşündüm ama utanıyorum
Canım çok fazla özelliği olmayan bir epilatörüm var başta çok acıyor ama sonra uyuşuyor rahat alıyorum.
Kuzenim teyzem falan veet ağda bantlarını tavsiye ettiler. Aycangülün verdiği tarihle onu deneyeyim dedim.
Yok öyle bir acı ve heryere bulaştırdım. Yıkadım çıkmadı, yağladım çıkmadı tii Allah seni dedim bidaha yaparsam
Ben başlığın üstündeki parçayı çıkartıyorum sadece cımbızları kalıyor.
ben de epilatöre hiç cesaret edemiyorum canım o kadar tatlı ki ağlarım yani :) ama ağdacıya gitmeni tavsiye ederim o kadar acımıyor onların eli çabuk oldugu için 5 dakikada alıveriyorlar. yabancı bir yerde oldugun için bağıramıyosun 2 dk dişini sıkıyosun sadece :)
utanmasam gidicem :26: biliyorum onlar alışık ama ben 6 yaşımdan sonra annemi bile banyoya almadım. Şimdi hiç tanımadığım birine ayyyyyy çok utanırımbide ne derler filan diye düşününce aman yok gitmem diyorum sanki kadın benim arkamdan amaaaaann ne bu bööle filan derse diyorum :18: napıcaaam uuffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?