• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Az önce geldim arkadaşlar Genital Bölge için başladım ilk seansımı bitirdik bakalım:) 6 hafta sonra tekrar randevum.Acı hiç yok arakdaşlar Ağdaya zor dayanan biri olarak Lazer bana sinek ısırığı gibi geldi :) :3:

Az önce geldim arkadaşlar Genital Bölge için başladım ilk seansımı bitirdik bakalım:) 6 hafta sonra tekrar randevum.Acı hiç yok arakdaşlar Ağdaya zor dayanan biri olarak Lazer bana sinek ısırığı gibi geldi :) :3:

Hangi marka lazer epilasyonuyla yaptırdınız? bende yaptırıyorum alexle ama çok açıyorr yaa.

Hangi marka lazer epilasyonuyla yaptırdınız? bende yaptırıyorum alexle ama çok açıyorr yaa.

ßenimkide Alex canım ama ne bileyim öyle bi acı hissetmedim sanki iğne böyle batar gibi ama oda dayanılmıcak gibi değildi yani, ben ağdadan çok cektiğim için belkide bu acıyı hissetmedim diyelim :9:

acı eşiği kişiden kişiye göre değişiyor...bende alexandrite ile yaptırıyorum ama felaket acıyor... ne kadar doğru bilemem ama beyaz tenlilerde daha az acıyor dedi yapan bayan, ki ben esmerim:((

Son düzenleme:
arkadaşlar ben istanbul daxxxxxxxxdiye biyere gidiyorum kmapanya başlattılar genital + kolaltı 40 TL.. gerçi şimdi o kampanya bitti ama fazla fark olmayan yeni bi kmapanya başlattılar 50TL oda bence çok uygun benim kolaltım bitmek üzere ona daha önce başlamıştım genital 3. seansına daha dün gittim oda ayazdığını hissediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğin doğru ağrı eşiği herkeste farklı benimkide alex ve acı çok bende esmerim. anestezik bi krem sürüyordum ben seanstan önce ha emla isimli kremi kullanıyordum. bi zararı varmı bilemem lazer yaptırırken hamile kaldım doğurdum. ilerisine de Allah kerim. ama çok rahat birşey

genital bölge sadece bikini bölgesini mi kapsıyor kızlar yoksa iç kısımlarada uygulanıyormu, umarım anlatabilmişimdir :77::77:

:43:inanmıyorum arkadaşın biri acı yok demiş ben hopluyorum resmen 4. seans ta bile stres oluyorum acıdan makina alex,beyaz tenliyim ama seans günüm yaklaştıkça sıkıntılar basıyor.acaba kaçla yapılıyor sizinkiler zaten genitalde düşük vermek zorunda 10-12 arası benimkisi haftaya yine 5.seans var :( azalma durumu nasıl biz arkadaşlarla gidiyoruz ama genitalde azalma az umudumuzu kaybediyoruz bitmicekmii bunlar yaaaa:60:

Arkadaşlar yarın randevum var genital bölge için gidicem 4 seans 450tl uygun geldi bana.Ayrıca bişey sormak istiyorum Lazer epilasyona gitmeden önce tüylerimi jiletle almamı söylediler tam olarak nasıl gitmem gerekiyor bana bilgi verirmisiniz . Ağdaya gider gibi gidilmiyormuş sanırım ben çok cahil kaldım bu konudaaa :) bidee acı hissediyomuyuz lazer epilasyonda:(

gitmeden üç dört gün önceden tüylerini jiletle alman lazım.Yani oraya gittiğinde tüylerin çıkma evresinde olmalı kökleri görünmeli,ama uzun kalmamalı ozaman canın çok yanar butun enerjıyı ceker uzun tüyler :34:

kızlar ben ço kaçık tenliyim ve tüylerim koyu renkli
her ay sırf genital için 1 saat harcıyordum ve boynum kopuyordu
evlenince lazere gitmek ve bu çileden kurtulmak istedim
uzun süreceğinden korkuyorum ama alexandrite cihazı olan güvenilir bir merkeze gitmeye başladım ve 4. seansta pamuk gibi oldum!
şimdi 2-3 ayda gelmeye başladılar ama çok seyrek ve zayıf
inanılmaz memnunum; bursalı bayanlara esteticare ya da estetic international'ı öneririm
ikisinde de alexandrite var ve sğutma sistemi olduğundan canınız hiç yanmıyor

kızlar ben ço kaçık tenliyim ve tüylerim koyu renkli
her ay sırf genital için 1 saat harcıyordum ve boynum kopuyordu
evlenince lazere gitmek ve bu çileden kurtulmak istedim
uzun süreceğinden korkuyorum ama alexandrite cihazı olan güvenilir bir merkeze gitmeye başladım ve 4. seansta pamuk gibi oldum!
şimdi 2-3 ayda gelmeye başladılar ama çok seyrek ve zayıf
inanılmaz memnunum; bursalı bayanlara esteticare ya da estetic international'ı öneririm
ikisinde de alexandrite var ve sğutma sistemi olduğundan canınız hiç yanmıyor

peki heryerini alıyorlar mı yoksa sadece üst kısımlarınımı alıyorlar

kızlar 2 sorum olcak
birincisi ilk seanstan nekadar süre sonra tüyler çıkıyor ve azalma oluyormu
ikincisi dudak denilen yer varya iç taraflarına yayılan tüylere uygulanıyomu ve çok acıyormu

ay bir sorum daha olcak izninizle epilasyonu yaptırdıktan kaç gün sonra tüyler dökülüyor kese falan mı uyguluyosunuz yoksa tek tek azar azar kendinmi dökülüyo

ay bir sorum daha olcak izninizle epilasyonu yaptırdıktan kaç gün sonra tüyler dökülüyor kese falan mı uyguluyosunuz yoksa tek tek azar azar kendinmi dökülüyo

slm,
epilasyondan 1 hafta sonra tüyler dökülmeye başladı benim çamaşırım falan hep tüy:)
sonra 1,5 ay sonra falan cıkmaya başlıyor benim daha ilk seansım ama memnunum ben rahat ettim baya,vakit bulamıyordum ağda yapacak ve cok sıkıntı oluyordu şimdi 2 aydır çok rahatımmm
bu arada genitalin istediğiniz heryerine yaptırıyorsunuz dudak kısımlarıda dahil,ama oralar biraz daha gec dökülüyormuşşş.

ön arka iç dış heryerini yaptırıyorum ben
ilk seansta acıyacak diye korkmuştum emla krem almıştım meğer uygulamadan yarım saat önce sürmek gerekiyormuş ben de sabredemedim yapın dedim ve canım hiç acımadı 1 kutu emla evde duruyor
ama cihazın da farkı var tabi; alexandrite'a gidiyorum ben; ilki su püskürtmeliydi dudakların üstü yani ön kısım biraz acıyordu ama acıyınca da değerini düşürdüğünden etkili olsun diye dişimi sıkıyordum; zaten ağdadan daha fazla acıtan bişey de değil dayanılıyor yani
şimdiki hava üflemeli hiçbirşey hissetmiyorum çok memnunum
ilk uygulamadan sonra tavuk yakarsın da tüyleri bi değişik olur ya aynı öyle oluyor ve uzadıkça 10-15 gün içinde dökülüyor
sonra 1,5 ayda çıkmışlardı ama hem zayıf hem de seyrelmişlerdi
3. seanstan sona 2 ayda fln geldiler mesela; 4.ye gittim şimdi ayva tüyden bile ince ve çok seyrek bişiler geldi; bakalım eğer belirginleşirse tekrar giderim
korkunuz varsa emla krem sürün öyle gidin hiçbirşey anlamazsınız ama bence hiç gerek yok
dökülme sürecinde de çamaşırına dökülüyor duşta fln gidiyor anlamıyorsun kaymak gibi kalıyor
ilk seansta bile döküldükten sonra inanılmaz güzel oluyor
ben bazen sabredemeyip elimle çekiyordum zaten çekmeye gerek yo kdokununca düşüyor

kızlar gitmeden iyice araştırın.lazerin ne oldugunu ve ıpl lazer olmadıgını ve hiçbir işe yaramadıgını bilin ve gittiginiz yerdeki cihazi iyi ögrenenin.
uygulama yapan kişi çok önemli.lazerlerde herhangi bir saglık sorunu olmuyor ama ıplde tene deydigi için mikrop kapma olasılıgı yüksek.istedikleri kadar temizlesinler ki çogu yer dikkat etmez ,mantar gibi virüsler temizlemeyle gitmez.
lazer uzaktan uygulandıgı için bu risk yoktur.
ben ıplede gittim ama 4 seasn olmasına ragmen dökülmedi hemde hiç.hem para hem zaman kaybettim.ıpl yaptıracagınıza normal agda yapın daha iyi.
alex candela lazer yaptırıyorum şuan ,yapan kişi çok iyi ,her yeri iyice inceleyip yapıyo ,2 ayda bir tüyler anca çıkıyor zaten , tamamen yapıldıktan sonra 15 gün sonrada kontrol seansı vardır,tüylerin çıkma zamanı aynı olmadıgı için.
benim tenim çok açık oldugu için 20 ile uyguladı.bu en yüksektir,genelde 15 ile başlayıp çıkarlar ama benim acı eşigim düşün oldugundan 20ye dayanabiliyorum.
birkaç arkadaş 12den falan bahsetmiş çok düşüktür o rakam (alex candela için tabi) bazı yerler seanslar uzasın diye düşük çalışırlar.
normalı 15 ile başlayıp ,seans seans yükseltilmelidir (açık tenliler için ) koyu tenlilerle yükseltemeye biliyorlar.

ben komple yaptırıyorum , genetial bölge için bir başkası yapmıştı ama hiç iyi yapamadı , aynı cihaz olmasına ragmen iyi degildi.
kontrolde diger bayan olmasını istedim , çok iyi yaptı . üzerinden 1,5 ay geçti yeni yeni tüyler çıkmaya başladı.
çıkanlarda etki etmeyecek olan sarı tüyler.

emla kullanıyormusunuz yaptırırken acaba

canım ben acıya dayanıklı biriyim genelde.
o yüzden 20 ile yapılmasına ragmen canım aşırı yanmıyo. (alexander candela buzlu)
ancak birçok kişiye 15-18 yapılmasına ragmen canları çok yanıyormuş.
ben 1 kere kullandım emla.oda genetial bölgeme ilk gittigimde ,aşırı işe yaradıgını düşünmüyorum.
beyninde acımayacak ve bu kıllardan kurtulacagım diye odaklanarak git.:) ben önceden agdada öyle yapıyordum.yoksa canı acıyo insanın.

ben bazı bölgelerim acıdıgında kendi kendime eskiden insanlar anestesisiz beyin ameliyatı yapmışlar amann dayan geçecek diyorum:)

Kızlar Uygun Fiyatlı Bi Yer İsterseniz Benim Gittiğim Bi Yer Var Ben Koltuk Altı Genital 140 La Başladım Ama Kampanyası Çıktı Güzel Bi Yer Koltuk Altı Genital 60 TL Bikere 60 TL den Yararlananların Diğer Seanslarıda 60 TL Hiç Değişmiyo Hemde İstanbul Anadolu Yakası Olanlar Size Telefon Veya İnternet Sitesini Verebilirim :):24:

ben de anadlu yakasında lazer epilasyon yapan biryer arıyorum rica etsem adını özelden atar mısınxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Back