• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben henüz emla kullanmadım ordaki bayana sordum bidahaki sefere daha çok acıyacaksa süreyimmi diye sürmene gerek yok dedi pek önermedi
ben o acıya dayandığımdan dolayı sanırım
kullananlardanda duyduğuma göre emlayı 1 saat önceden sürüp sarıp öyle gitmek gerekiyormuş

Ben hayatımda 3-4 kez genitale agd yaptırmıstım, hiç acıya dayanamam aslında ama bence lazer hiç acımadı, yanı cok az acı oluyor, herkesinki degişik oluyor sonucta

Arkadaşlar bir süredir lazer epilasyon yöntemlerini araştırıyordum ve bu siteden de yorumları inceledim. Alexandrite yöntemine başladım ama aklıma gelmeyen bir sıkıntıyla karşılaştım ve çok moralim bozuldu. Ben kızıl tenli- kumral denebilecek bir cilt tipi ve kıl yapısına sahibim. Tüylerimin koyu renkli olduğunu düşünüyordum ve gittiğim merkez de önce bu şekilde nitelendirdi. Ancak ilk seansta malesef yarıya yakını ışından kesinlikle etkilenmedi ve bunların kızıl tüy yapısından kaynaklandığını öğrendim. Birkaç merkez daha gezdim ve bu tip kıl yapısına lazer etki etmeyeceğini söylediler. Bacaklarım ve tüm genital bölgeye yaptıracaktım ama şuan vazgeçmiş durumdayım. Etrafta bir sürü açık renkli kıl yapısına sahip bayan var televizyon medyada göz önünde bulunanlar var onlar ne şekilde çare buluyorlar anlamıyorum. Bu yeni bahsedilen metod ile ilgili açık renk- kızıl tüylerde etkinliği ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yada nasıl bir yol izlemeliyim fikir arayışındayım .
Siteye yeni üye oldum umarım doğru bir yolla mesaj aktarıyorumdur.

Arkadaşlar bir süredir lazer epilasyon yöntemlerini araştırıyordum ve bu siteden de yorumları inceledim. Alexandrite yöntemine başladım ama aklıma gelmeyen bir sıkıntıyla karşılaştım ve çok moralim bozuldu. Ben kızıl tenli- kumral denebilecek bir cilt tipi ve kıl yapısına sahibim. Tüylerimin koyu renkli olduğunu düşünüyordum ve gittiğim merkez de önce bu şekilde nitelendirdi. Ancak ilk seansta malesef yarıya yakını ışından kesinlikle etkilenmedi ve bunların kızıl tüy yapısından kaynaklandığını öğrendim. Birkaç merkez daha gezdim ve bu tip kıl yapısına lazer etki etmeyeceğini söylediler. Bacaklarım ve tüm genital bölgeye yaptıracaktım ama şuan vazgeçmiş durumdayım. Etrafta bir sürü açık renkli kıl yapısına sahip bayan var televizyon medyada göz önünde bulunanlar var onlar ne şekilde çare buluyorlar anlamıyorum. Bu yeni bahsedilen metod ile ilgili açık renk- kızıl tüylerde etkinliği ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yada nasıl bir yol izlemeliyim fikir arayışındayım .
Siteye yeni üye oldum umarım doğru bir yolla mesaj aktarıyorumdur.

canım merhaba benden aynı dertten muzderıbım ıkı merkeze gosterdım bı tanesı hıc gelme dedı dıgerı ıse yaparım ama tam sonuc alamzsın dedı... ustelık benım kıllarım kızıl değil sıyahlı kahvelı bana bıle boyle dedıler. bende sımdı merkez arastıyorum lutfen yaptıran bırılerı varsa bızımle paylassın 15 tatılde halletmem gerekıyor...

canım merhaba benden aynı dertten muzderıbım ıkı merkeze gosterdım bı tanesı hıc gelme dedı dıgerı ıse yaparım ama tam sonuc alamzsın dedı... ustelık benım kıllarım kızıl değil sıyahlı kahvelı bana bıle boyle dedıler. bende sımdı merkez arastıyorum lutfen yaptıran bırılerı varsa bızımle paylassın 15 tatılde halletmem gerekıyor...
benim de bir kısmı koyu renk bir kısmı kızıl gibi açık renk . umarım bu şekilde lanlar için de bir çözüm yolu vardır

benim de bir kısmı koyu renk bir kısmı kızıl gibi açık renk . umarım bu şekilde olanlar için de bir çözüm yolu vardır

benim de bir kısmı koyu renk bir kısmı kızıl gibi açık renk . umarım bu şekilde olanlar için de bir çözüm yolu vardır

canım benım kıllarım bıraz uzasın fatıhte ıyı bır merkez daha buldum oraya da gıdıp gosterıcem sana da yazarım sonucu sende arastırmaya devam et bulucaz inş...

yakın zamanda lazere gidecek olan arkadaşlar dr.a expigment kremi kullanmanın bir faydası olabilir mi diye sorabilirler mi?mantıken ten rengi çok açık ve kıl rengi koyu renk olmalı,lazerin kılı seçebilmesi için. pratik olarak da exigment ten rengini açıyorsa faydası olur diye düşünüyorum.ben ancak 1-2 ay sonra göreceğim dr. u.unutmasam bende sormak istiyorum.

yakın zamanda lazere gidecek olan arkadaşlar dr.a expigment kremi kullanmanın bir faydası olabilir mi diye sorabilirler mi?mantıken ten rengi çok açık ve kıl rengi koyu renk olmalı,lazerin kılı seçebilmesi için. pratik olarak da exigment ten rengini açıyorsa faydası olur diye düşünüyorum.ben ancak 1-2 ay sonra göreceğim dr. u.unutmasam bende sormak istiyorum.

bu tip bir düşünceyi ben de dile getirdim ama malesef ten rengini açmak sorunu çözmüyrmuş, önemli olan kıl renginin hatta kıl köklerinin koyu olmasıymış. açık renler lazer ışınlarını çekmiyrmuş, tutmuyormuş malesef

bendekilere sivilce degil ki. Bayagi bir beze seklinde.. Sonra karariyor., yani daha 16 yasindayim geciyor mu yani tam olarak.

canım benim ki de küçük bişey değil zaten.. böyle kocaman bişi oluyoo.. bide sanki derinin altında beze gibi bişi oluyoo.. elimle tuttuğumd ocaman bişi geliyoo.. siyah oluyoo bende.. bende iyice sıkıyorum bazen bi patlıyoo icinden krem rengi bişi çıkıyoo kanıyoo... ama lazerden sonra onlarda yavaş yavaş azalıyoo.. şimdi benim 2. seansım ama fazla yok ....

cnm ya benım arkadasım yaptırdı bir veteriner arkadasım var kılları kızıl fayda gördü lazeri diode lazer epilasyon bide ten rengine göre ayarlanabiliormuş en yaptırırken orda tanıştık kızla hangfi şehirdeysen ben senin için makınadan başka hangi ilde olduğunu bir soruyum sana haber veririm afyondan ıspartadan ilçelerden müşterileri var

canım benım ıcın de öğrensen ya ben istanbuldayım

mrb kızlar..
bende 2. seansımı yaptıralı bi hafta oldu.. daha dökülme olmadı tüylerin biraz uzaması lazım.. ilk seanta tüylerin döküldüğünü görünce çok sevinmiştim 2 ay çok rahat ettim doğrusu.. daha sonra uzayan tüylerde ince ve cansız tüyler çıktı.. benim bikini bölgesinde acı fazla olmuyoo ama koltuk altında fazla acıma olur. sizdede öyle mi acaba kaç seastan sonra tüyler çıkmaması belli olur ki..

Ben de iki gün önce koltuk altıma lazer yaptırdım acıdı baya ama 1-2 dakika filan bir şey sürdüğü için önemsemedim fakat aynı acıyı genitalde düşününce ürktüm yani. Emlasız olmaz gibi geldi. Genital daha mı az acıyor acaba?

Son düzenleme:
genital adamı öldürüyor ben bunu anladım:))
2 gün önce kontrol seansına gittim,ilk seansta başıma neler geleceğini bilemediğimden acıdan ölüyordum ama bu sefer hazırlıklıydım,hem de az da olsa dökülmeler vardı,ilki kadar zor gelmedi bana.yalnız ben 10 seneden fazladır ağda yapan bir insan olarak buna çok zor dayandım.gözümü kırpmadan ağda yaparım,dişimi sıkarım ama bu çok başkaymış:(
koltok altı çok kolay oldu ,bir hayli dökülmüştü sanırım.2-3 atışla bitti.genital daha uzun sürdü tabi:(

genital adamı öldürüyor ben bunu anladım:))
2 gün önce kontrol seansına gittim,ilk seansta başıma neler geleceğini bilemediğimden acıdan ölüyordum ama bu sefer hazırlıklıydım,hem de az da olsa dökülmeler vardı,ilki kadar zor gelmedi bana.yalnız ben 10 seneden fazladır ağda yapan bir insan olarak buna çok zor dayandım.gözümü kırpmadan ağda yaparım,dişimi sıkarım ama bu çok başkaymış:(
koltok altı çok kolay oldu ,bir hayli dökülmüştü sanırım.2-3 atışla bitti.genital daha uzun sürdü tabi:(

Ben de genital için çok tırsıyorum ya koltuk altım bile acıdı baya ama 1 dakikalık bir acı olduğu için katlanılıyor fakat gentali düşünemiyorum.

acı hissi kişisel bişey yani herkes eşit değerde hissetmeyebilir mesela genelde bi çok kişi alt genital üstten daha çok acıdı der ama benim tam tersi üst taraf daha acıdı ama o da dayanılmayacak kadar değil
ben en fazla acıyı bacağımda hissettim yapan bayan kemik üstleri daha çok acır demişti o yüzden sanırım bacak çok zorladı beni

canınız çok yandığında soğutucunun ayarını yükseltmelerini isteyin onun da ayarı varmış o şekilde belki biraz daha uyuşabilir

Son düzenleme:
Back