arkadaşlar fırsat sitelerine üye olup baksanız ? sadece bir tavsiye...
mesela ben bir yerden koltuk altı + genital bölge + tüm bacak 1 yıl sınırsız lazer epilasyon için 89 TL ödedim...
yarın gidiyorum ilk seansıma...
bence risk almışsınız. kullandıkları cihaz ipl mi lazer mi ve hangi marka? oraya gittiğinizde neyle karşılaşacaksınız acaba.. bu kadar ucuza yapmaları mantıklı gelmedi.. birçok merkezi gezip yüzyüze görüşmüşlüğüm ve çoğunun güven vermemesi sonucu çıkıp gitmişliğim vardır.. umarım memnun kalırsınız..
ankara izmir istanbul mu? bu yer nerde canım özelden mesaj atar mısın?Kresi kartına kaça bölerler?çok iyi .sen hangi makinede başlayacaksın ve dozun kaç?
bence genital 300 çok fazla heryerde ortalama 150 200 civarı..paket olunca daha da düşük oluyo bi de..
genital bölgeye 120 ile başladım 4. seansta 100 verdim. hamile kaldıktan sonra gidemedim. ama çok farkediyor. çok kolaylık. kullanılan makina da önemli jel kullanılanların pek iyi olmadığı söyleniyor. şimdi emziriyorum. 6. ayımdan sonra kalanlar içinde gideceğim.
Genital Bölgeye ben de yaptırmak istiyorum. Hatta dünkü kendi kendime yaptığım 5. ağda başarısızlığından sonra, sinirimden ağlayıp bu kararı aldım. Ama iki korkum var;
1.si: Lazer, daha sonra rahim, yumurtalıklar gibi genital bölgelerde hasara yol açar mı?Radyason neticesinde (Röntgen filmi çekilirken bile belden aşağısını korumacı bir kumaşla örtüyorlar.)Allah korusun, kaş yaparken göz çıkarmayalım
2. si: Ben de doğum yaptım. Bebeğim 14 aylık, ama (Çalıştığım için sadece geceleri ve sabahları) halen emiyor.
Lazer epilasyona başlamak için emzirmenin tamamen bitmesi mi gerekiyor? Bebeğime bir zararı olur mu lazerin? Yani sütüme geçer mi? Biraz alakasız gibi geliyor ama, aklıma da takılıyor işte:26:
Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?