Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ay canım ben yanlışlıkla sana msj attım kızma lütfen
bence utanma git sonuçta kötü bişey yapmıyosunki kıllarından kurtuluyosun

kızlar merhaba suanda normalde bı hastanede koltukaltına 50 genıtal ıcın 120 ıstıolar. evıme bı brosur gelmıs baska bı polıklınık atasehırde genıtale 65 dıo aynı cıhazı kullanıolar. bana fıyat cok uygun geldı ama tereddut ettım ne dıosunuz ? sız ne kdr verıosunuz

sirf genital benim gittigim yerde 95

ama ben alt bacak koltuk alti genital gidiyorum ilk 3 seans 250 bundan sonra 200 olacak bakalim hayirlisi

artik ciktikca gel dediler ama 3uncu seanstan sonra sizde nasil oldu acaba

Son düzenleyen: Moderatör:

ataşehirde bilgiğim bi yer var ordada kampanya vardı o civarlar adı nedir??

selam,
koltuk altı ve yüz için iğneliye nerde gittiniz acaba

ya iğneli gerçekten iyi mi ben yüz için düşünüyorum ama iz kalır korkusu çok fazla:44::44::44: lazer yüz için avrupada yasaklanmış dedi benim bi arkadaş aklınızda bulunsun kızlar

merhaba kızlar..aranızda izmirde genital ve tüm bacak lazer yaptıran varmı?bana önerebileceğiniz ii biyer..

valla bende genitalde utanırım diyodum,önceden kuaförde bile ağda yaptırmadım ama yapan kişi çok profosyonel birde acıdan utanma falan kalmıyo 3. seansım bitti.genital de özellikle çok rahatlık

arkadaşlar dgenitalde 3 seans gittim ben ve 2 arkadaşında kararma oldu bu durumda olan var mı acaba.birde daha önceden yaptıran arkadaşlar kaç seansta bitecek bilgi verebilir mi...

suri seninle ayni gidiyoruz sanirim

benimde genital 3uncu seansim bitti kontrol seansina gidecegim

bundan sonrasi icin kac gunde bir gel dediler acaba

ben de kararma olmadi ama o bolge zaten normalde hafif koyuydu ben de oncesinde de

valla bende genitalde utanırım diyodum,önceden kuaförde bile ağda yaptırmadım ama yapan kişi çok profosyonel birde acıdan utanma falan kalmıyo 3. seansım bitti.genital de özellikle çok rahatlık

aynen bende hiç ağda için falan gitmedim utanırım sevmem öyle şeyleri,ama lazer rahatlık olur diye tüm cesaretimi topladım utanıyorum ama dediğin gibi lazer uygulayanlar alışmışlar insana o rahatlığı veriyorlar..

kızlar slm ben görüşeceğim yerlerle görüştüm ve fiyat bildiriyorum..aslında genital için gitmiştim ama tüm vücut için karar verdim ve koltukaltı ,genital ve tüm bacak 500 dediler.seans ücreti tabiki bu..ne dersiniz çok mu?paket proğram diyolar ama bana çok geldi yaa tek seans fiyatlarını toplayınca da bu fiyat ediyor zatenbi yorumu olan??

benim alt bacak,koltukaltı ,genital 6 seans(+6 rötuş) 800 tl..

4. seansta 1 ay sonra ama 3 gün önce jiletlemeden gitmemi söyledi bakacakmış.paket olduğu için kontrol seansı yapmıyor zaten çok sık atış yaptığı için arada kalanda olmuyor.kendisi bilir bitirme garantili ne zaman çağırısa gidicez artık,kaçış yok :18:

bi yere daha gittim ve çok beğendim kızlar doktor avrupada lazer üzerine uzMANlık yapmış bi genel cerrahın yeri..4 ayrı makina birden var..lazer uzmanı da inceledi tüyleri doktor da gösterdi gayet profesyoneller çok beğendim...fiyat olarak da kampanyaları varmış şu an tüm bacak genital koltukaltı ve yarım kol da ekleyince peşin 2000 oluyo 6seans ve kontroller toplamı....burda başlamaya karar verdim...gelişmeleri tekrar yazıcam size:)))))

arkadaşlar ben kontrol seansına gittim 1. seansımdan 2 hafta sonra, kontrolümün üzerindende 2 haftayı geçik bir zaman geçti hala tam dökülme olmadı.. rötuşlanan yerlerdede dökülme olmadı.. sizce ne yapmalıyım?. aranızda bukadar zaman geçmesine rağmen dökülmesi geç olan varmı? :26:

pazartesi genital+koltuk altına gidiyorum. paket programa dahil oldum. 3 seanslık cilt bakımı+koltuk altı+genital 1000 TL. ancak herkes genitale gitme cocugun olmaz diyor böyle bi durum gerçekten söz konusu olamaz değil mi?

Merhaba kızlar, Ben de Ankara'da genital lazere başlamayı düşünüyorum, kıızlayda bi tıp merkezinden fiyat aldım seansı 150 tl alexandiratele yapıyorlar.Ankara'da gidip memnun kalan var mı? Önerebileceğiniz yerler varsa mesaj atarsanız çok sevinirim

ben lazerin yapıldığı bölge hakkında bir soru sormak istiyorum;
arkadaşlar yaptığınız yer vajina üstü olan normal kıllanmanın olduğu kısım mı yoksa hem orası hemde kasıkların aşağısına doğru olan vajinanın dış bölgesimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…