• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

arkadaşlar fırsat sitelerine üye olup baksanız ? sadece bir tavsiye...

mesela ben bir yerden koltuk altı + genital bölge + tüm bacak 1 yıl sınırsız lazer epilasyon için 89 TL ödedim...

yarın gidiyorum ilk seansıma...

arkadaşlar fırsat sitelerine üye olup baksanız ? sadece bir tavsiye...

mesela ben bir yerden koltuk altı + genital bölge + tüm bacak 1 yıl sınırsız lazer epilasyon için 89 TL ödedim...

yarın gidiyorum ilk seansıma...

bence risk almışsınız. kullandıkları cihaz ipl mi lazer mi ve hangi marka? oraya gittiğinizde neyle karşılaşacaksınız acaba.. bu kadar ucuza yapmaları mantıklı gelmedi.. birçok merkezi gezip yüzyüze görüşmüşlüğüm ve çoğunun güven vermemesi sonucu çıkıp gitmişliğim vardır.. umarım memnun kalırsınız..

merhaba arkadaşlar Ankara'da alexdra cihazı ile koltuk altıma ve genital bölgeye lazer yaptırıyorum...benim 7. seansım olmasına rağmen yarısı azaldı ama sarışın arkadaşımda tamamen bitti diyebilirim sadece belli bölgelerde çıkıyor...esmerlerde daha geç bitiyormuş...genital bölgeye gelince daha yeni başladım...ama umduğum gibi değil...1. çok canım yanıyor...resmen her atışta fırlıyorum...ki alt kısımda dayanamadığımdan dolayı biraz düşürüyorlar şiddetini... benim gibi olan var mı... çünkü benle birlikte yaptıran arkadaşlarım çok acımadığını söylüyor...

bence risk almışsınız. kullandıkları cihaz ipl mi lazer mi ve hangi marka? oraya gittiğinizde neyle karşılaşacaksınız acaba.. bu kadar ucuza yapmaları mantıklı gelmedi.. birçok merkezi gezip yüzyüze görüşmüşlüğüm ve çoğunun güven vermemesi sonucu çıkıp gitmişliğim vardır.. umarım memnun kalırsınız..

dediğim gibi sadece bir tavsiye,çok bilinen bir internet sitesinden aldım,bir kaç saat içerisinde tükenen sınırlı kampanyalar.
bugün gittim mesela normal fiyatları tabiki bu değil,ayrıca çok güzel,temiz bir yer.çok 4 4 lük değil eminim büyük merkezler gibi.
markasını bilmiyorum cihazın araştırmadım açıkçası.beşiktaşta yeri.e light lazer cihazı,ipl olarak geçiyor sanırım.modern ağdaymış,tam çözüm değil tabiki uzun süre için çok küçük bir fiyat en azından...

ben daha önce başka fırsatlarda gördüm çok kaliteli merkezlerde indirime giriyor seans ücretleri.ama bana uzak oluyor.denemek amaçlı aldım zaten.bugün gittim ve çok memnun kaldım açıkçası.

dediğim gibi savunmuyorum çok iyi diye ama mutlaka fırsat sitelerine bakın,uygun şeyler çok oluyor,sadece bir öneri,tavsiye :)

mesela çokk ünlü bir başka merkezden,(harbiyede) yine bir fırsat yakaladım.
iyice inceledim araştırdım.bu konuda en uzman merkezlerden bir tanesi...
10 seans kavitasyon+ 10 seans power plate 39 TL...
bunlar internet sitesiyle anlaşmalı sınırlı süreli fırsatlar...

merhabalar bende lazer yaptırmayı düşünüyorum çok sıkıldım ağdadan ve sürekli batıklar oluyor, ama korkuyorum çok acıyormu kol altına falan dayanabilirimde genital bölgeye nasıl dayanacam bilmiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar acil lazer merkezi bulmam gerekiyor.Yardımcı olur musunuz? son zamanlarda eskişehir'de kimler nerde yaptırıyor hangi aletler var? ne kadar azalma oldu? ve fiyatlar nasıl? birde yaz ayında olmaması gerektiği yazılmış. Yaptırıp zarar görenler var mı? Lütfen yardımcı olun:1:

Arkadaşlar dün biraz araştırdım, arkadaşım Bursada bi yere gidiyormuş Genital bölge için 300 demişler bana çok geldi.Bursada tekrar bi yeri aradım orasıda 140 dedi.Açıkcası Tedirgin oldum fiyat düşük önemsemezler mi yoksa 300 olan mı yüksek. Giden arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim..

bende paket aldım yarım bacak+ genital+ bikini bölgesi+ koltuk altı peşin 1050 tl popo dahil değil onun içinde her gittiğimde 20 tl veriyorum 3. seansım bitti çok az ince tüyler kaldı sayılabilecek kadar azlar en çok genital acıyor hatta en son seansta çok canım yandı ama biteceğini ağda vs. ile uğraşmayacağımı bilmek çok güzel..

4. Seansıma gidecek biri olarak şunu söyleyebilirim. İnanın ki verdiğiniz paraya değiyo ve özellikle iki seans arasında hiç bir işlem yapma ihtiyacı duymadan bır ıkı ay sizi idare edebiliyo:21: işte bu cok guzel bı duygu.ilk seansta okadar farketmeyebilrsiniz ama ikinci seanstan itibaren ne kadar geç ve cılız cıktıgını göreceksiniz.gerçi tüy yapısına göre değişiyor.Yalnız birşey duymuştum vajinal kuruluğa neden oluyormuş...:26:

Arkadaşlar yarın randevum var genital bölge için gidicem 4 seans 450tl uygun geldi bana.Ayrıca bişey sormak istiyorum Lazer epilasyona gitmeden önce tüylerimi jiletle almamı söylediler tam olarak nasıl gitmem gerekiyor bana bilgi verirmisiniz . Ağdaya gider gibi gidilmiyormuş sanırım ben çok cahil kaldım bu konudaaa :) bidee acı hissediyomuyuz lazer epilasyonda:(

genital bölgeye 120 ile başladım 4. seansta 100 verdim. hamile kaldıktan sonra gidemedim. ama çok farkediyor. çok kolaylık. kullanılan makina da önemli jel kullanılanların pek iyi olmadığı söyleniyor. şimdi emziriyorum. 6. ayımdan sonra kalanlar içinde gideceğim.

genital bölgeye 120 ile başladım 4. seansta 100 verdim. hamile kaldıktan sonra gidemedim. ama çok farkediyor. çok kolaylık. kullanılan makina da önemli jel kullanılanların pek iyi olmadığı söyleniyor. şimdi emziriyorum. 6. ayımdan sonra kalanlar içinde gideceğim.

Genital Bölgeye ben de yaptırmak istiyorum. Hatta dünkü kendi kendime yaptığım 5. ağda başarısızlığından sonra, sinirimden ağlayıp bu kararı aldım. Ama iki korkum var;:52::52::52:

1.si: Lazer, daha sonra rahim, yumurtalıklar gibi genital bölgelerde hasara yol açar mı? :30:Radyason neticesinde (Röntgen filmi çekilirken bile belden aşağısını korumacı bir kumaşla örtüyorlar.)Allah korusun, kaş yaparken göz çıkarmayalım :50::50:

2. si: Ben de doğum yaptım. Bebeğim 14 aylık, ama (Çalıştığım için sadece geceleri ve sabahları:59:) halen emiyor.
Lazer epilasyona başlamak için emzirmenin tamamen bitmesi mi gerekiyor? Bebeğime bir zararı olur mu lazerin? Yani sütüme geçer mi? Biraz alakasız gibi geliyor ama, aklıma da takılıyor işte:26:

Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.:28:

Genital Bölgeye ben de yaptırmak istiyorum. Hatta dünkü kendi kendime yaptığım 5. ağda başarısızlığından sonra, sinirimden ağlayıp bu kararı aldım. Ama iki korkum var;:52::52::52:

1.si: Lazer, daha sonra rahim, yumurtalıklar gibi genital bölgelerde hasara yol açar mı? :30:Radyason neticesinde (Röntgen filmi çekilirken bile belden aşağısını korumacı bir kumaşla örtüyorlar.)Allah korusun, kaş yaparken göz çıkarmayalım :50::50:

2. si: Ben de doğum yaptım. Bebeğim 14 aylık, ama (Çalıştığım için sadece geceleri ve sabahları:59:) halen emiyor.
Lazer epilasyona başlamak için emzirmenin tamamen bitmesi mi gerekiyor? Bebeğime bir zararı olur mu lazerin? Yani sütüme geçer mi? Biraz alakasız gibi geliyor ama, aklıma da takılıyor işte:26:

Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.:28:

Naçizane tavsiyem sorularınızın yanıtını bir uzmanından öğrenmeniz, daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz böylece.. Ama bildiğim birşeyi de söylemeden edemicem, lazer epilasyonun hamile bayianlarda uygulanmamasının sebebi herhangi bir zararı olmasından değil, sadece o dönemde hormon değişikliğine bağlı olarak seansların uzaması ve müşterinin mağdur olmasının önüne geçilmesinin istenmesi.. Ayrıca lazer epilasyonda ışınların belli bir dalga boyu vardır ve o mesafeyi aşamaz, yani rahim ve yumurtalıklarınıza ulaşması mümkün değildir..Tabi dediğim gibi uzman birisi saha doğru cevaplar verecektir size..

Back