• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ya evet ben de tüm vücut yaptırsam bile oraya dokunmam zararı mararı vardır falan diyodum ama şimdi ilk oraya yaptırmaya karar verdim:1::1::1: evliler bu işi daha iyi biliyo onlar kesin gidin diyosa vardır bi bildikleri dimi ama:40::40::40: yaptırıcam anacım yoktur inş hiç bi zararı:69::69::69:

ya evet ben de tüm vücut yaptırsam bile oraya dokunmam zararı mararı vardır falan diyodum ama şimdi ilk oraya yaptırmaya karar verdim:1::1::1: evliler bu işi daha iyi biliyo onlar kesin gidin diyosa vardır bi bildikleri dimi ama:40::40::40: yaptırıcam anacım yoktur inş hiç bi zararı:69::69::69:

canm hiç bir zararı yok ama dikkat et iyi yapan yere it bazıları para tuzağı

canm hiç bir zararı yok ama dikkat et iyi yapan yere it bazıları para tuzağı

canım zaten kaar veremiyorum özel türkiyede isim yapmış bi hastanede yaptırmak istiyorum ama aklımda bi de özel merkez var 3 doktor nöbetleşe çalışıyo hangisine yaptırsam karar veremedim off araştırıyorum topik okuyup duruyorum kaç gündürr:26::26::26:

kızlar bence gerçekten güvenebileceğiniz bir yere yaptırın.. benim bugün yaptırdığımın 10. günü tam ve hızla dökülmeye başldı bugün.ayy çok mutluyum :52:

bana fiyat normal geldi. kolaltına 50 veriorum. genıtale 120 istediler. genitale daha başlayamadım o ayrı :(

Sevgili SueBelize

Özel msjına yanıt yazamıyorum malesef:( 100 msj yazmış olmama gerekiyormuş sitede:(

xxxxxxxx gidiyorum ben, karşıyaka çarşısında karakolun karşısında..Gayet memnunum şimdilik..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende lazer için ist ümraniyede güzel bir yer buldum annem yaptırdı çok ii sonuç aldı. bende şimdi başlayacağım fakat bu arada çocuk yapmayı planlıyorum acaba sakıncası olur mu akşam doktora soracağım ama önce buradaki arkadaşlara danışayım dedim bilgisi olan lütfen cevap versin :S

dilfeza, ben de çocuk düşünüyorum ve 5 yıldır çeşitli bölgelere lazer epilasyon yaptırıyorum, doktoruma danıştığımda gebelikten min.6ay önce epilasyonu bırakmamı söyledi, bir arkadaşımın doktoru ise, yumurtalıklara zararı olur sakın yaptırma demiş, tüysüzlük tabi ki muhteşem ama malesef ileride nelerle karşılaşabileceğimizi bilmiyoruz.

tüysüzlükte kesin çözüm ise bencede iğneli epilasyon, biraz acılı ama dayanabilirsen daha net sonuç veriyor, bakın ben 5 yıldır hala lazere devam ediyorum (seans aralarım uzun da olsa artık yine de bitmedi).

dilfeza, ben de çocuk düşünüyorum ve 5 yıldır çeşitli bölgelere lazer epilasyon yaptırıyorum, doktoruma danıştığımda gebelikten min.6ay önce epilasyonu bırakmamı söyledi, bir arkadaşımın doktoru ise, yumurtalıklara zararı olur sakın yaptırma demiş, tüysüzlük tabi ki muhteşem ama malesef ileride nelerle karşılaşabileceğimizi bilmiyoruz.

tüysüzlükte kesin çözüm ise bencede iğneli epilasyon, biraz acılı ama dayanabilirsen daha net sonuç veriyor, bakın ben 5 yıldır hala lazere devam ediyorum (seans aralarım uzun da olsa artık yine de bitmedi).

Merhabalar acaba faydasını görmediğiniz lazer tipinin modelini söylermisiniz? evet bi IPL cihaza gidiyorsanız ömür boyu devam etmeniz söz konusuda faydasını göremediginiz lazer cihazını öğrenmek istedim teşekkürler ;)

arkadaşlar bende lazer için ist ümraniyede güzel bir yer buldum annem yaptırdı çok ii sonuç aldı. bende şimdi başlayacağım fakat bu arada çocuk yapmayı planlıyorum acaba sakıncası olur mu akşam doktora soracağım ama önce buradaki arkadaşlara danışayım dedim bilgisi olan lütfen cevap versin :S

Canım kılsız olmak çok güzel birşey ama sen tedbiri elden bırakma gebelikte lazer uygulanmadıgını biliyorum doktoruna danışmadan başlama sakın yarım kalır kaldıgındada tedavinden birşey anlamazsın ben 4üncü seansımdayım ve inana çok memnunum hatta kalmadı bile diyebiliriz her zaman temiz ve rahat bu arada alex kullandıgım cihaz sende azıcık sabredip bulundugun bölgede iyi bir araştırma yaparak dogumdan sonra başlayabilirsin umarım herşey istedigin gibi olur ;)

arkadaşlar ben sonunda yaptırdım lazer epilasyonu hem koltukaltına hemde genital bölgenin tamamına.. adapazarında özel bir hastanede yaptırdım. güvenilir bir yer diye biliyorum.. fiyat olarakta iyiydi. yaptırdığım bu gün itibariyle 8 gün oluyor. bazı bölgelerde dökülme başladı. ama çok küçük küçük bölgelerde. sanırım böyle yavaş yavaş dökülüyo.bu konudada bilgisi olan varsa yada deneyimi olan, yazsın lütfen. açıkçası devamını bende merak ediyorum. önümüzdeki salı kontrole çağırdılar. gelişmeleri burdan yaqzarım arkadaşlar. ama yaptırdığım için mutluyum.. :64:

kullandıgın cihaz önemli ayrıca yapan kişinin deneyimi hemen hemen 10günden sonra başlıyor dökülmeler benim 12 veya 13üncü gün başlamıştı ben 4üncü seansıma gidiyorum gittigim yerdende çok memnunum tüm vucud için gidiyorum alex cihazımda kılsız günlere tatlişkomm ;)

kızlar bence gerçekten güvenebileceğiniz bir yere yaptırın.. benim bugün yaptırdığımın 10. günü tam ve hızla dökülmeye başldı bugün.ayy çok mutluyum :52:

ben son seanslardayım koltuk altımda ve genitalde hiç çıkmıor artık ortalama en az 8 seans gerekiyor kıl yapısı ve hormon bozuklugunun olmamasıda çok önemli.seanstan sonra 48 sat mumkunse suya temas ettirmeyin ongun sonrası kese yapın çünkü 10 gün sonrasında dökülme başlayacak:))
genital için emla tavsiye ederim hissetmezsiniz:)

slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....

gittiğin yerin ismini bana mesaj olarak atarmısın ankaradaysa tabi

arkadaşlar ben sonunda yaptırdım lazer epilasyonu hem koltukaltına hemde genital bölgenin tamamına.. adapazarında özel bir hastanede yaptırdım. güvenilir bir yer diye biliyorum.. fiyat olarakta iyiydi. yaptırdığım bu gün itibariyle 8 gün oluyor. bazı bölgelerde dökülme başladı. ama çok küçük küçük bölgelerde. sanırım böyle yavaş yavaş dökülüyo.bu konudada bilgisi olan varsa yada deneyimi olan, yazsın lütfen. açıkçası devamını bende merak ediyorum. önümüzdeki salı kontrole çağırdılar. gelişmeleri burdan yaqzarım arkadaşlar. ama yaptırdığım için mutluyum.. :64:

canım A.pazarın da hangi hastane acaba en azından bölgeyi yazar mısın?belki anlarım:59:

selam arkadaslar
ben de lazere gitmeyi planlıyorum
istanbul avrupa yakasında tavsıye edecegınız merkez veya klınıkler varmı?

fıyatlar yaklasık olarak ne kadar oluyor?

genıtal bolge için (gebelık dusunuyorum sakınca varmıdır?)

Merhabalar acaba faydasını görmediğiniz lazer tipinin modelini söylermisiniz? evet bi IPL cihaza gidiyorsanız ömür boyu devam etmeniz söz konusuda faydasını göremediginiz lazer cihazını öğrenmek istedim teşekkürler ;)

selam asyahelin, Alexandrite ile başladım, iki seans gittim, sonra bir akım halinde IPL e geçiş oldu ve bende son 4 yıldır falan ipl e gittim, şimdi tekrar Alexandrite a döndüler, tabii bende döndüm ve umarım artık biter, koltuk altı ve yüz için iğneli epilasyona gitmiştim, o ise muazzam sonuç verdi. Zaten bitiş garantili anlaşmıştım ama tabii onun da seans sınırlamasını yapıyorlar sanırım, olmazsa iğneliyle yola devam edeceğim, bakalım..

merhaba arkadaşlar

ankarada bildiğiniz lazer yapar iyi bir yer var mı ben suanda tunalıda bloom polikilinik diye bir yere gidiyorum ama kesinlikle memnun değilim hiç bir faydası olmadı ve uzman dedikleri kişiler sadece sertifka almış o işi yapıorlar tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı

Back