Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlar lazerin hiç bi zararı yok şahsen ben de görüştüm başlayacam ..genital tüm bikini ve popo arasını kapsıyo bikini ise daha az bi bölge yani işte kasıklar galiba..yaptırmışken bikini yaptırmak daha iyi ve seans ücreti 150 heryerde zaten...paket olunca daha düşüyor tabiki...

Arkadaşlar bende bugun 4. seansıma gittim çok memnunum, genital bölge ile başladım şimdi kol altına da yaptırıyorum. Genital bölgeyi 70 tl ye kol altınıda 40 tl ye yaptırıyorum,
hem genital üstüne hemde alt kısımlara uygulanıyo, lazeri uygulayan kişiyle anlaşırsan bikini bölgesinede ücretsiz yapıyolar

canım 3 seansta ne kadar azalma oldu peki???:26::26: ben de paket başlıycam 6 seansa anlaştık ödemesini peşin yapıcam da acaba 6 seansta ne kadar yol katederim onu hesaplamak istiyorum:44:gerçi kişiye göre değişir tabi:44:

canım benim kontrol seansım yok ama henüz ilk seans ve dökülmeler başladı.Ama kıl köküne göre ve makineye göre değişir sanırım acele etme belki 2.seans sonrası dökülmeler başlar...

Benim yarı yarıya döküldü diyelibilirim. Ben bu kadar çabuk sonuç vereceğini tahmin etmiyordum çok tereddüt ettim başta, sana tavsiyem hepsini peşin verme, önce 3 seanslık paket al çünkü her epilasyon merkezinde aynı sonuçlar alınmıyomuş, piyasada bu konuda çok dolandırıcılar var, düşük ayarda tutyolar seanslarını uzattıkça uzatıyolar. Ben Antalyada xxxxxx gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnanma Böyle Şeylere Saçmalık:))

arkadaşlar akım şiddetini mutlaka takip edin. her seansta artması ile çok daha çabuk tüyler bitebilecekken, bazı uyanıklar düşük veriyor ki seanslar uzasın. her gittiğinizde sorun,ekrana bakın mutlaka.

canım benim kontrol seansım yok ama henüz ilk seans ve dökülmeler başladı.Ama kıl köküne göre ve makineye göre değişir sanırım acele etme belki 2.seans sonrası dökülmeler başlar...

inşallah canım yaa valla merak ediyorum sonucu. :2:

arkadaşlar akım şiddetini mutlaka takip edin. her seansta artması ile çok daha çabuk tüyler bitebilecekken, bazı uyanıklar düşük veriyor ki seanslar uzasın. her gittiğinizde sorun,ekrana bakın mutlaka.

haklısın valla canım ama gözlük taktıdıkları için göremiyosunda..

Arkadaşlar ben şu ucuzluk sitelerinden 8 seyans 100 tl ye aldım. 2 seyansa 2 hafta once gittim faydası var haketen ama cok kötü davranıyorlar yat kalk soyun felan sonra hemen birsey bıle soramadan randovunu verıp yolluyorlar tmam bıraz ucucza aldık ama madem bukadar kotu davranıcaklar hıç boyle kampanya yapmasınlar valla gıderken dıken ustunde gıdıyorum... toplam girmemle cıkmam 10 dk yı gecmıyor o yuzden paranız varsa kesınlıkle ucuzluk sıtelerını tavsıye etmem...

hadi yaa ama çok saçma.. nefret ederim kötü muameleden. bence yönetimi ile konuş ve şikayte et. sonuçta paranla gidiyosun.

bende geçen hafta ilk seansa gittim benim tenimmi hassas canımmı kıymetli artık bilmiyorum koltuk altı ve bikini bölgesinde acı hissettim gitmeden önce bişey sürüyomusunuz acı hissetmemek için :26:

tatlım başlayalı mı 2 yıl oldu biteli mi??hala gidiyor musun?Bir de alexandrite mıydı dozu kaç 16 mı?18 mi 20 mi?

Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat

çok iyi canım ya alexandrite ise değer çok iyi fiyat.laserin dozu kaç 16 mı peki?atış dozu yani

tatlım kaç olması gerkiyor benim 14-16 arası değişiyor

tatlım komşumun arkadaşı gitti.Kızılayda beğendiğe giderken solda xxxxxxxxxdiye bir yer.son 2 harfini vermedim reklam olmasın diye.ama memnun kalmış.fiyatı çok iyi.alexandrite hem de.375 ten başlıyor (tüye göre ama çok aşırı ise fiyat değişebilir.)koltuk+genital pakete dahilmiş.seans üzerinden yapıyorlar.özelden msj at nosunu internetten buldum istiyorsan veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

ankara izmir istanbul mu? bu yer nerde canım özelden mesaj atar mısın?Kresi kartına kaça bölerler?çok iyi .sen hangi makinede başlayacaksın ve dozun kaç?

Kızlar Uygun Fiyatlı Bi Yer İsterseniz Benim Gittiğim Bi Yer Var Ben Koltuk Altı Genital 140 La Başladım Ama Kampanyası Çıktı Güzel Bi Yer Koltuk Altı Genital 60 TL Bikere 60 TL den Yararlananların Diğer Seanslarıda 60 TL Hiç Değişmiyo Hemde İstanbul Anadolu Yakası Olanlar Size Telefon Veya İnternet Sitesini Verebilirim :)

Genital bolgeye lazer yaptirip da 3-4 seansta bitirebilecek bir yer arayisindayim. Istanbul Avrupa yakasinda, Bakirkoy tarafinda olursa iyi olur. Gidip de memnun kalan, 3-4 seansta neredeyse bitti diyebilen birileri varsa bana ozelden mesaj yazabilirler mi lutfen.

Ben yuzume en az 4 yil surekli IPL ve lazer yaptirdim. Sonuc husran. Daha cok tuy cikmaya basladi yuzumde.. Bu forumdaki basliklar sayesinde laserin, yuzde ise yaramadigini ogrenmis bulundum. Vaginal bolgede de ayni soruna sahip olmak istemedigim icin sizlerin onerilerinize ihtiyacim var. Ben ozel mesaj atamiyorum cunku yeni uyeyim.

Tesekkurler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…