Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

rica etsem gittiğin yerin adını verir misin

Tabiki veririm özelden yazıyorum canım

canım biraz inceledim bi şubesi se ümraniyedeymiş o bana daha uygun oraya giderim de kafama bişey takıldı danışman doktor sertaç adında bir erkek o mu yapıyo epilasyonu yleyse sıkıntı olur eşim izin vermez hem ben de rahat edemem.bilgin var mı erkek mi yapıyo..:44:

bende fırsat sitesinden aldım özel bir hastanede koltuk altı ve genitalden memnunum ama bacaklarda bi icraat yok bacılar
yarın bi gidimde niyeymiş sorayım

ya bide ilkinde çok acımadı benim ama ikincide zıpladım bildiğin

arkadaslar benm bi arkadasım lazr yaptırmıstı fakat cok acıdıgını söyledi gercekten de acıyo mu yaaa

ben emziriyorum diye yapmadılar. Aslında sadece geceleri emziriyorum. Bebeğim 14 aylık. Ama yine de olmazmış . Neden acaba?:44::44::44:

hamileyken yaptıran var mı aranızda,tecrübeleriniz nasıl?
ilk sefer de giderken nasıl bir adım uyguluyorsunuz. yani kaç gün öncesinden jiletle almak gerekiyor.bir de genital bölgeye çılak gözle mi yoksa gözlük ile mi bakılıyor.kadın doğumda bile dr tam görmüyor mesela.

hamilelere asla yapılmıyor.
yaptırma zatenn.hamilelikte hormonlar sürekli değiştigi için bazı kişilerde kıllanma tekrar görülebiliniyor.
hamilelik hatta emzirme dönemi tamamen bitince yatırmaya başlanması söyleniyor.tüm lazer boyunca hem yapanda hemde sende gözlük oluyor.
ilk gitmeden 1 -2 gün önce jilette alınıyor.yani tüylerin azcık uçları görünmesi gerekiyor.

genital bölgeye yaptırınca hormonlara etkisi oluyormuymuş acaba? adet düzensizliği gibi? :44:

atışı yaparken gözlük oluyor ama çıplak gözle gördüğü/baktığı da oluyor

arkadaşlar İstanbul da ne kadar uygun fiyatlar varmış ANkarada da böyle uygun yerler varsa paylaşırmısınız?

ARKADAŞLAR ,NİSAN AYI BOYUNCA SİZLERİN YAZMIŞ OLDUĞU BİLGİLERDEN FAYDALANARAK BEN DE LAZER EPİLASYON HAKKINDA BİLGİ TOPLADIM.NİSAN SONU GİBİ BİR HASTANEDE LAZER EPİLASYONA BAŞLADIM .ŞU ANDA 2. SEANS BİTTİ.BEN ÇOK MEMNUN KALDIM.BANA ASLA BİTİŞ GARANTİLİ DEMEDİLER,8 SEANS SONRA p-80 AZALIR,GERİ KALANI İĞNELİ İLE BİTİRİRSİNİZ DEDİLER.AYRICA ŞU ANDA GİTTİĞİM HASTANEDE İNDİRİM DE YAPMİŞLAR.TEMMUZ AYI BOYUNCA TÜM VÜCUT 1000TL .REKLAM OLMAMASI AÇISINDAN HASTANENİN İSMİNİ VEREMİYORUM.MERAK EDEN VE İSTANBUL DA OTURAN ARKADAŞLAR BANAxxxxxxxDAN MAİL ATABİLİRLER.ONLARA BİLGİ VEREBİLİRİM.RİZELİ BİR ARKADAŞIMI BUGÜN GÖTÜRDÜM,KIZIL SARI TÜYLERİ OLDUĞU İÇİN DOKTOR LAZERİ ÖNERMEDİ,BOŞA ZAMAN VE PARA HARCARSIN DEDİ VE ÇÖZÜM İĞNELİ DE DEDİ.SİZE ÇÖZÜM YOLUNU DOKTOR SÖYLÜYOR,MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ DEĞİL.BU DURUM ÇOK ÖNEMLİ.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar şu anda şu şehir fırsatları int.sitelerinde hem de baya iyi bilinmiş bir hastaneye bağlı estetik merkezinde lazer eplsyn
tek bölge 1 yıl boyunca
sınırsız 89 TL diyor bana çok iyi fiyat gibi geldi
zira bazı tereddütlerim var eminim burda yzmışsınızdır ama hamile kalmayı düşünüyorum genital bölgeyi yaptıracam
bi sakıncası var mı??Hamilelikte de devam edebilir miyim??? Acil cvp verin ltfn.

Bir de bu fırsatlardan ucuza alınan hizmetlker verimli oluyor mu,yoksa acaba zaten fiyatı ucuz diye tutup uyduruktan hizmet verip
hatta,bahanelerle randevuları aksatıp oyalıyolar mıdır? Bu fırsatlardan faydalanıp yaptırmaya başlayan var mı?Muamelelri nasıl oluyor genel anlamda?:26::26:

hamileyken yaptıran yok sanırım
birisi 14 aylık bebeğini emziriyor diye bile kırmızı kart görmüş

canım ya adada ki ilk yılımda ....serdivanda 2 özel hast.var sanırım.Biri tıp merkezi biri hast.senin gittiğin xsanırım.bir de xxxxxxxx vaxxxr ama netten arastırınca 1. de tıp merkezinde (k.paşa)var sanırım.doktorun ismi neydi?söyleyebilir misin?alex mi cihaz?nasıl memnun musun?kaç seans dediler bir de seans araları ne kadar?çok acıtıyomu?ağrı azaltıcı krem filan..bir de jilet mi diyolar onlarda..alternatif traş mak. filan oluyomu acaba...jilet hiç kullanmadm ve biraz korkutuyo lazerle azallcak gerçi ama jilet deyince ne bileyim bir sürü soru işareti...ama tabi en önemlisi hastene ve doktor bunları söyleyebilir misin canm lütfeeeennn.biliyorum bir sürü soru oldu amaumarım sorularımın çokluğundan korkmazsın

Son düzenleyen: Moderatör:
uzman tv de ki doktor. hamilelikte ilk 3 ay önermiyoruz dedi. yani 3.aydan sonra yaptırılabilir demek istiyor...sizde bir araştırın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…