arkadaşlar ben istanbul daxxxxxxxxdiye biyere gidiyorum kmapanya başlattılar genital + kolaltı 40 TL.. gerçi şimdi o kampanya bitti ama fazla fark olmayan yeni bi kmapanya başlattılar 50TL oda bence çok uygun benim kolaltım bitmek üzere ona daha önce başlamıştım genital 3. seansına daha dün gittim oda ayazdığını hissediyorum :)
ben de anadlu yakasında lazer epilasyon yapan biryer arıyorum rica etsem adını özelden atar mısın.xxxxxxxxx
Tabiki veririm özelden yazıyorum canım
Tabiki veririm özelden yazıyorum canım
yarınnnnnnnnn lazer showwwwwwww
hamileyken yaptıran var mı aranızda,tecrübeleriniz nasıl?
ilk sefer de giderken nasıl bir adım uyguluyorsunuz. yani kaç gün öncesinden jiletle almak gerekiyor.bir de genital bölgeye çılak gözle mi yoksa gözlük ile mi bakılıyor.kadın doğumda bile dr tam görmüyor mesela.
hamileyken yaptıran var mı aranızda,tecrübeleriniz nasıl?
ilk sefer de giderken nasıl bir adım uyguluyorsunuz. yani kaç gün öncesinden jiletle almak gerekiyor.bir de genital bölgeye çılak gözle mi yoksa gözlük ile mi bakılıyor.kadın doğumda bile dr tam görmüyor mesela.
hamilelere asla yapılmıyor.
yaptırma zatenn.hamilelikte hormonlar sürekli değiştigi için bazı kişilerde kıllanma tekrar görülebiliniyor.
hamilelik hatta emzirme dönemi tamamen bitince yatırmaya başlanması söyleniyor.tüm lazer boyunca hem yapanda hemde sende gözlük oluyor.
ilk gitmeden 1 -2 gün önce jilette alınıyor.yani tüylerin azcık uçları görünmesi gerekiyor.
canımcım serdivanda özel bir hastane.. zaten sadece orada bir tane var.. bu arada bugün kontrole gittim, çoğu döküldü zaten.. ilk seansta gözükmeyenleride bi üstten geçti.. şimdi daha hızlı dökülmeye devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?