Genital bölge tüy sorunu :(

aycangulun tarihlerine uyuyorum bi kac aydir

agdayla ben o bölgeyi hiccc alamıyorumm kac kez denedım olmuyo yapışıp kalıyooo.. hangi epilatör kullanıyosun bende ona mı başlasam acabaa

ben zaten takip ediyorum canım 2 aydır aycangülü allah razı olsun faydasını gördümmm

aycangulun tarihlerine uyuyorum bi kac aydir

agdayla ben o bölgeyi hiccc alamıyorumm kac kez denedım olmuyo yapışıp kalıyooo.. hangi epilatör kullanıyosun bende ona mı başlasam acabaa

ağda yazın hiç yapılmıyo sanırım sıcaktan eriyo sürer sürmez. ben bide çok terleyen bi insanım bezi çekiyorum sadece ağda geliyo hiç tüy almıyo terliykenn

bende de var ama az,yılların jiletçisiydim bi arkadaşın gazıyla 5 yıldır ağda yapıyorum 1 yıl kuaföre gittim sonra baktım para yetişmicek ve bazen de fırsat olmuyordu eskiden kalma klasik çamsakızı aldım,elde sündürülenden ve çook rahat yapıyorum,hava sıcaksa açıyorum vantilatörü,yanımda nemli bez bulunduruyorum bir de ayna,tuvalete çömelir gibi oturuyorum sonrası ya Allah Bismillah:) ama çok uzatmamak lazım yoksa acıyor...biraz dayanın alışırsınız arkadaşlar...

Canım çok fazla özelliği olmayan bir epilatörüm var başta çok acıyor ama sonra uyuşuyor rahat alıyorum.

Kuzenim teyzem falan veet ağda bantlarını tavsiye ettiler. Aycangülün verdiği tarihle onu deneyeyim dedim.

Yok öyle bir acı ve heryere bulaştırdım. Yıkadım çıkmadı, yağladım çıkmadı tii Allah seni dedim bidaha yaparsam

Ben başlığın üstündeki parçayı çıkartıyorum sadece cımbızları kalıyor.

ya veet yüzünden ben dermatoloğa gittim,kızamık çıkarmış gibi oldum tüm bacaklarım kıpkırmızı oldu 1 hafta geçmedi,normalde hiç kızarmazdı nokta bile olmazdı....ama epilatörle denedim bi kerede daha üste vurmamla kan beynime sıçradı:) ağda daha iiymiş dedim:) alışmaya bağlı tabi...

ağda yazın hiç yapılmıyo sanırım sıcaktan eriyo sürer sürmez. ben bide çok terleyen bi insanım bezi çekiyorum sadece ağda geliyo hiç tüy almıyo terliykenn

Hahahaha ayneeen. Pudra sürdüm bu sefer pudradan almadı. Amaaan ne gıcık bişey.

Ama epilasyon yaparken çok rahat oluyor pudra sürünce

inş canım alışıırm bende yaaa

Hahahaha ayneeen. Pudra sürdüm bu sefer pudradan almadı. Amaaan ne gıcık bişey.

Ama epilasyon yaparken çok rahat oluyor pudra sürünce

acaba pudra epilatörü bozarmı ya ben hep pudralayıp alıyorum tüylerimi ve son epilatörüm 1 yılda bozuldu onunla mı ilgili acaba:44::44:

seninki ne durumdaa

acaba pudra epilatörü bozarmı ya ben hep pudralayıp alıyorum tüylerimi ve son epilatörüm 1 yılda bozuldu onunla mı ilgili acaba:44::44:

seninki ne durumdaa

Herhangi bir sorun yok tatlım ama hiçbir bilgimde yok bununla ilgili açıkçası.

Özelliksiz falan ama seviyorum ben onu, bozulmasın

aaa pudrayı ilk defa duyuyorum kızlar, nasıl yani bildiğimiz bebek pudrası mı, acıyı azaltıyor mu ciddenn

aaa pudrayı ilk defa duyuyorum kızlar, nasıl yani bildiğimiz bebek pudrası mı, acıyı azaltıyor mu ciddenn

Evet canım bebek pudrası. Tam olarak acıyı azaltıyor diyemem ama pudra kuruluk verdiği için çok rahat alınıyor tüyler.

kızlar bendede aynı sorun var ya delircem bu tüyler yüzünden yaşım henüz genç ama şimdiden bıktım diyebilirim. İlk çıktığı zamanlar korkudan dolayı ağdaya veya epilatöre cesaret edemedim iki yıl öncede epilatöre başladım ama üst bölgeyi alıyorum alta gelince gözlerimden yaşlar geliyo kalıyorum. Ağdaya da zaman bulamıyorum işkence gibi geliyo napıcam bilemiyorum kuaföre gitmeyi düşündüm ama utanıyorum

ben de epilatöre hiç cesaret edemiyorum canım o kadar tatlı ki ağlarım yani :) ama ağdacıya gitmeni tavsiye ederim o kadar acımıyor onların eli çabuk oldugu için 5 dakikada alıveriyorlar. yabancı bir yerde oldugun için bağıramıyosun 2 dk dişini sıkıyosun sadece :)

ben de veet ağda bantları kullanıyorum tüm vücuduma. gerçekten güzel alıyor. benim canım tatlıdır kendime ağda yapamam hiç ama veetle alabiliyorum. sadece genital bölgemi ağdacıya yaptıryorum :)

utanmasam gidicem :26: biliyorum onlar alışık ama ben 6 yaşımdan sonra annemi bile banyoya almadım. Şimdi hiç tanımadığım birine ayyyyyy çok utanırım bide ne derler filan diye düşününce aman yok gitmem diyorum sanki kadın benim arkamdan amaaaaann ne bu bööle filan derse diyorum :18: napıcaaam uuffff

ilk gittiğimde ben de çok utanıyodum ama hiç öyle olmuyomuş o işler :) bi cesaret basar gidersin. veya sadece özel bölge için değilde komple ağda için git o zaman daha az utanırsın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…