• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

slm arkadaşlar ben lazer yaptırmak istiyorum ama yumurtalıklara zarar vermesinden korkuyorum bi bilgisi olan paylaşabilir mi:63:

slm arkadaşlar ben lazer yaptırmak istiyorum ama yumurtalıklara zarar vermesinden korkuyorum bi bilgisi olan paylaşabilir mi:63:

ben yaptırdım çok rahatladım. tek önem vermen gereken
hava üfürerek yapılandan yaptırman. diğer türlü ya jel sürülen yada buz
kesinlikle hastalık kapmanıza sebep olacaktır. zaten onlardan iyi bir sonuçta alamıyorsunuz.
:16:

Bursada ünlü bir merkezde genital bölge ve koltuk altına lazer yaptırdım 4. Seansta genital bölgemi yaktılar başlıkla, 5. Seansa da gittim ancak ilk günden tek farkım tüylerimin çoğalması oldu jilet kullandırdıkları için dünyanın parasını verdim anlıycanız paramla kendime eziyet ettim çook iyi bir araştırma yapınnn

lanet olsun bende madur oldum bıtıs garantılı 1000 tl tavsıye uzerıne gıttım hıc memnun kalamdım...ustelık ıflas etmısler ellerınde makıne olmasına ragmen ...bıtırmıyorlar...haram zıkkım olsun...ben 100 tl ıcın 1 ay calsııyorum onlar omur boyu odeyemesınler ...:47:

ben yaptırdım çok rahatladım. tek önem vermen gereken
hava üfürerek yapılandan yaptırman. diğer türlü ya jel sürülen yada buz
kesinlikle hastalık kapmanıza sebep olacaktır. zaten onlardan iyi bir sonuçta alamıyorsunuz.
:16:

benımkıde buz vardı cozum hıc ıyı degıl...azalma bıle olmadı ...:50:

ben de genitale gitmeyi düşünüyorum ama acısı düşündürüyo beni çünkü oraya daha hiç ağda bile yapmışlığım yok :S gerçi kaç ay temiz gezmek var 15 20 dk acıya katlanılır sanki.. bi cesaret edip ilk seansa gidilince devamı gelir zaten:)

arkadaşım düşünmeksizin git... ayrıca 15**20 dk da benim tüm vücudum bitti :)
genital bölge ise 1 dk bile sürmedi ve extra bir soğuk hava kullanıldı acıda minimumdu.. şimdi 10. gün ve %80 döküldü.. kontrol atışında kalanlarada atış yapılıcak ve kurutlucam umarım :)

Alexandrite dedikleri bir sistem var sanırım en iyisi bu...hava üfleyen alet...ince kıllara etki etmiyor ama gittiğiniz merkeze göre nd yag lazer kullanılıyorsa kıllar inceldiği zaman nd yag kullanıp kökten bitirebiliyorlar..

tavsiyem tüm vücut yaptırmanız..tek tek daha pahalı oluyor.

arkadaşlar bende jel sürülene gidiyorum 2 kez gittim üçüncüye cesaretim kalmadı.sanki kızgın alevde allanmış bir demiri genital bölgeye sürüp kaldırıyorlar.anlayacağınz bende korkudan gidemiyorum....doğumda yaptım inanın bu kdar acımadı canm şim di verdiğim paraya yanıyorum tek bölge 400tl allhtan oyuna geliptüm vücud yaptırmadım...:43:

ya sizin genital için 100 dediğiniz birkerelik m,i yoksa kurtulacağınıza dair.yapılacak mı

genital lazerden memnun kalan bitiren yokmu ya ben hiç agda yaptırmadım jilet kullandım sürekli aynı durumda olup sonuç alan yokmu

genital lazerden memnun kalan bitiren yokmu ya ben hiç agda yaptırmadım jilet kullandım sürekli aynı durumda olup sonuç alan yokmu

Üst kısmı daha cabuk sonuc verıyor, alt kısmındakı tuyler daha zıyade ıncelıyor. Lazerdekı gorevlı de oyle dedı, ben daha ıkı seans yaptırdım, bende de o sekılde oldu gelışme.

'ilk kez' gorusmeye gıdeceksen hangı lazerin(aleksandır,dıode vs) kullanılacagına karar vermelerı, fıyat vs belırlemelerı, tüyün yapısını, yogunluğunu gormelerı için tüylerı kesınlıkle almaman gerekıyor. hatta bir ay hıc agda veya cımbız yapılmaması önerılıyor gitmeden once. 1 ay jıletle alabılırsın gıtmeden once veya 1 ay hıc dokunma, gıtmene yakın makasla kısaltırsın tüyler görunecek sekılde, ben oyle yapmıştım. sonra lazer ıcın gün verıldıgınde de, gıtmeden 3 gün önce jıletlemen ıstenıyor. boylece ne uzun oluyor tuyler, ne de lazerın gormeyecegı kadar kısa oluyor. ben kendım jıletleyıp gıttım,bazı yerlerde lazerdekı gorevlı jıletlıyormus dıye duydum, ama benım gıttıgım yer zaten 3 gun onceden jıletlememı ıstıyor.
denemek için genital bölgeyi jiletledim.üzerinden 3 gün geçmesi epilasyon için yeterli bir süre mi ki bende 3 gün sonra görünürde pek bir değişiklik olmadı.yani hemen hiç kıl ucu bile gelmedi,görünmüyor.o zaman da lazer ışını kıl köklerini göremez diye düşünüyorum.kılların hafif kirli sakal gibi uzamış olması gerekmez mi?bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

arkadaslar ben istanbulda fatih tıp merkezinde lazer yapmk istiyorum daha önce giden var mı bilgi verin lutfen. fiyat olarak tüm vucut 1600 nasıl fiyat lutfen bılgılendirin beni

denemek için genital bölgeyi jiletledim.üzerinden 3 gün geçmesi epilasyon için yeterli bir süre mi ki bende 3 gün sonra görünürde pek bir değişiklik olmadı.yani hemen hiç kıl ucu bile gelmedi,görünmüyor.o zaman da lazer ışını kıl köklerini göremez diye düşünüyorum.kılların hafif kirli sakal gibi uzamış olması gerekmez mi?bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.

Kılının çıkmasına gore dört- beş gün de olabılır canım, kılların ucu çok hafıf cıksın yeter. Kılın ucuyla kökünün bır alakası yok ki, sadece hemşirenın nerelere atış yapacagını gormesı ıcın gerekıyor bu. Ucu hafıf gorunsun, bellı olsun yeter.

tamam,teşekkür ederim.demek sadece uçların görünmesi yeterli... hımmm. bir de uçların görünmesi de şart mı acaba?

tamam,teşekkür ederim.demek sadece uçların görünmesi yeterli... hımmm. bir de uçların görünmesi de şart mı acaba?

Canım 4 gün bekle jılet sonrası, illaki bazı yerlerınde kıl daha cabuk cıkıyor kılın ucu çok görunuyor, bazı yerlerınde kıl daha geç çıkıyor, kılın ucu gorunmuyor. Kılın ucu belli olsa iyi olur tabi, ama denk gelmıyor aynı anda işte:) Bende de o şekıldeydı, bır şey olmaz, kasma bu kadar:)

kızlar benim seanslarımın arası ilk seanstan sonra 15 gün sonra kontrol sonra 2 seansın 1 ay sonra 3 seansın 2 ay sonraydı şimdi 2,5 ay sonrasına randevum dün gittim son seansa çok memnunum ben kalmadı denecek kadar az 3 seansta yani...

merhaba rüyanaz eğer gittiğin merkez istanbuldaysa özelden mesaj atabilir misin? bide fiyatlarının ne kadar olduğunu da söylersen çok sevinirim.

slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....

canım yaa gittiğin merkezin adını söyler misinn bana özelden fiyatlar çok uygunmuş :)))

Back