- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Arkadaşlar bende bugun 4. seansıma gittim çok memnunum, genital bölge ile başladım şimdi kol altına da yaptırıyorum. Genital bölgeyi 70 tl ye kol altınıda 40 tl ye yaptırıyorum,
hem genital üstüne hemde alt kısımlara uygulanıyo, lazeri uygulayan kişiyle anlaşırsan bikini bölgesinede ücretsiz yapıyolar
arkadaşlar ben kontrol seansına gittim 1. seansımdan 2 hafta sonra, kontrolümün üzerindende 2 haftayı geçik bir zaman geçti hala tam dökülme olmadı.. rötuşlanan yerlerdede dökülme olmadı.. sizce ne yapmalıyım?. aranızda bukadar zaman geçmesine rağmen dökülmesi geç olan varmı? :26:
canım 3 seansta ne kadar azalma oldu peki???:26::26: ben de paket başlıycam 6 seansa anlaştık ödemesini peşin yapıcam da acaba 6 seansta ne kadar yol katederim onu hesaplamak istiyorum:44:gerçi kişiye göre değişir tabi:44:
pazartesi genital+koltuk altına gidiyorum. paket programa dahil oldum. 3 seanslık cilt bakımı+koltuk altı+genital 1000 TL. ancak herkes genitale gitme cocugun olmaz diyor böyle bi durum gerçekten söz konusu olamaz değil mi?
canım benim kontrol seansım yok ama henüz ilk seans ve dökülmeler başladı.Ama kıl köküne göre ve makineye göre değişir sanırım acele etme belki 2.seans sonrası dökülmeler başlar...
arkadaşlar akım şiddetini mutlaka takip edin. her seansta artması ile çok daha çabuk tüyler bitebilecekken, bazı uyanıklar düşük veriyor ki seanslar uzasın. her gittiğinizde sorun,ekrana bakın mutlaka.
Arkadaşlar ben şu ucuzluk sitelerinden 8 seyans 100 tl ye aldım. 2 seyansa 2 hafta once gittim faydası var haketen ama cok kötü davranıyorlar yat kalk soyun felan sonra hemen birsey bıle soramadan randovunu verıp yolluyorlar tmam bıraz ucucza aldık ama madem bukadar kotu davranıcaklar hıç boyle kampanya yapmasınlar valla gıderken dıken ustunde gıdıyorum... toplam girmemle cıkmam 10 dk yı gecmıyor o yuzden paranız varsa kesınlıkle ucuzluk sıtelerını tavsıye etmem...
Lazer epilasyonda kıllar 100% kaybolmaz. Ancak iğneli epilasyon yaptırılırsa tamamen yok olur. Oda çok ağrılı bir yöntem. Benim koltukaltına daha iyi yanıt verdi. 5-6 tüy çıkıyor. Zaten tamamen yok olacak diye bir garantide vermiyorlar. Azalma oluyor. İnceliyor. Ama bende açık renk kıllarda olduğu için açık renk kıllarda bir etkisi olmuyor. Açık ten ve koyu renk kıllarda etkili. Ama eskisinden çok daha iyi oluyor. 2 yıl oldu. Çok rahatım. 50 koltukaltı 120 genital bölge.
Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat
arkadaşlar akım şiddetini mutlaka takip edin. her seansta artması ile çok daha çabuk tüyler bitebilecekken, bazı uyanıklar düşük veriyor ki seanslar uzasın. her gittiğinizde sorun,ekrana bakın mutlaka.
Merhaba kızlar, Ben de Ankara'da genital lazere başlamayı düşünüyorum, kıızlayda bi tıp merkezinden fiyat aldım seansı 150 tl alexandiratele yapıyorlar.Ankara'da gidip memnun kalan var mı? Önerebileceğiniz yerler varsa mesaj atarsanız çok sevinirim
benim alt bacak,koltukaltı ,genital 6 seans(+6 rötuş) 800 tl..
bi yere daha gittim ve çok beğendim kızlar doktor avrupada lazer üzerine uzMANlık yapmış bi genel cerrahın yeri..4 ayrı makina birden var..lazer uzmanı da inceledi tüyleri doktor da gösterdi gayet profesyoneller çok beğendim...fiyat olarak da kampanyaları varmış şu an tüm bacak genital koltukaltı ve yarım kol da ekleyince peşin 2000 oluyo 6seans ve kontroller toplamı....burda başlamaya karar verdim...gelişmeleri tekrar yazıcam size:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?