• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende dökülmeler 2 hafta sonra oldu.3 hafta sonra da 2. seansa gireceğim.fakat doğru dürüst kıl henüz çıkmadı.özellikle genital bölgesinde hiç yok.acaba genital bölge daha mı geç çıkıyor.2 ayın sonunda çıkmasa seans arasını uzatmam gerekecek.doğru dürüst işlem olsun diye.

9-10 gün önce yaptırdım ama genitalde nerdeyse hiç dökülme yok,çok az...üstelik mevcut tüyler de uzadı.2 gün sonra kontrol var,nasıl gideceğim böylece mi?yine jiletlesem olmaz mı acaba?sinir oldum bir de niye dökülmedi anlamıyorum:(

yaptırırken canın yandı mı yanık kokusu falan oldu mu? yanan yerlerde mutlaka dökülme olur
bence jiletleme çünkü 2 güne yeterli çıkmayabilir onun yerine makasla biraz kısaltabilirsin ya da bırak onlar makinayla yapabilecekleri ölçüde alırlar
işlem yapılan yerler elinle tuttuğunda gelmiyorsa yanmamış demektir o halde kontrol seansında halletmeliler

mert kardeş belkide seninkilerin çıkma süresi uzundur o yüzden beklemen daha iyi olur ama aklına takılmaması için orayı arayıp sor niye öyleymiş
arkadaşlar durumunuz ummadığınız şekilde giderse mutlaka gittiğiniz yeri arayıp aklınıza takılan herşeyi sorun sormazsanız katakulleye gelir
ben telefonla bile tatmin olmam diye kaç defa bizzat oraya gidip konuştum para veriyoruz herşeyden haberdar olmak hepimizin hakkı

buraya yazdıktan sonra bugun dökülmelerim başladı ve çektiğim tüy hemen geliyor:) tam 8. gün dökülme oldu yani. Ama dokulme olmazsa da jiletleyip gelin demişlerdi bana çünkü kontrol seansının normal seansdan pek bi farkı yok, direk atış yapıyor ve jiletlesende onlar deri altındaki tüyü hemen görüyor. En azından benim gittiğim yerde öyle. en iyisi arayıp yada ugrayıp danısmak, çunku hem maddi hemde manevi yani zaman acısından cok zahmetli ve yorucu bir süreç.

9-10 gün önce yaptırdım ama genitalde nerdeyse hiç dökülme yok,çok az...üstelik mevcut tüyler de uzadı.2 gün sonra kontrol var,nasıl gideceğim böylece mi?yine jiletlesem olmaz mı acaba?sinir oldum bir de niye dökülmedi anlamıyorum:(

bende dökülmeler 2 hafta sonra oldu.3 hafta sonra da 2. seansa gireceğim.fakat doğru dürüst kıl henüz çıkmadı.özellikle genital bölgesinde hiç yok.acaba genital bölge daha mı geç çıkıyor.2 ayın sonunda çıkmasa seans arasını uzatmam gerekecek.doğru dürüst işlem olsun diye.

yaptırırken canın yandı mı yanık kokusu falan oldu mu? yanan yerlerde mutlaka dökülme olur
bence jiletleme çünkü 2 güne yeterli çıkmayabilir onun yerine makasla biraz kısaltabilirsin ya da bırak onlar makinayla yapabilecekleri ölçüde alırlar
işlem yapılan yerler elinle tuttuğunda gelmiyorsa yanmamış demektir o halde kontrol seansında halletmeliler

mert kardeş belkide seninkilerin çıkma süresi uzundur o yüzden beklemen daha iyi olur ama aklına takılmaması için orayı arayıp sor niye öyleymiş
arkadaşlar durumunuz ummadığınız şekilde giderse mutlaka gittiğiniz yeri arayıp aklınıza takılan herşeyi sorun sormazsanız katakulleye gelir
ben telefonla bile tatmin olmam diye kaç defa bizzat oraya gidip konuştum para veriyoruz herşeyden haberdar olmak hepimizin hakkı

kızlar sizlerin gittiği merkez nerde ve hangi cihazla çalışıyorlar

Filiz sağol cevabın için.yaptırırken çok canım yandı ve bir hayli yanık kokusu oldu,ama yeterli gelmedi mi bilmiyorum.üst kısımlarda sorun yok pek ama altlar dökülmüyor,çok çok az daha doğrusu.gözle görülen bir şey olmadı yani.
estalmus,ben küçük bir şehirde yaşıyorum,lazer yapan 3-4 yer var zaten.gittiğim yer alexandrite denen cihazla yapıyor.

Filiz sağol cevabın için.yaptırırken çok canım yandı ve bir hayli yanık kokusu oldu,ama yeterli gelmedi mi bilmiyorum.üst kısımlarda sorun yok pek ama altlar dökülmüyor,çok çok az daha doğrusu.gözle görülen bir şey olmadı yani.
estalmus,ben küçük bir şehirde yaşıyorum,lazer yapan 3-4 yer var zaten.gittiğim yer alexandrite denen cihazla yapıyor.

elinle tuttuğunda kökten gelmiyorsa acı duyuyorsan oralar yanmamıştır yapanın gözünden kaçmış olabilir altlara fazla dikkat edilmedi o zaman kontrol seansında hallederler telaş etme
estalmus ben gittiğim yeri özelden yazardım ama yazma hakkım yok burdan isim olarak yazan çok var benimde yazmamın sakıncası olmaz sanırım özel formmed polikliniğine gidiyorum bana alexandrite kullanıyorlar

ya hadi biri bana cevap versin lazerde deri altında ki daha olgunlaşmamış kıl dönmeleri geçiyormu. bende 4 tane beze şeklinde var :((

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. :)
Ben Ankara'da 120'ye başladım. Tenim açık, tüylerim koyu olduğu için Alexandrite uygulandı. İlk seans ve taramam bitti şu an çok memnunum. İlk hafta endişe ettim acaba düşük devirde mi çalıştırdılar, tüyler dökülmeyecek mi diye ama 10. günde tüylerin nerdeyse %95i gitmişti. 10 gün sonra da taramaya gittim kalanları yaktılar. İlk seansta beklediğim kadar acı hissetmememin sebebi bölgenin tüylü olmasıymış, azaldıkça biraz daha fazla acıyor ama ağdayla kıyaslanamaz. Şimdiye kadar vücudum için yaptığım en doğru yatırım sanırım bu oldu. Pahalı bulup başka yöntemlere yönelmeden önce bir düşünün dedim. Ben ağdadan 10 gün sonra yine tüylenen bir insandım artık neredeyse gün aşırı jilet kullanıyordum ve haliyle bikini bölgesinin hem cildi bozuluyor hem de tüyler yayılıyordu açıkçası ümitsiz vaka olduğumu sanıyordum ki aslında benim durumumdakilerin daha avantajlı olduklarını öğrendim. Tek seanstan sonra bile en az iki ay epilasyon düşünmemek, o temizlik hissi çok iyi geldi. Düşünün sürekli duşta uğraşmaktan saç boyam bile dayanmıyordu. Daha önce de bahsedilmiş zaten, gideceğiniz yerin klinik olmasına dikkat edin, aldatıcı, bitirme garantili kampanyalara kanmayın derim. Koltuk altıma da gidiyorum ve vücudumun ergenlikten beri ilk defa kirlenmediğini hissediyorum sanırım en büyük lüks ve özgüven bu. Bacak ve diğer bölgeler için düşünmüyorum çünkü epey ayva tüyü var bende ve onlara pek de işlemiyor lazer. Genital ve koltuk altın temiz olduktan sonra ağda ya da epilatör hiç koymuyor bacaklarımı kollarımı keyifle alıyorum bile diyebilirim. :)

mrb kızlar..
bende 2. seansımı yaptıralı bi hafta oldu.. daha dökülme olmadı tüylerin biraz uzaması lazım.. ilk seanta tüylerin döküldüğünü görünce çok sevinmiştim 2 ay çok rahat ettim doğrusu.. daha sonra uzayan tüylerde ince ve cansız tüyler çıktı.. benim bikini bölgesinde acı fazla olmuyoo ama koltuk altında fazla acıma olur. sizdede öyle mi acaba kaç seastan sonra tüyler çıkmaması belli olur ki..

ya hadi biri bana cevap versin lazerde deri altında ki daha olgunlaşmamış kıl dönmeleri geçiyormu. bende 4 tane beze şeklinde var :((

canım benimkindede oluyo küçük sivilce gibi ben sıkıyorum dibinden cansız tüy çıkıyoo..doktora sordum lazerle onlarda geçiyoo dedi..

mrb kızlar..
bende 2. seansımı yaptıralı bi hafta oldu.. daha dökülme olmadı tüylerin biraz uzaması lazım.. ilk seanta tüylerin döküldüğünü görünce çok sevinmiştim 2 ay çok rahat ettim doğrusu.. daha sonra uzayan tüylerde ince ve cansız tüyler çıktı.. benim bikini bölgesinde acı fazla olmuyoo ama koltuk altında fazla acıma olur. sizdede öyle mi acaba kaç seastan sonra tüyler çıkmaması belli olur ki..

evet kolaltını daha çok hissettim bende bazı yerler hassas olurmuş ve oralarda daha çok hissedilirmiş mesela kemik üstündeki yerler daha çok acırmış
hakkatende öyle.... tüylerin ne kadar çıkıp çıkmayacağı 5 seanstan sonra belli olurmuş çünkü 5 seansa kadar zaten onlar aktif halde oldukları için önce tahrip edilmesi lazım ki ondan sonra belli olsun
kişiye göre 5-8 seans arası %90 sonuç alınırmış (beyaz ten+siyah kök ve hormon sorunu olmayanlarda daha etkili)

elinle tuttuğunda kökten gelmiyorsa acı duyuyorsan oralar yanmamıştır yapanın gözünden kaçmış olabilir altlara fazla dikkat edilmedi o zaman kontrol seansında hallederler telaş etme
estalmus ben gittiğim yeri özelden yazardım ama yazma hakkım yok burdan isim olarak yazan çok var benimde yazmamın sakıncası olmaz sanırım özel formmed polikliniğine gidiyorum bana alexandrite kullanıyorlar

cevaplarınız için teşekkürler kızlar:54:

canım benimkindede oluyo küçük sivilce gibi ben sıkıyorum dibinden cansız tüy çıkıyoo..doktora sordum lazerle onlarda geçiyoo dedi..
canım ben sadece 1 seans 1 de kontrol seansı yaptırdığım halde aşırı olan kıl dönmelerim azaldı bence son seansta oda kökten gider diye düşünüyorum ki bende aşırı kıl dönmesi oluyordu

Arkadaşlar merhaba. Ben de yeni katılanlardanım ve yazılanları keyifle okudum. Öncelikle lazer sabır işidir lütfen unutmayalım ve her tüye lazer etki etmez. Açık, sarı tüyü olanlar gibi. Lazeri bacaklarıma 7 seanstır uygulatıyorum. Genital bölgeme 3. seansı yaptırdım. Kol altıma iğneli epilasyon yaptırdım en garanti olduğu için. Genital bölgemde azalma oldu baya ama dudak kısımlar naylonsu olduğu için daha geç etki ediyor. Son seansımın üzerinden 1 hafta geçti bende merakla bekliyorum dökülme oranını :)

bendekilere sivilce degil ki. Bayagi bir beze seklinde.. Sonra karariyor., yani daha 16 yasindayim geciyor mu yani tam olarak.

genital bölgeye hem ön hem arka iç taraflara lazer yapıyorlar.ben daha 1 sefer yatırdım,ilerisi için nasıl olur bilmiyorum. ama ordada dökülme oldu tabi. ama çok fena acıdı .tüylerim diken diken oldu resmen.ama emla krem kullanmadığım için. bir dahaki sefere emla ile yaptıracağım.

Back