- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya evet ben de tüm vücut yaptırsam bile oraya dokunmam zararı mararı vardır falan diyodum ama şimdi ilk oraya yaptırmaya karar verdim evliler bu işi daha iyi biliyo onlar kesin gidin diyosa vardır bi bildikleri dimi ama yaptırıcam anacım yoktur inş hiç bi zararı
canm hiç bir zararı yok ama dikkat et iyi yapan yere it bazıları para tuzağı
Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat
fiyat fazla biraz..
arkadaşlar bende lazer için ist ümraniyede güzel bir yer buldum annem yaptırdı çok ii sonuç aldı. bende şimdi başlayacağım fakat bu arada çocuk yapmayı planlıyorum acaba sakıncası olur mu akşam doktora soracağım ama önce buradaki arkadaşlara danışayım dedim bilgisi olan lütfen cevap versin :S
dilfeza, ben de çocuk düşünüyorum ve 5 yıldır çeşitli bölgelere lazer epilasyon yaptırıyorum, doktoruma danıştığımda gebelikten min.6ay önce epilasyonu bırakmamı söyledi, bir arkadaşımın doktoru ise, yumurtalıklara zararı olur sakın yaptırma demiş, tüysüzlük tabi ki muhteşem ama malesef ileride nelerle karşılaşabileceğimizi bilmiyoruz.
tüysüzlükte kesin çözüm ise bencede iğneli epilasyon, biraz acılı ama dayanabilirsen daha net sonuç veriyor, bakın ben 5 yıldır hala lazere devam ediyorum (seans aralarım uzun da olsa artık yine de bitmedi).
arkadaşlar bende lazer için ist ümraniyede güzel bir yer buldum annem yaptırdı çok ii sonuç aldı. bende şimdi başlayacağım fakat bu arada çocuk yapmayı planlıyorum acaba sakıncası olur mu akşam doktora soracağım ama önce buradaki arkadaşlara danışayım dedim bilgisi olan lütfen cevap versin :S
arkadaşlar ben sonunda yaptırdım lazer epilasyonu hem koltukaltına hemde genital bölgenin tamamına.. adapazarında özel bir hastanede yaptırdım. güvenilir bir yer diye biliyorum.. fiyat olarakta iyiydi. yaptırdığım bu gün itibariyle 8 gün oluyor. bazı bölgelerde dökülme başladı. ama çok küçük küçük bölgelerde. sanırım böyle yavaş yavaş dökülüyo.bu konudada bilgisi olan varsa yada deneyimi olan, yazsın lütfen. açıkçası devamını bende merak ediyorum. önümüzdeki salı kontrole çağırdılar. gelişmeleri burdan yaqzarım arkadaşlar. ama yaptırdığım için mutluyum..
kızlar bence gerçekten güvenebileceğiniz bir yere yaptırın.. benim bugün yaptırdığımın 10. günü tam ve hızla dökülmeye başldı bugün.ayy çok mutluyum
slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
arkadaşlar ben sonunda yaptırdım lazer epilasyonu hem koltukaltına hemde genital bölgenin tamamına.. adapazarında özel bir hastanede yaptırdım. güvenilir bir yer diye biliyorum.. fiyat olarakta iyiydi. yaptırdığım bu gün itibariyle 8 gün oluyor. bazı bölgelerde dökülme başladı. ama çok küçük küçük bölgelerde. sanırım böyle yavaş yavaş dökülüyo.bu konudada bilgisi olan varsa yada deneyimi olan, yazsın lütfen. açıkçası devamını bende merak ediyorum. önümüzdeki salı kontrole çağırdılar. gelişmeleri burdan yaqzarım arkadaşlar. ama yaptırdığım için mutluyum..
Merhabalar acaba faydasını görmediğiniz lazer tipinin modelini söylermisiniz? evet bi IPL cihaza gidiyorsanız ömür boyu devam etmeniz söz konusuda faydasını göremediginiz lazer cihazını öğrenmek istedim teşekkürler