- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
merhaba arkadaşlar bende lazer düşünüyorum koltuk altıma ve genital bölgeme fakat çok utanıyorum açamam yani burası küçük bi ilçe diye belkide herkes herkesi hemen hemen tanıyor yani birde essi var onlar kendi cihazlarını kullanıyorlarmış bir tanede daha varmış lazer yapan ama orasını bilmiyorum hangi cihaz kullanıyorlar gerçi şuan roactane kullanıyorum seneye belkim başlarım inşallah ama cesaret alıp utanma duygumu yenmem gerek:18::93:
kızlar merhaba suanda normalde bı hastanede koltukaltına 50 genıtal ıcın 120 ıstıolar. evıme bı brosur gelmıs baska bı polıklınık atasehırde genıtale 65 dıo aynı cıhazı kullanıolar. bana fıyat cok uygun geldı ama tereddut ettım ne dıosunuz ? sız ne kdr verıosunuz
selam asyahelin, Alexandrite ile başladım, iki seans gittim, sonra bir akım halinde IPL e geçiş oldu ve bende son 4 yıldır falan ipl e gittim, şimdi tekrar Alexandrite a döndüler, tabii bende döndüm ve umarım artık biter, koltuk altı ve yüz için iğneli epilasyona gitmiştim, o ise muazzam sonuç verdi. Zaten bitiş garantili anlaşmıştım ama tabii onun da seans sınırlamasını yapıyorlar sanırım, olmazsa iğneliyle yola devam edeceğim, bakalım..
valla bende genitalde utanırım diyodum,önceden kuaförde bile ağda yaptırmadım ama yapan kişi çok profosyonel birde acıdan utanma falan kalmıyo 3. seansım bitti.genital de özellikle çok rahatlık
kızlar slm ben görüşeceğim yerlerle görüştüm ve fiyat bildiriyorum..aslında genital için gitmiştim ama tüm vücut için karar verdim ve koltukaltı ,genital ve tüm bacak 500 dediler.seans ücreti tabiki bu..ne dersiniz çok mu?paket proğram diyolar ama bana çok geldi yaa tek seans fiyatlarını toplayınca da bu fiyat ediyor zatenbi yorumu olan??
benim alt bacak,koltukaltı ,genital 6 seans(+6 rötuş) 800 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?