lazer batıları düzeltiyo.iz falan varsa rengini de solduruyo ,ee temiz olunca da pofuduk oluyooooo..bakım işte
3 seans gittim fakat düzenli gidemedim maalesef.Bildiklerimi paylaşayım.
1.Özellikle ilk seans çok acıyor.Ağda gibi düşünün ne kadar çok tüy çekerse o kadar fazla acıyor.İlk gittiğinizde haliyle tüyleriniz daha kalın ve sık olduğu için özellikle orta bölgede zıplıyorsunuz yerinizden.Ki benim canım çok da tatlı değildir dayanırım normalde:)
2.Çamaşır çıkarmadan yaptırmakla falan uğraşmayın bence,zaten kadın günde kaç tane görüyo,birde onun acısı başladımı utandım derdini unutursunuz:))
3.Gittikten 10 gün sonra kadar bi anda dökülmeye başlıyorlar,tuttuğunuz elinizde kalıyor:)
4.Benim nerdeyse tamamı döküldü ve 2 ay kadar fırsat bulup gidemedim,sonra olduğu gibi yeniden çıktılar.Sonra tekrar gittim yine aynı periyodda herşey tekrar etti.Bu nasıl azalacakta bitecek anlamıyorum:S Yaz geldi diye yine gidemedim şimdi,var ama inceler.
5.IPL ile göbeğime yaptırdım ve alexin 3 katı ağrı yapıyo hemde direk tek tüy köküne yapılıyor.Alex ile 1,5-2 cm lik bir alana atış yapılıyor her seferinde.O yüzden IPL in genital bölgede vereceği acıyı tahmin bile edemiyorum,tek tüy kalmışsa yaptırmak lazım:S
Fiyat konusunda fırsat sitesinden paket halinde aldığım için tam seans fiyatını bilmiyorum. Umarım biraz fikir vermişimdir
Çok teşekkür ederim canım.bende ipl hakkında pek olumlu şeyler okumadım..en iyisi lazercime alex le yapsın diye ısrar ediyim nedense takmış ipl le yapcaz sana:):):92:
Canım kuzenimin genital ilk seansı ipl ile yaptılar.Göbeğime yaparken bazı bölgelere alex önermiyoruz tüylenme yapabiliyor dedi.IPL direk tüyün köküne yapar o yüzden daha ağrılı ve uzun sürer ama dökülen bidaha çıkmaz dedi.Ben net kestiremiyorum gerçekten ama genitalde o acıya dayanılmaz sanırım:S bide oradaki tüyler daha kalın olduğu için alex yapıyorlar,tüyler inceldikçe ipl devreye giriyor anladığım kadarıyla.Seninkide öyle bir durum olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?