- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
yara yanma oluyor dıolar hem o içine girdiğinde o aletin zararı olmasın agzına falan yara mara olurda ilerde sorun cıkmaz mı ya?
cok evhamlıyım ve tırsagım bu konuda k.bakmayın ya
yara yanma oluyor dıolar hem o içine girdiğinde o aletin zararı olmasın agzına falan yara mara olurda ilerde sorun cıkmaz mı ya?
cok evhamlıyım ve tırsagım bu konuda k.bakmayın ya
Bazı yerler kabuk bağlayabılıyor ama gecıyor, iz kalmıyor. Lazer cihazı degdırılmıyor tene zaten, o bakımdan da hıjyenık yani, sadece ışın yolluyor ve aynı anda soğuk hava üflüyor, o yuzden sıcaklıgı o kadar hıssetmıyorsun, yara falan oluşmadı bende, oluşan da duymadım. Hayatının en önemlı kararı degıl ya sonucta, ucunda ölum de yok, hayati tehlıke ıhtımali olan ne amelıyatlara gırıyoruz... Bir kere cesaret et gir, yapamam dersen devam etmezsın olur biter...
hangi aleti olana gitmem gerek hiç bilmiyorum:s
merhaba genital bölge için bende lazeri çok istiyorum fakat zararı olur diye korkuyorum zararlımı değilmi bu konuda bilgisi olan varmı acaba kimisi zararlı diyor kimisi hiç bi zararı yok diyor ikilemde kaldım
Merhaba öznur.Ben yaklaşık 1.5 yıldır lazere gdiyorum.Korkacak bişey yok ben de çok evhamlıyımdır,her şeyi araştırdım gitmeden önce.
Şu an 3 farklı lazer var,bunları biri tam anlamıyla lazer bile sayılmaz.
Biri diot lazer.Bu derinin daha fazla altına girdiği için acı daha çok oluyor haliyle.Acı dediğim iğne batması gibi bişi hissediliyor.
Diğeri alexandrite.Bu en son çıkan ve bence en iyi olanı.
Öteki de IPL denilen yöntem.Buna modern ağda yöntemi diyenler de var.Fiyatı diğerlerinden uygun ama tam lazer değil bu.
Zaten gittiğin yer önce tüy yapına ve cilt rengine bakacaktır ona göre sana en uygun olan uygulamayı söyler.
Ben alex'e gidiyorum özel bir hastanede.Daha güvenli geliyor.Seans başı ücret ödüyorum.Azaldıkça indirim yapıyorlar.ve gittikçe seans aralıkları da açılıyor çünkü çok azalmış oluyor.Bu yaz o kadar rahat ettim ki.Kıl tüy derdim olmadı hiç
Merhaba öznur.Ben yaklaşık 1.5 yıldır lazere gdiyorum.Korkacak bişey yok ben de çok evhamlıyımdır,her şeyi araştırdım gitmeden önce.
Şu an 3 farklı lazer var,bunları biri tam anlamıyla lazer bile sayılmaz.
Biri diot lazer.Bu derinin daha fazla altına girdiği için acı daha çok oluyor haliyle.Acı dediğim iğne batması gibi bişi hissediliyor.
Diğeri alexandrite.Bu en son çıkan ve bence en iyi olanı.
Öteki de IPL denilen yöntem.Buna modern ağda yöntemi diyenler de var.Fiyatı diğerlerinden uygun ama tam lazer değil bu.
Zaten gittiğin yer önce tüy yapına ve cilt rengine bakacaktır ona göre sana en uygun olan uygulamayı söyler.
Ben alex'e gidiyorum özel bir hastanede.Daha güvenli geliyor.Seans başı ücret ödüyorum.Azaldıkça indirim yapıyorlar.ve gittikçe seans aralıkları da açılıyor çünkü çok azalmış oluyor.Bu yaz o kadar rahat ettim ki.Kıl tüy derdim olmadı hiç
Lazer epilasyonda kıllar 100% kaybolmaz. Ancak iğneli epilasyon yaptırılırsa tamamen yok olur. Oda çok ağrılı bir yöntem. Benim koltukaltına daha iyi yanıt verdi. 5-6 tüy çıkıyor. Zaten tamamen yok olacak diye bir garantide vermiyorlar. Azalma oluyor. İnceliyor. Ama bende açık renk kıllarda olduğu için açık renk kıllarda bir etkisi olmuyor. Açık ten ve koyu renk kıllarda etkili. Ama eskisinden çok daha iyi oluyor. 2 yıl oldu. Çok rahatım. 50 koltukaltı 120 genital bölge.
bende sadece ilk bir saat kizariklik ve biraz sizlama oldu, onun disinda birsey olmadi
merhaba kızlar.ben de dün başladım lazer serüvenine..alt bacak,kol ve genital..yalnız benim şöyle bir sorunum var..şimdilik ankarada yaşıyorum ve burda başladım lazere.. ancak nisan başında istanbula taşınacağım bunu lazer merkezindeki bayana söylediğimde seni o vakite kadar yetistiririz diyerek bana ilk lzer seansımdan 1 ay 9 gün sonrasına seans verdi..yani seanslarımın arası çok yakın olucak bu durumda..sizce bu faydalı olur mu? internette iki seans arası ortalama 2 ay olmalı diye yazıyo..ne yapsam bilmiyorum,seans aralarımı uzatsam iki ay istiyorum mu desem?
merhaba kızlar.ben de dün başladım lazer serüvenine..alt bacak,kol ve genital..yalnız benim şöyle bir sorunum var..şimdilik ankarada yaşıyorum ve burda başladım lazere.. ancak nisan başında istanbula taşınacağım bunu lazer merkezindeki bayana söylediğimde seni o vakite kadar yetistiririz diyerek bana ilk lzer seansımdan 1 ay 9 gün sonrasına seans verdi..yani seanslarımın arası çok yakın olucak bu durumda..sizce bu faydalı olur mu? internette iki seans arası ortalama 2 ay olmalı diye yazıyo..ne yapsam bilmiyorum,seans aralarımı uzatsam iki ay istiyorum mu desem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?