Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9-10 gün önce yaptırdım ama genitalde nerdeyse hiç dökülme yok,çok az...üstelik mevcut tüyler de uzadı.2 gün sonra kontrol var,nasıl gideceğim böylece mi?yine jiletlesem olmaz mı acaba?sinir oldum bir de niye dökülmedi anlamıyorum
9-10 gün önce yaptırdım ama genitalde nerdeyse hiç dökülme yok,çok az...üstelik mevcut tüyler de uzadı.2 gün sonra kontrol var,nasıl gideceğim böylece mi?yine jiletlesem olmaz mı acaba?sinir oldum bir de niye dökülmedi anlamıyorum
bende dökülmeler 2 hafta sonra oldu.3 hafta sonra da 2. seansa gireceğim.fakat doğru dürüst kıl henüz çıkmadı.özellikle genital bölgesinde hiç yok.acaba genital bölge daha mı geç çıkıyor.2 ayın sonunda çıkmasa seans arasını uzatmam gerekecek.doğru dürüst işlem olsun diye.
yaptırırken canın yandı mı yanık kokusu falan oldu mu? yanan yerlerde mutlaka dökülme olur
bence jiletleme çünkü 2 güne yeterli çıkmayabilir onun yerine makasla biraz kısaltabilirsin ya da bırak onlar makinayla yapabilecekleri ölçüde alırlar
işlem yapılan yerler elinle tuttuğunda gelmiyorsa yanmamış demektir o halde kontrol seansında halletmeliler
mert kardeş belkide seninkilerin çıkma süresi uzundur o yüzden beklemen daha iyi olur ama aklına takılmaması için orayı arayıp sor niye öyleymiş
arkadaşlar durumunuz ummadığınız şekilde giderse mutlaka gittiğiniz yeri arayıp aklınıza takılan herşeyi sorun sormazsanız katakulleye gelir
ben telefonla bile tatmin olmam diye kaç defa bizzat oraya gidip konuştum para veriyoruz herşeyden haberdar olmak hepimizin hakkı
Filiz sağol cevabın için.yaptırırken çok canım yandı ve bir hayli yanık kokusu oldu,ama yeterli gelmedi mi bilmiyorum.üst kısımlarda sorun yok pek ama altlar dökülmüyor,çok çok az daha doğrusu.gözle görülen bir şey olmadı yani.
estalmus,ben küçük bir şehirde yaşıyorum,lazer yapan 3-4 yer var zaten.gittiğim yer alexandrite denen cihazla yapıyor.
ya hadi biri bana cevap versin lazerde deri altında ki daha olgunlaşmamış kıl dönmeleri geçiyormu. bende 4 tane beze şeklinde var (
tamamen yok oluyor mu yoksa minik minik tüyler mutlaka kalıyor mu
mrb kızlar..
bende 2. seansımı yaptıralı bi hafta oldu.. daha dökülme olmadı tüylerin biraz uzaması lazım.. ilk seanta tüylerin döküldüğünü görünce çok sevinmiştim 2 ay çok rahat ettim doğrusu.. daha sonra uzayan tüylerde ince ve cansız tüyler çıktı.. benim bikini bölgesinde acı fazla olmuyoo ama koltuk altında fazla acıma olur. sizdede öyle mi acaba kaç seastan sonra tüyler çıkmaması belli olur ki..
Filiz sağol cevabın için.yaptırırken çok canım yandı ve bir hayli yanık kokusu oldu,ama yeterli gelmedi mi bilmiyorum.üst kısımlarda sorun yok pek ama altlar dökülmüyor,çok çok az daha doğrusu.gözle görülen bir şey olmadı yani.
estalmus,ben küçük bir şehirde yaşıyorum,lazer yapan 3-4 yer var zaten.gittiğim yer alexandrite denen cihazla yapıyor.
elinle tuttuğunda kökten gelmiyorsa acı duyuyorsan oralar yanmamıştır yapanın gözünden kaçmış olabilir altlara fazla dikkat edilmedi o zaman kontrol seansında hallederler telaş etme
estalmus ben gittiğim yeri özelden yazardım ama yazma hakkım yok burdan isim olarak yazan çok var benimde yazmamın sakıncası olmaz sanırım özel formmed polikliniğine gidiyorum bana alexandrite kullanıyorlar
canım ben sadece 1 seans 1 de kontrol seansı yaptırdığım halde aşırı olan kıl dönmelerim azaldı bence son seansta oda kökten gider diye düşünüyorum ki bende aşırı kıl dönmesi oluyorducanım benimkindede oluyo küçük sivilce gibi ben sıkıyorum dibinden cansız tüy çıkıyoo..doktora sordum lazerle onlarda geçiyoo dedi..
canım benimkindede oluyo küçük sivilce gibi ben sıkıyorum dibinden cansız tüy çıkıyoo..doktora sordum lazerle onlarda geçiyoo dedi..