Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce geldim arkadaşlar Genital Bölge için başladım ilk seansımı bitirdik bakalım:) 6 hafta sonra tekrar randevum.Acı hiç yok arakdaşlar Ağdaya zor dayanan biri olarak Lazer bana sinek ısırığı gibi geldi :)
Hangi marka lazer epilasyonuyla yaptırdınız? bende yaptırıyorum alexle ama çok açıyorr yaa.
Arkadaşlar yarın randevum var genital bölge için gidicem 4 seans 450tl uygun geldi bana.Ayrıca bişey sormak istiyorum Lazer epilasyona gitmeden önce tüylerimi jiletle almamı söylediler tam olarak nasıl gitmem gerekiyor bana bilgi verirmisiniz . Ağdaya gider gibi gidilmiyormuş sanırım ben çok cahil kaldım bu konudaaa :) bidee acı hissediyomuyuz lazer epilasyonda
kızlar ben ço kaçık tenliyim ve tüylerim koyu renkli
her ay sırf genital için 1 saat harcıyordum ve boynum kopuyordu
evlenince lazere gitmek ve bu çileden kurtulmak istedim
uzun süreceğinden korkuyorum ama alexandrite cihazı olan güvenilir bir merkeze gitmeye başladım ve 4. seansta pamuk gibi oldum!
şimdi 2-3 ayda gelmeye başladılar ama çok seyrek ve zayıf
inanılmaz memnunum; bursalı bayanlara esteticare ya da estetic international'ı öneririm
ikisinde de alexandrite var ve sğutma sistemi olduğundan canınız hiç yanmıyor
ay bir sorum daha olcak izninizle epilasyonu yaptırdıktan kaç gün sonra tüyler dökülüyor kese falan mı uyguluyosunuz yoksa tek tek azar azar kendinmi dökülüyo
emla kullanıyormusunuz yaptırırken acaba
emla kullanıyormusunuz yaptırırken acaba
Kızlar Uygun Fiyatlı Bi Yer İsterseniz Benim Gittiğim Bi Yer Var Ben Koltuk Altı Genital 140 La Başladım Ama Kampanyası Çıktı Güzel Bi Yer Koltuk Altı Genital 60 TL Bikere 60 TL den Yararlananların Diğer Seanslarıda 60 TL Hiç Değişmiyo Hemde İstanbul Anadolu Yakası Olanlar Size Telefon Veya İnternet Sitesini Verebilirim :)