Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum..
bende lazer e başladım 3 seans gidiyorum .. bi hastanede.. lazer için en önemli faktör kullılan makina ve şimdi en ii makina alexandrite.. kesinlikle çok araştırdım ben bunu. bazı epilasyon makinlarına modern ağda mak. bile deniliyomuş yani.. dikkatli olun ve gittiginz yere sorun :)

gittiğimiz merkezde aletin üzerinde yazıyor mu alaxandrite olduğu falan.yani kolayca aleti tanıyabilecekmiyiz.

selam kızlar ben 3 seanstır lazer epilasyona gidiyorum çok memnun kaldım yalnız genital bölgeye yapılan lazer uygulaması yumurtalıklara zarar veriyormuş bu konuda bilgi sahibi olan varmı

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu forumlardaki bilgilerden nisan ayında çok şeyler öğrendim.Gittiğiniz hastanede 2 tip makina olmalı,koyu renk kıllar için ve zayıf olan kıllar için.Alexsandrayt ve ndyag max en iyi makinalar.Ben 2 seans gittim.2 seansta da farklı bölgelerde ayrı makinalar kullandılar.İstanbul da oturanlara gittiğim yerle ilgili bilgi verebilirim.Ayrıca bana 8 seansta %70-80 biter geri kalanı iğneli epilasyonla kesin bitirirsiniz dediler.Bunu da söyleyen doktor.Bu hastanede temmuz ayı içinde de kampanyaları var.Bana seda.usluoglu@hotmail.com dan mail atarak size bilgi verebilirim.Salı günü Rizeli bir arkadaşımla gittik.Kızıl-sarı kıl kökü olduğunu lazer yaptırırsa işe yaramayacağını,iğneli epilasyon yaptırmasının daha uygun olduğunu doktor söyledi.Ben bu konu üzerine çok araştırmalar yaptım.Bu hastane son teknoloji aletleri bulunduruyor.

kızlar istanbul osmanbey tarafında olanlara gittiğim yeri tavsiye edebilirim bitirme garantili genetal + koltukaltı + göbek veya göğüs + tam bacak 1,000- 10 seans bitmezse +2 ayda 100 tl ben 2. seanstayım ve çok memnunum tüylerim azaldı ve inceldi kendiliğinden dökülüyo

merhaba kızlar..bende dün genitale yaptırdım alexandrite ile ama bana ikinci de seninkini IPL İle yapalım dedi...arada biraz ince kıllar da olduğu için..netten araştıryorum da ıpl normal ağda gibi etki oluomuş...ipl ile genital ve bacağa (bacağım 2 ay olacak alex ile hala çıkmadı....)yaptıran var mı???memnun kaldınız mı kaç seansta bitti.ben ikinci seansıma ipl le devam etsem nasıl olur acaba ya off...alex mi istemelyim... ne yapıcAmı bilmiom o kadar para veriorum hangisini tercih edicem

3 seans gittim fakat düzenli gidemedim maalesef.Bildiklerimi paylaşayım.

1.Özellikle ilk seans çok acıyor.Ağda gibi düşünün ne kadar çok tüy çekerse o kadar fazla acıyor.İlk gittiğinizde haliyle tüyleriniz daha kalın ve sık olduğu için özellikle orta bölgede zıplıyorsunuz yerinizden.Ki benim canım çok da tatlı değildir dayanırım normalde:)

2.Çamaşır çıkarmadan yaptırmakla falan uğraşmayın bence,zaten kadın günde kaç tane görüyo,birde onun acısı başladımı utandım derdini unutursunuz:))

3.Gittikten 10 gün sonra kadar bi anda dökülmeye başlıyorlar,tuttuğunuz elinizde kalıyor:)

4.Benim nerdeyse tamamı döküldü ve 2 ay kadar fırsat bulup gidemedim,sonra olduğu gibi yeniden çıktılar.Sonra tekrar gittim yine aynı periyodda herşey tekrar etti.Bu nasıl azalacakta bitecek anlamıyorum:S Yaz geldi diye yine gidemedim şimdi,var ama inceler.

5.IPL ile göbeğime yaptırdım ve alexin 3 katı ağrı yapıyo hemde direk tek tüy köküne yapılıyor.Alex ile 1,5-2 cm lik bir alana atış yapılıyor her seferinde.O yüzden IPL in genital bölgede vereceği acıyı tahmin bile edemiyorum,tek tüy kalmışsa yaptırmak lazım:S

Fiyat konusunda fırsat sitesinden paket halinde aldığım için tam seans fiyatını bilmiyorum. Umarım biraz fikir vermişimdir

Çok teşekkür ederim canım.bende ipl hakkında pek olumlu şeyler okumadım..en iyisi lazercime alex le yapsın diye ısrar ediyim nedense takmış ipl le yapcaz sana:):):92:

canım ben IPL ile koltukaltı yaptırdım ki koltuk altında ağda yaprken bile o kadar acı çekmezdim. Koltuk altı seansı bitene kadar zıp zıp zıpladım yerimde:)) Ben genitale alexandrite yapırıyorum ve oyle cok acı da hissetmiyorum cok da memnunum. IPL çok acıtabilir canını, bence Alex. devam et:)

Kızlar ben daha önce gitmedim lazere ama giden arkadaşlarım var
Bir sorum olacak;kadınlarda doğumdan sonra hormonlar yenilendiği için yeniden tüylenme oluyormuş diyorlar.Böyle birşeyle karşılaşanınız varmı?Merak ettim ona göre yaptırıcam
:44:

Çok teşekkür ederim canım.bende ipl hakkında pek olumlu şeyler okumadım..en iyisi lazercime alex le yapsın diye ısrar ediyim nedense takmış ipl le yapcaz sana:):):92:

Canım kuzenimin genital ilk seansı ipl ile yaptılar.Göbeğime yaparken bazı bölgelere alex önermiyoruz tüylenme yapabiliyor dedi.IPL direk tüyün köküne yapar o yüzden daha ağrılı ve uzun sürer ama dökülen bidaha çıkmaz dedi.Ben net kestiremiyorum gerçekten ama genitalde o acıya dayanılmaz sanırım:S bide oradaki tüyler daha kalın olduğu için alex yapıyorlar,tüyler inceldikçe ipl devreye giriyor anladığım kadarıyla.Seninkide öyle bir durum olabilir mi?

daha ikinci seansıma ağustosta gidicem..bacaklarımda ikinci olacak ..2 ay oldu hala çıkmadılar çıkanlarda ince. alex le yaptırmıştım ilk seansımı...belkide senin dediğin gibi olabilir ince olduğu için..ama ipl de kıl a dönüştürüyormuş sonra etki gösteriyormuş..etkisinin uzamasını istemiyorum...neyse görücez bakalım:):) :18: tekrar sağol canım...

kızlar amerikan malı gaz soğutmalı kandela bu alex cihazı mı oluyo acaba bn ankara da bir tıp merkezinde sormuştum komple bacağa 450 demişti seyansına o da sırf öğrenciyim diye bize yaptırmayacaksan bile sor bu cihaz olsun demişti ama bilgisi olan var mı acaba

merhaba arkadaşlar.ben samsunda yaşıyorum.samsunda lazer yaptırıp memnun olan var mı? tavsiye edebileceğiniz bir doktor ya da uzman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…