• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

slm kızlar ızmırde lazer epılasyon yaptırıp memnun kalan varmı ?
varsa gittikleri yeri yazabılermı ?

bence lazer epilasyon tehlikeli biraz sonuçta radyasyon o yüzden hiç cesaret edemedim

ve arkadaşlar dikkat ettim lazer epilasyon yapan uzmanların çoğu bunu kendine uygalımyo

evet yaaa,ben de başladım,ama radyasyon meselesine takılmış durumdayım,
sonuç harika gerçekten çileye son ama bilemiyorum,bunun bilimsel bir açıklaması var mı acaba,

ona bakarsanız ben gözlerimi de bundan 12-13 yıl önce lazerle çizdirmiştim,acaba erken ölürmüyüm :27:

evet yaaa,ben de başladım,ama radyasyon meselesine takılmış durumdayım,
sonuç harika gerçekten çileye son ama bilemiyorum,bunun bilimsel bir açıklaması var mı acaba,

ona bakarsanız ben gözlerimi de bundan 12-13 yıl önce lazerle çizdirmiştim,acaba erken ölürmüyüm :27:

nerde başladın memnunmusun

bende başladım
alt bacak 150
üst bacak 150
genital 100
bakalım inş sonuç alırız

bende başladım
alt bacak 150
üst bacak 150
genital 100
bakalım inş sonuç alırız

fiyatlar farklıyms bıras neresı burası :)
ßen KAyseride EStetik plastik cerrahlarla calsııyorum Lazer epilasyonda yapıyorus bu arada
fiyatlarıms farklı:)
mesela kampanya var koltuk altı + genıtal 90 Tl :)
tek genıtal 80 tl :) 100 lıra fasla geldı bana :)

bende istanbulda yaşıyorum.bir tanıdığım özel bir hastaneye gitmiş koltukaltı için 3 seansta bitmiş ve çok memnunmuş.uygulayan kişiler tam uzman olması ayrı bir avantaj.acaba orası mı diye merak ettim sizinkinide.bir seans ücretli bir seans ücretsiz olması çok iyiymiş ama

ıyıgunler su 3 seansta bıtıren yerın adını ozelden mesaj atabılırmısınız cok acılllll :) tesekkkurler

Benim mesaj sayim 100 olmadigindan ozel mesaj yollayamiyorum maalesef..:((
Anadolu yakasinda benim gittigim yer.. Eger Anadolu yakasinda ariyorsan avsitye edebilirim. Ben genital icin tek seansa gittim ama ayni merkeze giden tanidiklarim gayet memnun ve uygulamayi yapanin doktor olmasi benim ikna olmami sagladi..

lutfen bana gıttıgınız yerı msj atabılırmısınız yada maıl atsanız sevınırım ssln11@hotmail.com tesekkurler

ben de genitale gitmeyi düşünüyorum ama acısı düşündürüyo beni çünkü oraya daha hiç ağda bile yapmışlığım yok :S gerçi kaç ay temiz gezmek var 15 20 dk acıya katlanılır sanki.. bi cesaret edip ilk seansa gidilince devamı gelir zaten:)

ben de genitale gitmeyi düşünüyorum ama acısı düşündürüyo beni çünkü oraya daha hiç ağda bile yapmışlığım yok :S gerçi kaç ay temiz gezmek var 15 20 dk acıya katlanılır sanki.. bi cesaret edip ilk seansa gidilince devamı gelir zaten:)

lazerde acımı oluyormus bundn hbrm yok yaptrn tandklrm var hıc bahstmedı bundn:(

lazerde acımı oluyormus bundn hbrm yok yaptrn tandklrm var hıc bahstmedı bundn:(
ben de bugün başlıyorum kısmetse. umarım güzel yorumlar yazabilirim, hepimiz kurtulup rahata ereriz en sonunda. Evet acı olyormuş ama ağdadan daha az dedi benim arkadaşım. bence katlanılabilir hele sonu güzel olacaksa, sadece birazcık cesaret

lazerden önce-daha bir seans yaptırdım ama-genitali kol altını ameliyat eldiveniyle alan biri olarak, ki alırken bazen ağlardım acıdan, lazerin acısının esamesi
okunmaz, bu bi gerçek diyorum. kemikli bölgeler biraz daha acıyor ama ömür boyu rahatlık ne demek bunca sene çektiğim ağda, eldiven acısının yanında..

bi kere en önemli şey SÜRE, lazer genital max5-8 dk sürüyor, bir de ağdayı filan düşünün o acıyı en az yarım saat çekiyorsunuz.. genital için emla sürdüm
ama o da tam uyuşukluk yapmamıştı, azıcık acıyor ama eski yöntemlerle kıyaslanamaz bile.
ipl lazer değildir bu anlamda sizi kazıklamalarına izin vermeyin. :20:

kızlar bence gerçekten güvenebileceğiniz bir yere yaptırın.. benim bugün yaptırdığımın 10. günü tam ve hızla dökülmeye başldı bugün.ayy çok mutluyum :52:

Lotusss merhaba Ist.da ise gittigin merkez ve memnunsan ozelden yazabilir misin. tesekkur ederim...

kızlar benim seanslarımın arası ilk seanstan sonra 15 gün sonra kontrol sonra 2 seansın 1 ay sonra 3 seansın 2 ay sonraydı şimdi 2,5 ay sonrasına randevum dün gittim son seansa çok memnunum ben kalmadı denecek kadar az 3 seansta yani...

Ruyanaz merhaba iyi sonuclar alabilmene sevindim ben de arastiriyorum su anda...
Eger Istanbul'daysa gittigin merkez ismini ozelden yazabilir misin? tesekkur ederim...

Bursada ünlü bir merkezde genital bölge ve koltuk altına lazer yaptırdım 4. Seansta genital bölgemi yaktılar başlıkla, 5. Seansa da gittim ancak ilk günden tek farkım tüylerimin çoğalması oldu jilet kullandırdıkları için dünyanın parasını verdim anlıycanız paramla kendime eziyet ettim çook iyi bir araştırma yapınnn

Back