Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben de 2. seansıma gittim 2 gün önce. 70 tl veriyorum seannsına ve 1 seans ücret veriyorum 1 seans vermiyorum. bu şekilde. gittiğim yer bir hastahane ve oldukça memnunum. size tavsiyem jelle kullanılan makinelere temkinli yaklaşmanız. lazer epilasyonda tüyler incelip rengi açılmaz. benim daha önce gittiğim yerde 4 seans gittiğim halde sadece renkte bir açılma ve azıcık bi azalma oldu. şimdi oraya gittiğime pişmanım. hastanelerde uzman kontrolunde yapılan güzellik işlemleri en azından güvenilir.

acaba gittiğiniz yeri özel mesajdan yazar mısınız?

ben konyadaxxxxxxxx güzellik merkezi diye bilinen yeni adıyla xxxxxx özel polikliniğe gidiyorum... 2 yıl olacak neredeyse genital ve kol altına gidyrm..

genital ilk 3 seans 150 verdim.. kolaltınaysa 60.. şimdiyse kolatımda 5-10 tane var onlar için 20 tl veriyrm, genital ise baya azaldı ve yumuşadı kıllar, 100 tl veriyorum.. sanırım 6 seans oldular..

ama 1 mart'a kadar ücretsiz genital lazer yapıyorlarmış, bugün genital için hiç para ödemedim :))

ben lazer yaptırıyorum ama tamamen kurtulayım diye bir çabam yok, ne de olsa 3 ayda ancak çıkıyorlar.. 3 ay tertemiz gezmek bile diğer uygulamalar ile kıyaslayınca (epilator ya da ağda ,jilet) çok iyi bir şey.. 3 ayda 1 giderim ömür boyu giderim mantığındayım, ama elbet bir gün bitecekler.. ister 15 seansta ister 25....

Son düzenleyen: Moderatör:
acaba gittiğiniz yeri özel mesajdan yazar mısınız?

şöyle yardımcı olabilirim ancak ben Van'da yaşıyorum ve özle bir hastanede lazer oluyorum. bu sebeple size makinanın ismini verirsem daha iyi olacaktır. makina Light Age Epicare Alexandrite adlı makina.sadece bu makinanın özel eğitimini almış bir güzellik uzmanı bayan kullanıyor.daha hızlı işlem yapan ve teknik olarak da gelişmiş bir modelmiş araştırdığım kadarıyla. lazer başlığı yanında küçük bir aparatı var ve orda -1 derece soğuk hava üflediği için çoğu bölge acımıyor bile. ben tüm bacak epilasyonu da yaptırdığım için indirimli 70 tl oldu, yoksa 150 tl imiş ama bence o bile çok da aşırı pahalı sayılmaz.çünkü 1 seans ücretli,bir seans ücretsiz.

bildiklerim böyle. yine de isteyen olursa özelden hastane ismi yazarım.

bende istanbulda yaşıyorum.bir tanıdığım özel bir hastaneye gitmiş koltukaltı için 3 seansta bitmiş ve çok memnunmuş.uygulayan kişiler tam uzman olması ayrı bir avantaj.acaba orası mı diye merak ettim sizinkinide.bir seans ücretli bir seans ücretsiz olması çok iyiymiş ama

Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum. 16 aralıkta ilk lazer ep. yaptırdım genitale. daha sonraki randevum 15 ocaktı.15 ocakta yapıldığından beri genital bölgemde çok kaşınma ve yanma hissi var. doktora mı gitmeliyim. sizde de oldu mu ? bu arada cihaz: diod lazer

canım, kötü haber tellallığı yapmak istemem ama idrar yolu enfeksiyonu falan olmasın. kaşıntı ve yanma, sürekli idrar yapma isteği, ağrılı idrar yapma gibi belirtileri var. bir hastaneye ya da poliniğe gidip idrar testi yaptırıp enfeksiyon olup olmadığını kolayca öğrenirsin. bence fazla bekleme çünkü hem ilerleyebilir hem de kaşıntı rahatsız eder.

öncelikle merhaba arkadaşlar.. bende ıpl ile 5 aydır lazer epilasyon yaptırıyorum bikini ve kol altıma.. 5 seans yaptırdım azaldı ama bitmedi.. yinede baya kıl var.. yaptırdığım yer senden kaynaklanıyo dedi ben analayamadım.. sizce normalmi? acaba başka makinamı denesem? yardımcı olursanız sevinirim..

cnm ipl cok kotu bi cihaz. onu birak bi an once. diode lazerle ben koltuk altima 1 seans yaptirdim ve inanilmaz fark etti, hatta o kadar acildi rengi ve azaldi ki tuyler, lazer gormez, igneliye gidiyim diyorum o derece yani. bence birak ipl i parana yazik

ya kızlar genital bölegenize yaptırdnız lazerin adı ne. bana candela alex adlı bi cihaz la lazer yapıldı.
bu candela alex ile alex in farkı nedir.blen yokmu.

sağol cnm gerçekten öyle yapıyım bari.. çünkü hem zamanım hem param boşa gidiyor.. 5 seans boşa gitti zaten.. Bide yaza hamilelik düşünüyorum o yüzden yaza kadar bitsin demiştim zaman boşa geçti ( bugün başka bir yerden randevu aldım.. Orada 3 tip makina kullanıyolarmış.. Inşallah bir fayda görürüm..

bende kol altına başladım hiç acı olmuyor 40 YTL
kol altımın biri baya azaldı biri daha var şu ana kadar üç seans oldu
birde ben sarışınım tüylerim kahverengi sanırım benimki yaza ancak biter

genitale 2 sean gittim 1,5 yıl arayla,cildimde bir rahatsızlık vardı uzun süre yaptıramadım.ilk seanstan sonra bile epey azalma olmuştu ikinci seansıma yeni gittim kontrole gideceğim yakında
lazerden sonra ağda yapmamak gerekiyor ben de zaten hiç yapmadım ilk seanstan sonra jiletle bile rahat ediliyor çünkü hem azalmış oluyor hem geç çıkıyor kıllar

Son düzenleme:

canim ben diode lazer'den cok memnun kaldim. tenin beyaz, tuylerin kalin ve siyahsa cok rahat sonuc alirsin.

genital bölgeye yaptıran arkadaşlarım diğer sayfaları tek tek okuyamadım ama çok acı hissediliyomu acaba:26:
ağdada çok canım yanıyo benim yahuu

genital bölgeye yaptıran arkadaşlarım diğer sayfaları tek tek okuyamadım ama çok acı hissediliyomu acaba:26:
ağdada çok canım yanıyo benim yahuu

Bayağı acıyor tabiki. Yani ben hem bacak hem koltukaltı hem de genital bölgeye yaptırdım hepsinde de epey acı hissettim.

kızlar yaaa bana candela alex adlı bi cihazla alzer yaptılar.canım çok acımadı.jel sürülerek yapıldı.siz hangi cihazla yaptırdınız.bu candela alex işe yarar mı .bilen yok mu arnızda

Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat

aynı fiyatı bende bakırköyde bi yerden (lzrlne) aldım ikisini birlikte yaptırınca 6 seans toplam 450tl toplamda geliyor.fiyat cazip ama memnun kaldınızmı merak ettiğim eğer yaptırdıysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…