bende kol altına başladım hiç acı olmuyor 40 YTL
kol altımın biri baya azaldı biri daha var şu ana kadar üç seans oldu
birde ben sarışınım tüylerim kahverengi sanırım benimki yaza ancak biter
kızlar 3 seansta ciddi bi azalma oldu bende. ayrıca lazer cilt bakımı da yaptığı için böyle bi yumuşacık oldu bi güzelleşti sanki...
ya çok üzülüyorum.nasıl insanlar var ya..maddi ve manevi insanları kandırıyolar...lazer yapıyoruz deyip aslında evde çakmakla yaktığımız gibi kılı yakıp hiç bir sonuca ulaştırmayan merkezler var...neyse yaaaa ....
bende bikini bölgesine 150tl gidiyorum..4.seansım bitti.2 ayda bir lazere gidiyorum..bu geçen zaman içinde de kıllar sayılacak kadar az çıkıyor...ben 2 ayda bir düzenli olsun diye gidiyorum..iç çamaşırımı çıkartmadan,çamaşırı sağa sola çekerek doktor yapıyor..gittiğim merkezde klinik şeklinde..doktor ve hemşireler var...kıl yapısına göre işlem uyguluyo.şarışın olduğum için kıllar daha zor yanıyor..ama şuda var,sarı kökler zor yanıyor ve bitmeyebiliyor.olsun bi kaç tane kıllada uğraşırım..kes gitsin..zaten çok güçsüz ve hissedilmiyor..
utanıp gidemeyen arkadaşlar var..kızlar inanın çok rahatlık,o utanma duygusu 2.seansa kalmıyo..rahatlığı görüncede iyice gaza gelip sohbet muhabbet anlamadan bitiyo..zaten maksimum 5 dk...
evet benim kliniğimde uzman öyle söyledi. ki ben de farkettim bunu epilasyon yaptırdığım yerlerimin rengi açıldı böyle bi pürüzsüzleşti bacaklarım ve kol altım da dahil buna
naz sende nerde yaptırıyorsun
sizler nerede oyuruyorsunuz acaba? fiyatlar çok uygunmuş Antalyada genital 150 den başlıyor.Ben Türkiye geneli bir hastaneye başlayacağım ayın 19 unda 200 tl her seansı özel merkezlere güvenemiyorum.:97: bu arada cihazların özelliklerini iyi öğrenin.en iyi cihazlar alex ve n-dyag cilt tipinize göre görüşülmeli tabiki.
arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
150 ise çok iyiymiş gerçekten denizlide enaz 250 tl den başlıyo :S zaten 6 seans ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?