Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende kol altına başladım hiç acı olmuyor 40 YTL
kol altımın biri baya azaldı biri daha var şu ana kadar üç seans oldu
birde ben sarışınım tüylerim kahverengi sanırım benimki yaza ancak biter

nerde işlem yaptıdın fiyat her yerde aynı heralde bide cihazın adı neydi

kızlar 3 seansta ciddi bi azalma oldu bende. ayrıca lazer cilt bakımı da yaptığı için böyle bi yumuşacık oldu bi güzelleşti sanki...

ya çok üzülüyorum.nasıl insanlar var ya..maddi ve manevi insanları kandırıyolar...lazer yapıyoruz deyip aslında evde çakmakla yaktığımız gibi kılı yakıp hiç bir sonuca ulaştırmayan merkezler var...neyse yaaaa ....
bende bikini bölgesine 150tl gidiyorum..4.seansım bitti.2 ayda bir lazere gidiyorum..bu geçen zaman içinde de kıllar sayılacak kadar az çıkıyor...ben 2 ayda bir düzenli olsun diye gidiyorum..iç çamaşırımı çıkartmadan,çamaşırı sağa sola çekerek doktor yapıyor..gittiğim merkezde klinik şeklinde..doktor ve hemşireler var...kıl yapısına göre işlem uyguluyo.şarışın olduğum için kıllar daha zor yanıyor..ama şuda var,sarı kökler zor yanıyor ve bitmeyebiliyor.olsun bi kaç tane kıllada uğraşırım..kes gitsin..zaten çok güçsüz ve hissedilmiyor..
utanıp gidemeyen arkadaşlar var..kızlar inanın çok rahatlık,o utanma duygusu 2.seansa kalmıyo..rahatlığı görüncede iyice gaza gelip sohbet muhabbet anlamadan bitiyo..zaten maksimum 5 dk...

lazer batıları düzeltiyo.iz falan varsa rengini de solduruyo ,ee temiz olunca da pofuduk oluyooooo..bakım işte

evet benim kliniğimde uzman öyle söyledi. ki ben de farkettim bunu epilasyon yaptırdığım yerlerimin rengi açıldı böyle bi pürüzsüzleşti bacaklarım ve kol altım da dahil buna

naz sende nerde yaptırıyorsun

evet benim kliniğimde uzman öyle söyledi. ki ben de farkettim bunu epilasyon yaptırdığım yerlerimin rengi açıldı böyle bi pürüzsüzleşti bacaklarım ve kol altım da dahil buna

E süpermiş benim bundan haberim yoktu. Gerçi ben daha ilk seansımı yaptırdım. Kaç seans sonra farkeder ki?

naz ya banada nerde yaptırdıgını ozelden atarmısın:)

banada söyler misin nazz?? bende bi yerle anlaştım 3 gün sonra ilk seansıma başlıycam.. hadi hayırlısı:) gelişmeleri yazarım kızlar.. bakırköyde bi yerle anlaştım bende tüm bacak+ genital+k. altı 8 seans 1000tl. bu arada cihaz alex..

ben k. altı ve bıyıga gittim 1. seansbitti tüylerin dökülmesine az kaldı yarın genitale gideceğim. bakalım çok korkuyorum. kocaelinde alex k.altı 40 genital 50 bıyık 20 tl kampanyalı yani :) kocaelinde giden başka varmı bana önerecek ben memnunum ama daha iyisi varsa ona da giderimm yeter ki sağlıkla kurtulayım bütn tüylerimden...

Arkadaşlar bende epilasyon yaptırıyorum çok da memnunum imkanı olan her bayan yaptırmalı bence. Ancak fiyatları yazmışsınız bence de kesinlikle paket programlara gidin. TÜM VÜCUT BİTENE KADAR XXX,XX TL gibi. yoksa çookkkkk pahalıya patlar ve hatta maalesef yıllarca sürer tedaviniz

sizler nerede oyuruyorsunuz acaba? fiyatlar çok uygunmuş Antalyada genital 150 den başlıyor.Ben Türkiye geneli bir hastaneye başlayacağım ayın 19 unda 200 tl her seansı özel merkezlere güvenemiyorum.:97: bu arada cihazların özelliklerini iyi öğrenin.en iyi cihazlar alex ve n-dyag cilt tipinize göre görüşülmeli tabiki.

İzmirde özel hasteneye giden(isim veremicem) ama yanık içinde kalan arkadaşlarım var; çünkü uygulamayı doktor görmüyor bile. Epilasyon işini çok da önemsemiyorlar çünkü. Bence dermatoloğu olan özel kurumlara gidin. başınızda bekliyorlar valla

Bn de izmirde sadece özel bölgeye lazer yaptırıyorum, 4.seansım bitti...Tüyler tamamen yok olmadı, ama çıkma süresi 2 ay ve hatta daha fazla olmaya başladı..Ve tabikii oldukça da azaldı..6 seansta tamamen yok olur demişlerdi, umarım dedikleri gibi tamamen biter 6.seansta...

Bir arkadaş sormuş "acı oluyor mu?" diye ...Ağdanın acısından daha az ve zamanla da tüylerin yok oldugunu düşünürsek, gayet de katlanılabilir bir acı olduğunu düşünüyorum =)

İzmir'de olup lazer epilasyona giden başka birileri var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…