Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlar tuyleri simsiyah olmayıpta lazere gıden ve sonuc alan var mı lutfen yazın bana da

canım benım ust bacaktakıler ınce tuyler kadın bana dedıkı jıletle al sureklı koklerı guclensın kı makınenın faydası olsun

canım benımkı de kontrol seansıymıs
senın konrtol seansında da normaldekınden daha az atıs yaptılar mı

evet canikom daha az yapmak zorundalar çünkü biliyorsunki dökülme olduğu için fazla bişey kalmıyor kalan yerlere yaptı azdı zaten ama hala ele batıyor yani pek pürüzsüz değil sende de öylemi.......dün alt bacağıma da ilk seansı yaptırdım of of çok acıdı ne yapalım katlanıcaz artık

ya 2 seans arası zaman olarak yeterli geliyor mu. benim 3 hafta sonra 2.seansa giredeğim .fakat henüz hiç bir şey yok .yani yakılacak kıl yok .daha fazla bekleyen var mı bu durumda olunca?

2 seans arası normalde 1,5-2 ay'mış sizinki sadece 3 hafta mı beklemeniz lazım zaten hemen çıkmadığı için süre uzun böyle
bana da 7 hafta sonra gel dediler

ben bildiğim ölçüde yardımcı olayım kardeşim öncelikle gittiğin yerin klinik olması lazım umarım öyledir
yoğun kıllara sahip olduğun halde 1 dakikada o işlem nasıl biter anlamadım kullandıkları makina nedir yaparken acı ve yanık kokusu aldın mı
1 gün sonra kese olmaz 2-3 gün beklemen ve sıcak su vurmaman lazım 2-3 sonra keseyi bastırmadan ama hafifçe kullanabilirsin
yanan yer hassastır zaten tahrip olmuş yere o yapan kişi 1 gün sonra kese yap derse o zaman orayı yeterince yakmamış demektir
açık ten+koyu tüylülerde 5-8 seans arası çok güzel sonuç alınır ama tabi bu, kullanılan cihaz ile yapan kişiye bağlı olan bişeydir
özel bölgeyi kapsayan alanlar alt+üst genital+popiş:)
haa birde tüyler 10 gün sonra dökülmeye başlar

Son düzenleme:
[

2 seans arası normalde 1,5-2 ay'mış sizinki sadece 3 hafta mı beklemeniz lazım zaten hemen çıkmadığı için süre uzun böyle
bana da 7 hafta sonra gel dediler

benim 2 seans arası da 2 ay sürüyor. yani 2 ay sonra 2.seansa gideceğim. fakat gitmem iin az bir süre kaldı.ama yakılacak kıl henüz çıkmadı.sizlerde kılların yeniden çıkması ne kadar sürüyor?

ben istanbulda yasıorum ve kilolu bir bayanım evli değilim daha önce hiç yaptırmadım ben komple istiyorum kaş-bıyık-çene-koltuk altı -bacaklar ve genital bölge bunların toplamı ne kadar olur acaba ve çok uzun süremiki?

fiyat yaptırılan yere göre değişir öncelikle güvenilir bir yer araştırın kesinlikle klinik olmalı, güzellik merkezine gitmeyin
açık tenli ve koyu tüye sahipseniz,hormonal bozukluğunuz yok ise ve uzman birine teninize uygun olan cihazla yaptırırsanız 5-8 seans arası %90 sonuç alırsınız (bizimde umudumuz o) ama esmer tenliyseniz biraz daha uzun sürebilir çünkü onlarda yanık riski olduğundan yüksek akımla yapamadıkları için seanslar biraz uzuyormuş bide eğer yüzünüzde ciddi bir tüylenme yok ise tüylerin rengi sarı-kahve ise bence yüzü hiç elletmeyin kendiniz halledin ben öyle yapıyorum çünkü yüze başlayıp daha sonra pişman olan çok bayan var yüzdeki ince tüyleri lazerin görmesi için önce oraya her seferinde jilet vurup tüyleri kalınlaştırıp lazerin görmesini sağlıyorlar o yüzden en az 12 seans sürüyor ve sürekli görünen yer olduğu için insan sıkıntı yaşıyor saklayamıyorda
bilginiz olsun diye söyliyeyim dedim ama vücutta daha kısa zamanda daha etkili sonuç alınır

benim 2 seans arası da 2 ay sürüyor. yani 2 ay sonra 2.seansa gideceğim. fakat gitmem iin az bir süre kaldı.ama yakılacak kıl henüz çıkmadı.sizlerde kılların yeniden çıkması ne kadar sürüyor?

yani 2 ay'ın dolmasına mı az kaldı kıl çıkmadıysa çıkana kadar bekleyin bence ya da onları arayıp söyleyin muhtemelen onlarda beklemenizi söylerler
benim 2.seansım için kesin bi tarih vermediler 7 hafta sonra dediler çünkü bazen çıkması daha uzun sürebiliyormuş o yüzden ne zaman çıkar bekleyip görücez kardeşim

Son düzenleme:
mert kullanıcısından alıntı

yani 2 ay'ın dolmasına mı az kaldı kıl çıkmadıysa çıkana kadar bekleyin bence ya da onları arayıp söyleyin muhtemelen onlarda beklemenizi söylerler
benim 2.seansım için kesin bi tarih vermediler 7 hafta sonra dediler çünkü bazen çıkması daha uzun sürebiliyormuş o yüzden ne zaman çıkar bekleyip görücez kardeşim
Düzenleyen: Filiz_25 Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati 26

bence de kıllar seans için uygun olana kadar beklemek lazım.benim bir arkadaşım da tüm vücüt yaptırıyor. kaş vs.göbek ,sırt da dahil.450 ytl .alexandrite ile. 2. seansı da aynı ücretmiş. diğer seanslarda fiyat diüşer dedi...

gerçekten çok teşekür ederim ben 2 yıldır şanlıurfada yaşıyorum ve burda bu işlemi yapan klinik yok güzellik merkezleri yapıyor açıkçası.. Anladığım kadarıyla benimki tam yakılmamış

fılız25,
canım senınkıler de cokmu dokulme oldu ?
bnm ılk seansta 460 fılan atıs yapmıslardı smdı 230 yaptık dha az olacakmıs dedı ama alt bacakta ara ara ve cok az dokulme var yanı ne bılım sasırdım acıkcası dha fazla atıs yapması gerekırdı bnce :26:

benim genital ile kolaltı çok döküldü kalan yerleri kontrol seansında halletti ama ele batıyor hala:/inşallah zamanla gider o bölgeleri yaparken kaç atış yaptığına o gün bakmadım aklıma gelmedi ama alt bacağı yaptırdığım gün baktım genitalin kontrolü de dahil 2 bin 400 küsür atış yapılmış
seninkine kontrol seansı olduğu için az yapmışlardır muhtemelen ama bacağın niye az dökülmüş acaba orası geç mi dökülüyor anlamadım bakalım benimki ne kadar dökülecek kontrol seansı da olsa her yeri halletmeleri gerekir ben kendime bakıyorumda bazı yerleri gözden kaçırmış ince iş bu öyle aceleye getirilmemeli kontrol seansına ne zaman gideceksin gittiğin zaman söylersin bide onlar işlem yaparken sende izle en azından nereleri ne kadar yaptığını görmüş olursun gözden kaçan yer olursa söylersin yapıldıktan hemen sonra göz atmakda fayda var ben farketseydim bir kaç yeri yaptırtırdım ama evde farkettim

rica ederim en güvenilir yerler klinik/hastanede yapılan yerler çünkü uzmanlar doğru cihazlarla yapıyor ve oralarda çok yüksek fiyatlara da yapılmıyor ama böyle yerler malum büyük şehirlerde var.....inşallah memnun kalırsın ama cihazın adını sor ıpl olmasın yoksa ondan kalıcı bir sonuç alamazsın+zamanın da boşa gider yakılmamış diye düşündüm çünkü yakılan yer için 1 gün sonra kese yap denilmez
muhtemelen düşük ayarda yapmıştır acı ve kızarıklık olmadı mı o an alet soğutmalı mıydı

Son düzenleme:
ilkinde acı hissettim ama kızarıklık tarzı bişey olmadı sonra eve gidince doğru dürüst yapmadıklarını farketiğim için aradım tekrardan gittim onda biraz daha dikkatli yaptılar yanık kokuları geldi canımda acıdı ve soğutmalıydı aletin adına bir daha gittiğimde bakıp hemen danışcam:) ama iğneli dğil yakıyorlar bir defada 5-6 cmlk alanı kaplıyor bence
ama bu defada vücudumda yanık oluşmuştu bilmiyorum kararsız kaldım devam edip etmemekte,,peki ilk seansta nasıl bir fayda sağlamış olmalı? ona göre iyi yapıp yapmadıklarını saptayabilirim değil mi?

merhaba;benim tüylerim 10 güne anca dökülmüştü. ve ilk seanstan sonra akşama kadar acı oldu maalesef. birde genital bölgeye komple yapıyolar diye biliyorum. benim bildiklerim bunlar.. umarım yararı olmuştur.

Son düzenleme:

yanıklar mecburen oluyor herkese ama geçici onlar....bende yaklaşık 20 gün önce başladım bu işe ama başlamadan önce araştırma yaptım ve insanların deneyimlerinden faydalandım.bence ilk seansta fayda sağlandığı ancak duyulan acı ve yanık kokusundan anlaşılabilir ama bu faydanın ne boyutta olduğunu ancak zaman gösterir.eğer uzman eller doğru cihazla yaparsa 2-3 seanstan sonra gözle görülür bir değişim olur diye düşünüyorum
fayda görenler de böyle diyor zaten
bide işlem yaptırırken uyanık olmak gerek öyle alelacele yapanlara karşı paralarımızın çöpe gitmesine fırsat vermemeliyiz

ben anlamıorum aranızda hıc mı kumral kıllara sahıp olan yok herkes çatır çatır yaptırıo gunah keçisi benım heralda(

Geçen hafta koltukaltıma kontrol seansına gittiğimde genitalede başladım, bugun tam 1 hafta oldu hiçbir dökülme olmadı. yine kontrol seansım var haftaya. Koltukaltınada gittiğimde ilk seansda hiçbir dökülme olmamıştı, sonra kontrol seansında hepsi döküldü şimdi minik minik cıkanlar var onları çektiğimde direk geliyor. Umarım genital bolgede de aynısı olur. Doktor ilk seansda bile farkı hissedeceksiniz dedi. Sonucu cok merak ediyorum baya pahalı yaptırıyorum cunku koltuk altım suan yumusacık 1-2 çıkan yer var onlarda cekince direk dökülüyor. Genitalde aynı boyle mi olacak kızlar? 1 haftada dökülmemesi normalmi sizce?

normal canım bende panik olmustum dökülmeyecek diye ama dökülüyor biraz uzadıktan sonra. sonra tekrar çıkıyomus sanırım su anda benimkiler dökülmüş durumda daha çıkmadı

Kızlar ben yaklaşık 1 senedir genital bölge için bir güzellik merkezine lazer epilasyona gidiyorum.
IPL kullanıyolardı, bende bazen çok dökülme oluyodu bazende dökülenler tekrar çıkıyodu. 1 sene boyunca azalmanın dışında bir değişim olmadı yani.
Şu anda diode cihazını kullanıyorlar, bundan umutluyum. İnş. bu sefer biter tüylerim.
Başlarken cihaza pek dikkat etmemiştim ama çok önemli olduğunu şimdi anladım.
O yüzden lazere başlıcak arkadaşlara IPL den uzak durun derim :)

9-10 gün önce yaptırdım ama genitalde nerdeyse hiç dökülme yok,çok az...üstelik mevcut tüyler de uzadı.2 gün sonra kontrol var,nasıl gideceğim böylece mi?yine jiletlesem olmaz mı acaba?sinir oldum bir de niye dökülmedi anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…