Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar ben lazer yaptırmak istiyorum ama yumurtalıklara zarar vermesinden korkuyorum bi bilgisi olan paylaşabilir mi
Bursada ünlü bir merkezde genital bölge ve koltuk altına lazer yaptırdım 4. Seansta genital bölgemi yaktılar başlıkla, 5. Seansa da gittim ancak ilk günden tek farkım tüylerimin çoğalması oldu jilet kullandırdıkları için dünyanın parasını verdim anlıycanız paramla kendime eziyet ettim çook iyi bir araştırma yapınnn
ben yaptırdım çok rahatladım. tek önem vermen gereken
hava üfürerek yapılandan yaptırman. diğer türlü ya jel sürülen yada buz
kesinlikle hastalık kapmanıza sebep olacaktır. zaten onlardan iyi bir sonuçta alamıyorsunuz.
ben de genitale gitmeyi düşünüyorum ama acısı düşündürüyo beni çünkü oraya daha hiç ağda bile yapmışlığım yok :S gerçi kaç ay temiz gezmek var 15 20 dk acıya katlanılır sanki.. bi cesaret edip ilk seansa gidilince devamı gelir zaten:)
ya sizin genital için 100 dediğiniz birkerelik m,i yoksa kurtulacağınıza dair.yapılacak mı
genital lazerden memnun kalan bitiren yokmu ya ben hiç agda yaptırmadım jilet kullandım sürekli aynı durumda olup sonuç alan yokmu
denemek için genital bölgeyi jiletledim.üzerinden 3 gün geçmesi epilasyon için yeterli bir süre mi ki bende 3 gün sonra görünürde pek bir değişiklik olmadı.yani hemen hiç kıl ucu bile gelmedi,görünmüyor.o zaman da lazer ışını kıl köklerini göremez diye düşünüyorum.kılların hafif kirli sakal gibi uzamış olması gerekmez mi?bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.'ilk kez' gorusmeye gıdeceksen hangı lazerin(aleksandır,dıode vs) kullanılacagına karar vermelerı, fıyat vs belırlemelerı, tüyün yapısını, yogunluğunu gormelerı için tüylerı kesınlıkle almaman gerekıyor. hatta bir ay hıc agda veya cımbız yapılmaması önerılıyor gitmeden once. 1 ay jıletle alabılırsın gıtmeden once veya 1 ay hıc dokunma, gıtmene yakın makasla kısaltırsın tüyler görunecek sekılde, ben oyle yapmıştım. sonra lazer ıcın gün verıldıgınde de, gıtmeden 3 gün önce jıletlemen ıstenıyor. boylece ne uzun oluyor tuyler, ne de lazerın gormeyecegı kadar kısa oluyor. ben kendım jıletleyıp gıttım,bazı yerlerde lazerdekı gorevlı jıletlıyormus dıye duydum, ama benım gıttıgım yer zaten 3 gun onceden jıletlememı ıstıyor.
denemek için genital bölgeyi jiletledim.üzerinden 3 gün geçmesi epilasyon için yeterli bir süre mi ki bende 3 gün sonra görünürde pek bir değişiklik olmadı.yani hemen hiç kıl ucu bile gelmedi,görünmüyor.o zaman da lazer ışını kıl köklerini göremez diye düşünüyorum.kılların hafif kirli sakal gibi uzamış olması gerekmez mi?bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.
tamam,teşekkür ederim.demek sadece uçların görünmesi yeterli... hımmm. bir de uçların görünmesi de şart mı acaba?
kızlar benim seanslarımın arası ilk seanstan sonra 15 gün sonra kontrol sonra 2 seansın 1 ay sonra 3 seansın 2 ay sonraydı şimdi 2,5 ay sonrasına randevum dün gittim son seansa çok memnunum ben kalmadı denecek kadar az 3 seansta yani...