Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaaa,ben de başladım,ama radyasyon meselesine takılmış durumdayım,
sonuç harika gerçekten çileye son ama bilemiyorum,bunun bilimsel bir açıklaması var mı acaba,
ona bakarsanız ben gözlerimi de bundan 12-13 yıl önce lazerle çizdirmiştim,acaba erken ölürmüyüm
bende başladım
alt bacak 150
üst bacak 150
genital 100
bakalım inş sonuç alırız
bende istanbulda yaşıyorum.bir tanıdığım özel bir hastaneye gitmiş koltukaltı için 3 seansta bitmiş ve çok memnunmuş.uygulayan kişiler tam uzman olması ayrı bir avantaj.acaba orası mı diye merak ettim sizinkinide.bir seans ücretli bir seans ücretsiz olması çok iyiymiş ama
Benim mesaj sayim 100 olmadigindan ozel mesaj yollayamiyorum maalesef..(
Anadolu yakasinda benim gittigim yer.. Eger Anadolu yakasinda ariyorsan avsitye edebilirim. Ben genital icin tek seansa gittim ama ayni merkeze giden tanidiklarim gayet memnun ve uygulamayi yapanin doktor olmasi benim ikna olmami sagladi..
ben de genitale gitmeyi düşünüyorum ama acısı düşündürüyo beni çünkü oraya daha hiç ağda bile yapmışlığım yok :S gerçi kaç ay temiz gezmek var 15 20 dk acıya katlanılır sanki.. bi cesaret edip ilk seansa gidilince devamı gelir zaten:)
ben de bugün başlıyorum kısmetse. umarım güzel yorumlar yazabilirim, hepimiz kurtulup rahata ereriz en sonunda. Evet acı olyormuş ama ağdadan daha az dedi benim arkadaşım. bence katlanılabilir hele sonu güzel olacaksa, sadece birazcık cesaretlazerde acımı oluyormus bundn hbrm yok yaptrn tandklrm var hıc bahstmedı bundn
kızlar bence gerçekten güvenebileceğiniz bir yere yaptırın.. benim bugün yaptırdığımın 10. günü tam ve hızla dökülmeye başldı bugün.ayy çok mutluyum
kızlar benim seanslarımın arası ilk seanstan sonra 15 gün sonra kontrol sonra 2 seansın 1 ay sonra 3 seansın 2 ay sonraydı şimdi 2,5 ay sonrasına randevum dün gittim son seansa çok memnunum ben kalmadı denecek kadar az 3 seansta yani...